• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایده های شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع panther
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ایده های شما

به نظر من مديريت ارتباط زيادي نداره
يه سري مشكل ديگه وجود داره
اولا كاربر جديد كه ميان ديگه نسبت به سمپاد حس خواصي ندارن چون تو هر شهر دو سه تا مركز سمپاد هست و بنظرم ديگه سمپاد وجود نداره كه سمپادي باشه كه بياد سمپاديا(راستش تازگيا شده مٓمپاد = مركز ملي ....)

همچنين سايت با تعداد انلاين روزانه هزارنفر
يه ساعت ح ب بنويسي ١٠لايك ميخوره و بيشترين تعداد كه ديدم٥٠تا بود اونوقت يارو با٢٠٠فالوور١٩٠لايك ميخوره وقتي از در و ديوار عكس ميزاره

و موارد ديگر
به نظرم تنها نجات سايت سأختن يه اپلوكيشن هست كه حقيقتا نميدونم چند درصد أصلا احتمالش هست يعني فك نكنم ممكن باشه

من موافقم کاملا کلی عکس دارم رو دستم باد کرده

پیج اینستاگرام زیادی خشک و یبس و نچسبه ((: یه کم گستره ی فعالیتشو بیشتر و پر محتوا تر و مخاطب پسند تر کنید خوبه ..

تو این تاپیک قراره که "ایده" ها رو بگیم دیگه ؟! :)
خب ...
ببینید الان پایین سایت کسایی که تازه تو سایت عضو شدن رو نشون میده ...!
من خودم دفعه اولی که اومدم سایت هم بخاطر اینکه بلد نبودم چجوری از سایت استفاده کنم و مهم تر از اون اینکه کسی رو نمیشناختم زیاد رغبت به اومدن نداشتم و حالا اومدم و بالاخره موندیم ... :))
به نظر من اگه یک یا دو نفر ( یه پسر و یه دختر ) از اعضای سایت باشن ک برن و به اعضای جدید سایت پ.خ بدن و یه گپی باهاشون بزنن و جذبشون کنن خیلی خوب میشه ... چون هر کدوم از این اعضای جدید ممکنه بعدا عضو مهم و به درد بخوری تو سایت باشه ... البته این ایده هدفش یکم دوربرده !!! یعنی تاثیرش الان زیاد حس نمیشه ولی یکی دو سال بعد که همین نسلای جدید اومدن بالاتر بیشتر معلوم میشه ... :)

تو این تاپیک قراره که "ایده" ها رو بگیم دیگه ؟! :)
خب ...
ببینید الان پایین سایت کسایی که تازه تو سایت عضو شدن رو نشون میده ...!
من خودم دفعه اولی که اومدم سایت هم بخاطر اینکه بلد نبودم چجوری از سایت استفاده کنم و مهم تر از اون اینکه کسی رو نمیشناختم زیاد رغبت به اومدن نداشتم و حالا اومدم و بالاخره موندیم ... :))
به نظر من اگه یک یا دو نفر ( یه پسر و یه دختر ) از اعضای سایت باشن ک برن و به اعضای جدید سایت پ.خ بدن و یه گپی باهاشون بزنن و جذبشون کنن خیلی خوب میشه ... چون هر کدوم از این اعضای جدید ممکنه بعدا عضو مهم و به درد بخوری تو سایت باشه ... البته این ایده هدفش یکم دوربرده !!! یعنی تاثیرش الان زیاد حس نمیشه ولی یکی دو سال بعد که همین نسلای جدید اومدن بالاتر بیشتر معلوم میشه ... :)
ما یه زمانی با چند نفر راهنمای سایت بودیم. نشان داشتیم یعنی مخصوص! ولی زیاد حمایت و استقبال نشد!

ما یه زمانی با چند نفر راهنمای سایت بودیم. نشان داشتیم یعنی مخصوص! ولی زیاد حمایت و استقبال نشد!
والا نمیدونم ولی خب حرکت خوبی به نظر میاد ...
استقبال نشد یعنی اینکه راهنماها خوب کار نکردن ؟! نفهمیدم منظورتونو ... :)

والا نمیدونم ولی خب حرکت خوبی به نظر میاد ...
استقبال نشد یعنی اینکه راهنماها خوب کار نکردن ؟! نفهمیدم منظورتونو ... :)
اتفاقا راهنما ها خوب بودن. یعنی آماده برای راهنمایی افراد جدید. منتهی ما یه ایده دادیم که مثلا طبق شماره یوزر فرد جدید٬ یه پ.خ براش بره که ارجاعش بده به راهنمای مربوطه. مثلا اونایی که عدد آخر یوزرشون ۱ عه٬ براش خودکار یه پ.خ بره که باید بیاد پیش من! گویا شرایط فنیش سخت بود٬ نشد.

نه به نظرم انقد لازم نیست که اصولی باشه ... یعنی بهتره فاز فاز رفاقتی باشه ...!
مثلا یه پسر باشه و یه دختر ... برا اینکه دختری که اول میاد سایت شاید اگه یه پسر بهش پ.خ بده حس خوبی‌ نداشته باشه ... :))
بعد پسره هر وقت اومد سایت به یکی دو تا از پسرایی که عضو شدن پیام بده ... دختره هم به یکی دو تا از دخترا ... اینجوری هر روز حداقل ۴ نفر مورد استقبال قرار میگیرن ... یعنی ماهی حداقل ۱۲۰ نفر ... از این ۱۲۰ تا کافیه ۲۰ تا خوب در بیاد ... میشه سالی ۲۴۰ تا خوب ...! :)
که این خیلی خوبه ...
اما خب اون دو نفر باید هر روز حدودا نیم ساعت یا یه ساعت بیاین سایت و وقت بذارن ... :)

Back
بالا