به نقل از ARANA :میگم این انجمن فارغ التحصیلان مزایاش چیه؟
چجوری میشه عضوش شد ؟
فایده ای داره ؟
ببین بیاین و اون برگه هه رو مجانی بدین به من بعد من قول میدم بگم دیروز چیبه نقل از gaucho :چقدر وقت بود ا نقد اسپم یه جا ندیده بودم
اون برنامرم من زَی میزنم دوستم میپرسمهمون که دم در بهتون برگه میداد
منم برگه تخفیفو گیر آوردم
میفروشم با قیمت مقطوع
انجمن فارغ التحصیل هارم نمیدونم ولی من برا کیفیتش عضو شدم![]()
![]()
به نقل از sisi :وای باورم نمیشه اینجا اینقدر شلوغ شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این همایشی که میگید بچه های سال پایینی هم میتونن بیان یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از melika :) :ببین بیاین و اون برگه هه رو مجانی بدین به من بعد من قول میدم بگم دیروز چی
چجوری عضو شدین؟! فرم پر کردین؟!![]()
خب چراغه اول روشن شدبه نقل از dreamy girl :ب نظرتون حقیقت داره همایشمونو میخوان بندازن آذر؟
بدبخت میشیم ک![]()
نمیدونم..به نقل از e$ 0/\/\ e/\/\ \-/ :خب چراغه اول روشن شد
واقعا دليله تغييره زمان ها چيه؟؟؟؟
كسي آگاهي داره
به نقل از e$ 0/\/\ e/\/\ \-/ :واقعا دليله تغييره زمان ها چيه؟؟؟؟
كسي آگاهي داره
کلا شب همایش این مطلبو خانوم جواد زاده گفتن: "با اینکه خیلی سختیا تو راه همایش بود اما بالاخره ب بهترین شکل تموم شد و حالا سال دیگه ک همایش میخواد اذر ماه برگزار شه باید خیلی تلاش کنید"به نقل از یه دوست :به نظرم واسه اینه که یه نفر میاد از همه جا بی خبر,نه میدونه نتکا چیه! نه میدونه همایش چیه!
بعد هم بیخودی یه قمپز(خدایی املاشو نمیدونم همین جوری نوشتم!! شما میدونید؟!؟!) در میکنه (!) بعد هم بچه ها رو میزاره تو آنپاس شدید!! X-(
آنپاس نه ,آنپاسسسسس(این دومی رو با تاکید بخونید)
البته این بیشتر در رابطه با مدرسه ماست!!
اونجا رو نمیدونمم!؟اونم با حضور سرکار خانم جوادزاده(که شخصا احترام زیادی براش قائل هستم!
)
من از منبع موثق و معتبری شنیدم که همایش انتخاب رشته ها 15 ام برگزار میشه.حالا اگه زمانش تغییر بکنه نمیدونمبه نقل از شــــــــــیرین :این جاودانه برگه رو روز کنکور به من داد من اعصابم خورد بود تو ماشین که گریه میکردم پاره کردم![]()
اونایی که دارن برن ازش کپی کنن بدم به ماها![]()
کن با نظر اسی موافقم بریم انجمن فیزیک حالش بیشتره![]()
تازه کریمشاهی هم هس
![]()