• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پهلوی،خوب یا بد؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AMT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما شاهان سلسله پهلوی خادم بودند یا خائن؟

• رای‌دهندگان
    103
پاسخ : پهلوی،خوب یا بد؟!

حالا میشه فهمید که واقعیت رو هیچ کس نمیتونه بپوشونه!

به نقل از AMT :
آخرش نگفتین پهلوی خوبه یا بده؟؟؟؟
ا
دوره ی معمولی و خنثی ای بود دوام کمیم داشت یک سری اصلاحات داشت ولی خب یکسری مشکلات هم داشت . در کل بخوایم بگیم دوره ی انچنانی تبود دوره ی گندی مثه قاجاریه هم نبود.

دوره ی معمولی و خنثی ای بود دوام کمیم داشت یک سری اصلاحات داشت ولی خب یکسری مشکلات هم داشت . در کل بخوایم بگیم دوره ی انچنانی تبود دوره ی گندی مثه قاجاریه هم نبود.
اما من اینو اصلا قبول ندارم.دوره رضاخان یک آنچنان دوره ای نبوده؟
یادتون هم باشه این به اصطلاح یک سری اصلاحات ایران ویران رو تازه مثل یک کشور پیشرفته کرد.
درسته؟

به نقل از AMT :
اما من اینو اصلا قبول ندارم.دوره رضاخان یک آنچنان دوره ای نبوده؟
یادتون هم باشه این به اصطلاح یک سری اصلاحات ایران ویران رو تازه مثل یک کشور پیشرفته کرد.
درسته؟
ببنید ایران در یک شرایط واقعا داغون بود قاجاریه ایران رو به هر خفتی انداخت . ولی دوره رضاخان دیدگاهی نو بوجود اورد و این حتی اگر هر کی دیگه بود نمایان میشد چون ایران از حکومتی داغون خارج شد من نگفتم دوره بدی بود ولی همین رضاخان دیکتاتوری میکرد این طرز حکومت موجب این نمیشه که پیشرفت ها رو نادیده بگیریم اما موجب میشه امتیاز منفی هم بدیم و دیکتاتوری بسیار امتیاز بدیه واسه حکومت.

• لایک
امتیازات: lys

اما من معتقدم رضا خان اگه دیکتاتور نمیبود یا هرکسی به جای رضا خان شاه میشد ایران اونقدر پیشرفت نمیکرد...
پیشرفت های ایران در اون دوره هم سرسرکی و الکی نبودن...

به نقل از AMT :
اما من معتقدم رضا خان اگه دیکتاتور نمیبود یا هرکسی به جای رضا خان شاه میشد ایران اونقدر پیشرفت نمیکرد...
پیشرفت های ایران در اون دوره هم سرسرکی و الکی نبودن...
ا
من هم معتقدم پیشرفت های خوبی بود و از طرفی معتقدم دیکتاتوری یکی از ضعف های حکومت هاست. و حکومت دیکتاتور حکومت قوییه ولی چون کشورم رو خیلی بیشتر دوست دارم تا ازادیم میگم پیشرفت های اون زمان رو واقعا قبول دارم .

• لایک
امتیازات: AMT

درباره محمد رضا بیشتر بگیم.محمد رضا رو چطور میبینید؟!من کارهای نظامیشو خیلی دوست دارم!

تنها مشکل محمدرضا(در کل خاندان پهلوی) بی بندوباری بود ، ولی تو اون زمام ایران از نظر علمی پیشرفت زیادی کرد.
فرح هم علاقه و توجه زیادی به علم و فرهنگ کشور داشت و چندین بنیاد و انجمن افتتاح کرد از جمله: سازمان ملی فولکلور ایران،کانون پرورش فکری، تالار رودکی و ...

من نمیتونم کاپیتالاسیونو درک کنم؟ کسی توجیهی واسه این قانون مسخره داره؟ چرا محمدرضا باسد زیر بار این میرفت؟ :-w :-& :-w

خب هر گرفتنی ، دادنی داره.(قانون سوم جهان سومی بودن!)
محمد رضا هم برای اینکه بتونه یک سری امتیازات بگیره یک امتیازاتی رو واگذار نمود.کلا بی عرضه بود این محمدرضا.
مگر نه کشور اوضاعش باید بهتر از این حرفها میشد.
میخواست مثل پدرش مستبد باشه اما نمیتونست.
فقط یک جمله از دفتر خبرنگار بی بی سی:
با محمدرض پهلوی که مصاحبه کردم گفتم:چرا با مردم مداخله نظامی نکردید؟
در حالیکه می گریست گفت:من بر روی مردمم تیغ و تیر نمیکشم!

توضیح:این در حالیه که بی بی سی در اون زمان رسانه حامی انقلاب ایران بود.

Back
بالا