• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خمیازه نکش!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع panther
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خمیازه نکش!

دبیر زیست ما گفت یه سلول های عصبی هستن ک بش میگن سلول های آینه ای گمونم بد اون ها هر عملی میبنن انجاممیدن!خمیازه هم دلیلش اینه!

• لایک
امتیازات: 20T10

به نقل از ElAhe.M :
دبیر زیست ما گفت یه سلول های عصبی هستن ک بش میگن سلول های آینه ای گمونم بد اون ها هر عملی میبنن انجاممیدن!خمیازه هم دلیلش اینه!

((مي بينن)) كه اصطلاح خيلي عاميانه ايه

ولي اين كه گفتي جالب بود

چجوري پيامو مي گيرن از بيناييمون؟ چجوري واكنش نشون مي دن؟ اينارم مي پرسي از كسي؟ ماهم حالا مي پرسيم اگه شد ;D

• لایک
امتیازات: elahe

من یادمه یه بار تو کلاس بودم.خمیازم گرفت.بعد به یکی از بچه ها نگاه کردم تا منو دید خمیازش گرفت.بعئ یکی دیگه رو دیدم اونم خمیازش گرفت بعد یه لحظه گیج شدم.تا دو سه دقیقه بعد فک کنم نصف کلاس خمیازه کشیدن(ببین درسه چقدر خسته کننده بود.)
این از همون دلیلی که دوستمون گفت نگاه کردن به خمیازه هم خمیازه میاره.
که علتش به نظرم اینه که وقتی یادهش میفتیم احساس میکنیم که الان بهش نیاز داریم.

شاید دلیلش بعد خواب این باشه:
اکسیژن به اندازه فعالیت بدن ونیاز بدن در خون موجود موقع خواب هم فعالیت بدن خیلی محدود وکم وقتی از خواب پامیشید چندین عضله وهمچنین فالیت مغزی وقلبی شما بیشتر می شه که به اکسژن بیشتری نیاز دارید وتا ترشح اریتروپویتین وساخت گلبول قرمز بیشتر برای حمل اکسیژن بیشتر زمان می بره که تو این فاصله به علت کمبود اکسیژن خمیازه می کشید برای دریاقت اکسیژن بیشتر.

به نقل از Lady Baran :
شاید دلیلش بعد خواب این باشه:
اکسیژن به اندازه فعالیت بدن ونیاز بدن در خون موجود موقع خواب هم فعالیت بدن خیلی محدود وکم وقتی از خواب پامیشید چندین عضله وهمچنین فالیت مغزی وقلبی شما بیشتر می شه که به اکسژن بیشتری نیاز دارید وتا ترشح اریتروپویتین وساخت گلبول قرمز بیشتر برای حمل اکسیژن بیشتر زمان می بره که تو این فاصله به علت کمبود اکسیژن خمیازه می کشید برای دریاقت اکسیژن بیشتر.

آره اینکه هست

ولی الان بحث سر اینه که چرا میبینی یکیو خمیازه می کشی؟ :-?

من از علمی بودن حرفم مطمعن نیستم ولی میگم چون 20%حتما درسته مغز ما بعضی کارهارو که غیر ارادی هستن یه جورایی ذخیره داره بعد وقتی تو میبینی کسی خمیازه میکشه مغز تحریک میشه که اونکار رو انجام بده مثلا اگه یکی بدنشو بخاره یا از خارش حرف بزنه ممکنه بیشتر ما بدنمون بخاره بازم هست کارایی که بدن انجام میده
و نظریه خودمم اینه که مغز وقتی میبینه مغز یکی دیگه دستور خمیازه داده حسودی میکنه دستور میده که ماهم خمیازه بکشیم تا نشون بده که ماهم بلدیم از این کارا بکنیم :))

علت دقیقش تو یه کتابیه به نام 100 کار غیر ارادی از انتشارات مدرسه تو اون نوشتهه که یا شما خسته اید یا شما اکسیزن کم دارین یا این که میبینید اون یکی داره خمیازه میکشه شما هم میکشید این اخرش دیگه ندوستن چی بنویسند اینو نوشتن اما من فکر میکنم وقتی که ما خمیازه میکشیم طرف دیگه حسودیش میشه اونم میکشه =)) =)) =))

جالب بود حرفتون

ولی واقعا یکمش فکر می کنم برمی گرده به دلایل روان شناسی

مثل هر کار دیگه ای که فرد دیگه انجام می ده و ما هم دلمون می خواد

الان منم طی خوندن این تاپیک 8 تا خمیازه کامل و 4 نصفه نیمه کشیدم

• لایک
امتیازات: reza7

مثلا سر سفره تا میگی بهش که نمکدون رو بده اول رو ظرف خودش نمک میپاشه بعد میده =))

Back
بالا