- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- ازاد:-""
- رشته دانشگاه
- مهندسی معماری
پاسخ : هفتمین دوره ی مسابقات بازی - ریاضی
ایــــــــــــــــــــول بچه هاتون
ولی اون تیمی که 2 تا از اول هاتون توش هستن(تیمjoojoo math) واقعا من موندم چجوری اومدن بالا...اخه ما باهاشون مسابقه داشتیم...اولش خیلـــــــــــــــــــــــــــــــی خیلی کری می خوندن که اله بله فلانه...اما خیلی به سرعت و خیلی راحت باختن،هم بازیه الفاشونو هم اصلی...حتی استراتژی هم نداشتن و فقط شانسی بازی می کردن....حالا بگذریم
ولی قصه های مجید خیلی تیم قوی ای هستش
ما رو هم بازوندن
امیدوارم دانش اموزا بازم مثل پارسال به اون چیزی که واقعا استحقاقشونه برسن...
راستی.. فردا اختتامیه و بازی فینال هستش از ساعت 9 تا 1 مکان: کجتمع شریعتی جهاد دانشگاهی تالار فردوسی :)
دیدین فینالیست ها رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تیم قصه های مجید که خدایی کارشون درسته و حرف ندارن و مطمئنم برنده می شن...اما تیم جوجومث....اصن هر تیمی رو فک می کردم جز اینا...اقا اینا حتی الگوریتم هم نداشتن
البته خوبه....باز هم هر جوری بشه اخرش از بچه های سمپاد برنده می شه

ایــــــــــــــــــــول بچه هاتون
ولی اون تیمی که 2 تا از اول هاتون توش هستن(تیمjoojoo math) واقعا من موندم چجوری اومدن بالا...اخه ما باهاشون مسابقه داشتیم...اولش خیلـــــــــــــــــــــــــــــــی خیلی کری می خوندن که اله بله فلانه...اما خیلی به سرعت و خیلی راحت باختن،هم بازیه الفاشونو هم اصلی...حتی استراتژی هم نداشتن و فقط شانسی بازی می کردن....حالا بگذریم

ولی قصه های مجید خیلی تیم قوی ای هستش
ما رو هم بازوندن
امیدوارم دانش اموزا بازم مثل پارسال به اون چیزی که واقعا استحقاقشونه برسن...
راستی.. فردا اختتامیه و بازی فینال هستش از ساعت 9 تا 1 مکان: کجتمع شریعتی جهاد دانشگاهی تالار فردوسی :)
دیدین فینالیست ها رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تیم قصه های مجید که خدایی کارشون درسته و حرف ندارن و مطمئنم برنده می شن...اما تیم جوجومث....اصن هر تیمی رو فک می کردم جز اینا...اقا اینا حتی الگوریتم هم نداشتن
البته خوبه....باز هم هر جوری بشه اخرش از بچه های سمپاد برنده می شه

[-(