• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کتابِ صوتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کتابِ صوتی

آقا من یه چیزایی گوش میدم؛ ترک های صوتی غزل های حافظ.

به شدت عالیه؛ اصلا خواب آور نیست. و من کاملا حواسم جمعشون میشه و بعضا چون درست میخونن، مفهوم رو بهتر می‌فهمم.

و میدونین به نظرم ترک صوتی برای شعر کارآمد تر از کتابِ.

چند تا از شعرهای فدریکو گارسیا لورکا و حافظ ُ شاملو خونده؛ اون‌ها رو هم توصیه می‌کنم به‌شدت.

کلا شعر گوش دادن خیلی خوبه. هم کم‌کم آدم حفظ می‌شه شعره رو؛ هم این که به جای این که خودت کلنجار بری با شعر تا درست بخونی و مفهوم ُ درست پیدا کنی، یکی هست که درست بخونه و مفهوم رو راحت‌تر بگیری. نکات مثبت دیگه‌ای رو هم می‌خواستم ذکر کنم که الان یادم رفته. :دی

به نقل از ارغوان اس. :
چند تا از شعرهای فدریکو گارسیا لورکا و حافظ ُ شاملو خونده؛ اون‌ها رو هم توصیه می‌کنم به‌شدت.

کلا شعر گوش دادن خیلی خوبه. هم کم‌کم آدم حفظ می‌شه شعره رو؛ هم این که به جای این که خودت کلنجار بری با شعر تا درست بخونی و مفهوم ُ درست پیدا کنی، یکی هست که درست بخونه و مفهوم رو راحت‌تر بگیری. نکات مثبت دیگه‌ای رو هم می‌خواستم ذکر کنم که الان یادم رفته. :دی
دقیقا، و این که مثن من تو راه که گوش میدم همچین وقت صرفه جویی میشه شدید.

به نظر ِ من از کتاب خیلی خیلی بهترِ..

و این که این حافط ـای منُ استاد موسوی گرمارودی خونده؛ عروض و اینا کلان عالی؛ بعد بعضی از بیت ها رو که ایهام _ تناسب_ دارن ُ دوباره میخونن.

آدم غزلُ احساس می‌کنه اصن.

× اس. : بهم بده‌شون. 8->

ارغ اینُ با اون ترکیبت نکن، جدا باشه ملت ببینن! :-" _ اون پست قبلیه طولانی میشه خوب نی! :دی_

دیوان حافظ

با صدای موسوی گرمارودی.

× اس. : باعش ؛؛)

اون کیفی که خود کتاب میده و کاغذش دستت رو می بره یه چیز دیگه است

خب لذت خوندن کتاب و حس و حالی که خودمون میخونیم کلی فرق داره حتی برقراری ارتباط و تصویر سازی موقعی که خودمون میخونیم خیلی بهتره !
ولی برای مواقعی که نمیتونیم کتاب بگیریم دستمون یا حوصله خوندن نداریم یا جایی هستیم که فقط میتونیم گوش بدیم ، خیلی به درد میخوره ...

ولی یه مشگلی که داره حجم بالاشه و اینکه اکثر چند قسمتیه (:|

• لایک
امتیازات: zmaa
Back
بالا