ehsan2562 کاربر فوقحرفهای ارسالها 651 امتیاز 2,397 نام مرکز سمپاد شهید مدنی 1 شهر تبریز/قم سال فارغ التحصیلی 1400 دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2018/8/13 #61 کتابهای برایان تریسی
ehsan2562 کاربر فوقحرفهای ارسالها 651 امتیاز 2,397 نام مرکز سمپاد شهید مدنی 1 شهر تبریز/قم سال فارغ التحصیلی 1400 دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2018/8/13 #62 به نقل از FOriginal sampadyF : مثلا چه کتابی ازش؟؟شما میدونید کلیک کنید تا باز شود... قدرت جذبه مدیریت زمان قدرت بیان قدرت برنامه ریزی
به نقل از FOriginal sampadyF : مثلا چه کتابی ازش؟؟شما میدونید کلیک کنید تا باز شود... قدرت جذبه مدیریت زمان قدرت بیان قدرت برنامه ریزی
alirezaalirezayi021 کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز -1 نام مرکز سمپاد حلی 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 2018/8/13 #63 کتاب : بیشعوری نویسنده : دیکمو بخ ور
mahta.e کاربر فوقحرفهای ارسالها 827 امتیاز 8,289 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1399 دانشگاه امیرکبیر تلگرام اینستاگرام 2019/3/23 #64 ب نظرم کتاب وقتی نیچه گریست رو حتما بخونید نقل از دکتر برویر (اولین کسی ک در عرصه روانشناسی فعالیت داشت) نوشته شده و ب نظرم فوق العاده ست
ب نظرم کتاب وقتی نیچه گریست رو حتما بخونید نقل از دکتر برویر (اولین کسی ک در عرصه روانشناسی فعالیت داشت) نوشته شده و ب نظرم فوق العاده ست
maleck :) کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,442 امتیاز 31,722 نام مرکز سمپاد شهید بابایی شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه دانشگاه گیلان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2021/3/26 #65 من این کتابارو خوندم (یا دارم میخونم) و راضی بودم انسان در جست و جوی معنا از ویکتور فرانکل ( در باب معنادرمانی یا لوگوتراپی) وقتی نیچه گریست، انسان موجودی یک روزه (آفریده شدگان یک روز) ، مسئله اسپینوزا، خیره به خورشید، رواندرمانی اگزیستانسیال از اروین یالوم ( در باب رواندرمانی وجودی ) تضادهای درونی ما از کارن هورنای چنتا از این کتابا (مدرسه زندگی) از آلن دوباتن مکانیزمهای دفاع روانی، کودکی را میزنند، تمدن و ملالتهای آن از فروید ضمیر پنهان اثر کارل گوستاو یانگ
من این کتابارو خوندم (یا دارم میخونم) و راضی بودم انسان در جست و جوی معنا از ویکتور فرانکل ( در باب معنادرمانی یا لوگوتراپی) وقتی نیچه گریست، انسان موجودی یک روزه (آفریده شدگان یک روز) ، مسئله اسپینوزا، خیره به خورشید، رواندرمانی اگزیستانسیال از اروین یالوم ( در باب رواندرمانی وجودی ) تضادهای درونی ما از کارن هورنای چنتا از این کتابا (مدرسه زندگی) از آلن دوباتن مکانیزمهای دفاع روانی، کودکی را میزنند، تمدن و ملالتهای آن از فروید ضمیر پنهان اثر کارل گوستاو یانگ