• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسی جکسون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها کتاباشو نخوندید؟ من توی فندومشون بودم همشون کتابارو خونده بودن

کتاب دو داستانشم‌ جالب‌تر از کتاب یک بود. ولی ساختنش‌ سخت بود، ذوق‌زده‌م که گفتی بهتر ساختنش :>
فصل یکش رو دوست نداشتی؟
نه واقعا فصل یکش همش این حسو بهم میداد که فقط میخوان نشون بدن رد بشن به کتابای بعدی برسن:)) از هیدس هم خوشم نیومد. عوضش کتاب ۲ رو یه سری تغییرات هم داده بودن ولی به نظرم خوب شده بود. تایسون هم عالیه

من خود پرسی جکسون و heroes of olympus رو کامل خوندم. آپولو رو سه تا کتاب اولشو.
من کتاب اول پرسی رو خیلی وقت پیش خوندم دراپ کردم اگر الان بخوام بخونم بعدش برم سراغ سریالا بهتر نیست؟&-&

وای آخجون=)

منم دو تا مجموعه رو خوندم ولی آپولو رو فقط کااب اولشو خوندم. آپولو رو ترجمه کردن ولی ترجمه‌های ناشرا‌ رو دوست نداشتم، ازین ترجمه آنلاین‌ها هم پیدا نکردم که بقیه‌شو بخونم :(
من کلا کتابارو انگلیسی خوندم. زبانشون اسونه اگه میخوای بخونی. آپولو هم به نظرم کتابای بعدیش بهتر میشه. کتاب چهارشم شروع کردم ولی یادم نمیاد چی شد ادامه ندادم.

من کتاب اول پرسی رو خیلی وقت پیش خوندم دراپ کردم اگر الان بخوام بخونم بعدش برم سراغ سریالا بهتر نیست؟&-&
من که خیلی دوستشون دارم:)) اگه پرسی جکسون حس کردی زیادی نوجوانانس. هیروز رو بخون اون به نسبت بزرگسالانه تره

می شه لطفا یکی لینک دنیای سریال رو بده 😔😔:v

من یکی از حسرتام اینه که در دوران اوج فانتزی خونیم اینو نخوندم، الان که خرس گنده ام هم بخونم جالبه یا دیگه دوران طلاییش گذشت؟

کتاباش نسبتا کوتاهه مخصوصا مجموعه اولش میتونید یه ذره تستی بخونید ببینید حال میکنید باهاش یا نه.

مگنس چیسو کسی خونده)تاپیک مگنس میخواهم

کتاباش نسبتا کوتاهه مخصوصا مجموعه اولش میتونید یه ذره تستی بخونید ببینید حال میکنید باهاش یا نه.
وایی خجالت می‌کشم‌ پن ولی کتاباشو می تونی آپلود کنی<>_<> اگر بگی نه و گمشید واقعا بهت حق می دممم :اشک:

مگنس چیسو کسی خونده)تاپیک مگنس میخواهم
من نه ولی دوست دارم بخونمم
وایی خجالت می‌کشم‌ پن ولی کتاباشو می تونی آپلود کنی<>_<> اگر بگی نه و گمشید واقعا بهت حق می دممم :اشک:
بذار چک کنم دارم اصن:))

خب خب اومدم براتون شیرینی اوردم:))

* زبان انگلیسی:
کل مجموعه پرسی جکسون در یک pdf
زیپ مجموعه پرسی جکسون در فایل‌های جدا (فونت و ظاهرش فرق داره)
زیپ مجموعه قهرمانان المپ epub
کل مجموعه آپولو در یک فایل pdf
کل مجموعه مگنس چیس pdf
کل مجموعه کین pdf
کل مجموعه کین epub

فارسی: اینارو رندوم تو سایت‌های فارسی پیدا کردم و احتمالا ترجمه اینترنتیه هیچ نظری ندارم که کیفیت ترجمش چیه:))
مجموعه پرسی جکسون
مجموعه قهرمانان المپ

لینک یا فایلی اشتباهه بگید. اگه چیز دیگه‌ای پیدا کردم همین پستو آپدیت میکنم.

Back
بالا