!!...me
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان ۲ تهران
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر-نرم افزار
پاسخ : علاقه يا ماديات...!؟
به نظر ِ من این دو تا مفهوم ( علاقه ُ مادیات ) به هیچ وجه جدا از هم نیستن ...
منظورم این ِ که ما نمیتونم لفظ ِ " یا " رو به کار ببریم ...
همیشه هر دو وجه وجود دارن ! ( هم مادیات ، هم علاقه ... فقط ممکنه یکی مقدم بر دیگری باشه !)
حالا اگه کفه ی ترازوی ِ وضعیتمون روی ِ مادیات سنگینی کنه ، ما داریم با انگیزه ی مادی شغلمون ُ ادامه میدیم ؛ و برعکسشم حالتی ِ که علاقمون باعث ِ ادامه راه میشه...
بعد بستگی داره رضایت ِ شغلیمون به مادیات باشه یا علاقه ! که به توجه به وضعیتمون میتونیم بفهمیم از شغل راضی هستیم یا نه !
+ چون دیدم بحث سر ِ موقعیت فرد و تاثیر مادیات ُ علاقه میچرخه این ُ گفتم ! اما چون اصل ِ سوال در مورد انتخاب ِ شغل ِ به نظرم انتخاب ِ فرد باید طوری باشه که دو ترازوی ِ رضایت ِ شغلی ُ وضعیتش در تعادل یاشه ...
به نظر ِ من این دو تا مفهوم ( علاقه ُ مادیات ) به هیچ وجه جدا از هم نیستن ...
منظورم این ِ که ما نمیتونم لفظ ِ " یا " رو به کار ببریم ...
همیشه هر دو وجه وجود دارن ! ( هم مادیات ، هم علاقه ... فقط ممکنه یکی مقدم بر دیگری باشه !)
حالا اگه کفه ی ترازوی ِ وضعیتمون روی ِ مادیات سنگینی کنه ، ما داریم با انگیزه ی مادی شغلمون ُ ادامه میدیم ؛ و برعکسشم حالتی ِ که علاقمون باعث ِ ادامه راه میشه...
بعد بستگی داره رضایت ِ شغلیمون به مادیات باشه یا علاقه ! که به توجه به وضعیتمون میتونیم بفهمیم از شغل راضی هستیم یا نه !
+ چون دیدم بحث سر ِ موقعیت فرد و تاثیر مادیات ُ علاقه میچرخه این ُ گفتم ! اما چون اصل ِ سوال در مورد انتخاب ِ شغل ِ به نظرم انتخاب ِ فرد باید طوری باشه که دو ترازوی ِ رضایت ِ شغلی ُ وضعیتش در تعادل یاشه ...

الان اطرافیان ما 80 درصد خانوما شاغل تشریف دارن
گفتم جهنم این همه رشته ریاضیه پول درار!می رم ریاضی تا 3سال بعد هم خدا بزرگه
بالاخره آدم باید ازش لذت ببره.من به شخصه واسم دیگه مهم نیست پول دار بشم یا نه، مهم اینه لذت ببرم ازش و با دنبال کردن کار مورد علاقم (موسیقی) به این می رسم و آدم اگه علاقه داشته باشه به کارش و یکم مخش کار کنه، قطعا می تونه پول دار هم بشه