A.R.P کاربر حرفهای ارسالها 330 امتیاز 3,073 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 98 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2014/9/21 #81 پاسخ : ورزشکار های سایت بسکتبال بازی می کنم
صبا شفق کاربر فعال ارسالها 67 امتیاز 90 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 2 شهر تهران 2014/9/24 #82 پاسخ : ورزشکار های سایت من از 7 سالگی شنا میرم الان مربی گری رو دارم میرم آزمون بدم بعد اگه آزمون بدم باید بشم دیده بان چون کمتر از 18 سالمه (رتبه اول منطقه 8) 1 ساله بسکتبال میرم 1.5 کاراته کیوکوشین رفتم رتبه اول باشگاهی با کمربند آبی
پاسخ : ورزشکار های سایت من از 7 سالگی شنا میرم الان مربی گری رو دارم میرم آزمون بدم بعد اگه آزمون بدم باید بشم دیده بان چون کمتر از 18 سالمه (رتبه اول منطقه 8) 1 ساله بسکتبال میرم 1.5 کاراته کیوکوشین رفتم رتبه اول باشگاهی با کمربند آبی
F.K. کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 21 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1408 روز چهارشنبه ساعت 17:05 #83 من یه ساله تکواندو کار می کنم الان کمربند آبیم خیلی ورزش خوبیه یه مدال طلای استانی و یدونه طلای شهرستان دارم
من یه ساله تکواندو کار می کنم الان کمربند آبیم خیلی ورزش خوبیه یه مدال طلای استانی و یدونه طلای شهرستان دارم
mahi88 کاربر فوقفعال ارسالها 101 امتیاز 942 نام مرکز سمپاد هان؟ شهر دزفول سال فارغ التحصیلی 1406 دیروز در 20:16 #84 ورزشکارا، چطوری هم درس میخونین هم باشگاه میرین؟ یازده تجربی ام خودموکشتم از استرس اینکه باید باشگاه رو کنسل کنم ولی نمیخوام پس باید چه غلطی کنم.
ورزشکارا، چطوری هم درس میخونین هم باشگاه میرین؟ یازده تجربی ام خودموکشتم از استرس اینکه باید باشگاه رو کنسل کنم ولی نمیخوام پس باید چه غلطی کنم.