• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جای زخم؟ نه ممنون!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع panther
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جای زخم؟ نه ممنون!

بسته به جایی که میخواید لیزر کنید و نوع لیزر میتونه دردش زیاد باشه مثلا من پشت لبمو که لیزر میکردم وقتی دکتر دستگاه رو میذاشت اشعه رو میزد به طور ناخودآگاه اشکم میومد از درد البته دردش فقط یه لحظه است.
تا جایی که من یادمه قبل بیشتر لیزرا بی حسی میزدنا :-?

به نقل از #Alireza# :
کسی میتونه در مورد لیزر اطلاعات بده؟
ضرر داره یا نه؟
ضرر که خود دکترا میگن نداره ولی اگه روی صورت یا دست و کلن قسمتایی که بیشتر در تماس با آفتابه باشه٬ بهت میگن که همیشه و حتمن باید از ضدآفتاب استفاده کنی ;D

من 2 ساله که میرم واسه لیزر تا حالا ندیدم واسه کسی بی حسی بزنن! فقط یه بسته یخ میدن که قبلش بذاری رو پوستت که یه کم بی حس شه و بعدش هم بذاری تا سوزش کم شه

به نقل از robomash :
من 2 ساله که میرم واسه لیزر تا حالا ندیدم واسه کسی بی حسی بزنن! فقط یه بسته یخ میدن که قبلش بذاری رو پوستت که یه کم بی حس شه و بعدش هم بذاری تا سوزش کم شه
شاید بستگی به نوع لیزری که استفاده میکنن داشته باشه :-? آخه منم مطمئنم که اگه بخوای واست بی حسی میزنن :دی یخ هم هس واسه قسمتای کوچیک که خیلی درد نداره

• لایک
امتیازات: HTC

لیزر که خیلی بده! الان چند ماهه که دوست من صورتش انگار دورنگ شده! واسه لیزر! :-s
همون کرمای اسکار خوبن ولی اثرشون بیشتر روی برجستگی‌ـاست٬ فرورفتگی ها رو معمولا خوب نمیکنن!

ببینین، ترمیم پوست یه روند خاصی داره که باید به اون توجه بشه،
این روند از این قراره که وقتی پوست زخم میشه، ماده ای به نام اِسکار جای پوست رو میگیره که رنگش روشنتر و شفافتر از پوسته،
برای همینه که ما یه جای زخم میبینیم، ولی اون چیزی که ما میبینیم جای زخم نیست، بلکه خود پوست ماست!
ولی این اسکار یه چیز دائمیه و همیشه جاش باقی میمونه. (البته به قدرت سیستم دفاعی بدن هم مربوط میشه، اگه بدن قوی باشه جای اِسکار شما درمان میشه)برای اینکه سیستم دفاعی بدنتون رو تقویت کنین تا سریعتر بهبود پیداکنین، باید از ویتامینهای c و k به مقدار کافی استفاده کنین، ویتامین c توی پرتغال، لیمو، میوه جات و سبزیجات تازه ست به خصوص مرکبات.
ویتامین k هم توی سبزیجات سبز و جگر وجود داره.
پس، زنده باد سلامتی!!

Back
بالا