به نقل از دونفری :من میگم چرا قسمتی از فرصت های شغلی در اختیار افغانی ها قرار گرفته؟ چون قانعن! اما ایرانا می خوان یه شبه .....!
به نقل از دونفری :اه..... تو میگی کارنیست بعد میگی هست
میگی همت نمی خواد بعد می گی میخواد
خوب من میگم تلاش کنه! #باربر توی بازار شرافتمندانه تره یا گدایی!؟
به نقل از backslash :1پیر مرد 70ساله یا یه بچه ی هشت ساله که باباش فوت شده و دو تا خواهر برادر کوچکتر از خودش داره میتونه باربری کنه؟
به نقل از backslash :اگه اینقدر مطمئنی که کمیته بیشتر از اینحرفا کمکش میکنه قبول
هرچی شما بگی...![]()
خوشحال میشیم مدارکتو به مام نشون بدیبه نقل از دونفری :نه!...... با دلیل و مدرک بهت میگم! با اجازه بقیه بحث برا بعدا!
نه یکی رو میشناسم که عراقیه . بهشون کمک نمیکنن . کمیته فقط یه ایرانا کمک میکنهبه نقل از دونفری :سوما کمیته امداد به افراد با ملیت های مختلف کمک میکنه
کاملا موافقم .چرا وقتی یکی میتونه با کار کردن پول در بیاره من برم از دسترنج بابا ی گلم بریزم تو جیب اون...به نقل از ail73 :من اصلاً با کمک به گدا مخالفم . واقعاً تنبل پروریه . گدایی که میاد در خونمون اندازه من سن و سال داره هنوز جوونه میتونه کار کنه برای چی بهش کمک کنیم . وقتی میبینه خیلی راحت این جوری پول در میاد دیوانست بره کار کنه . به نظر من هیچ ارگان یا سازمانی نباید بهشون کمک کنه چون بازم مفت خور بار میان . مگه این که طرف فلج باشه یا سنش از 60 70 زده باشه بالا که نتونه کار کنه .
ماشا الله بعضی هاشونم که پررو ، همین چند وقت پیش یه گدا اومد جام سمج شده بود ول نمیکرد چون یکم پیر بود یه 500 تومن بهش دادم بعد میگه همین !بهش گفتم بده یه 2000 بهت بدم وقتی داد دیگه 2 تومنی هم بهش ندادم تا این قدر پررو نباشه.