• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معيار هاي داوري خوارزمي چيا هستن؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pooria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : معيار هاي داوري خوارزمي چيا هستن؟

به نقل از تهمینه :
منم این سوالو دارم و البته امسال دارم طرحمو اماده میکنم ولی کسی درست پشتیبانی نمیکنه واسه همینم با سرعت لاک پشت دارم پیش میرم فکر نکنم حتی به جشنواره امسال برسم :(
تو سعی خودتو بکن هیچ وقت دیر نیست امسال نشد سال بعد!

خوب درصد هارو میزارین ؟ یعنی برای یه اختراع مکانیک تو استانی و کشوری چندم بشیم چند درصد داره تو کنکور ؟؟یه چیز دیگه اینکه اگه سال 4 باشیم و طرح بدیم و بره بالا درصدش میرسه به کنکور 90؟

به نظرمن فقط جلوداورها کم نیاری وباتمام احترام جواب های کوبنده بده تادیگه حرف نزنن :-w :)) ;)
ومن نمی دونم چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا زمان دفاع ازطرح بازمان برگذاری کنکوردانشگاه آزاد دریک روز >) :-< :-? :o

طبق تجربه بايد مستندسازي كامل همراه فيلم و عكس از تمام مراحل كار لازمه +خلاقيت

بابا ما ديروز دفاع داشتيم نه ما حرف داورارو قبول داشتيم نه اونا حرف مارو نه ما كوته ميومديم نه اونا
پروژه هوافضايي ببود با با مسايل هوافضايي اثبات ميكرديم اما داورا مكانيكي
انقدر بحث كرديم تا اخر با يه چيزي كه ربط به مهندسي عمران داشت فهميديم يه چيزو ميگفتيم و حفمون يكي بوده فقط تو اصطلاحات بخه كار برده شده متفاوت بوديم

به نقل از soodi :
به نظرمن فقط جلوداورها کم نیاری وباتمام احترام جواب های کوبنده بده تادیگه حرف نزنن :-w :)) ;)
ومن نمی دونم چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا زمان دفاع ازطرح بازمان برگذاری کنکوردانشگاه آزاد دریک روز >) :-< :-? :o
اگه اين كارو بكني كه تا فيها خالدونتو نشونت ميدن
نه با اين جماعت نميشه بحثيد

به نقل از Dr.Eniac :
اگه اين كارو بكني كه تا فيها خالدونتو نشونت ميدن
نه با اين جماعت نميشه بحثيد
بابا ما ديروز با اونا يه بحثي كرديم
خدا بهمون رحم كنه
خيلي راحت و غير مستقيم بهشون گفتيم علم شما در مورد پروژه ي ما اشتباهه و بلد نيستين

من بحث نكردم باهاشون
اونا گفتن اينجاش اشكال داره منم با چرب زبوني به حرف گرفتمش اصلا يادش رفت اايراداي ديگشو بگيره(وقت تموم شد)
يه بار ديدم داور داره ميخنده (منم با لبخند ميتوضيحيدم ) ضل زدم تو چشاش چشامو گرد كردم لبامو غنچه ديگه طفلك خنده هم يادش رفت
حقش بود تا اون باشه به برنامه من نخنده

اخا يدونه داور هم نيست كه گير ميدن ول نميكنن سوالاشونم كه ابدا يادشون نميره يكي يادش بره اونيكي ياداوري ميكنه

به نقل از راضيه :
اخا يدونه داور هم نيست كه گير ميدن ول نميكنن سوالاشونم كه ابدا يادشون نميره يكي يادش بره اونيكي ياداوري ميكنه
تو كامپيوتر يك داور بيشتر نبود
همشم زنگ ميزد به يك استاد دانشگاهي ازش مي سؤاليد
من ميگفتم اينجوريه ميگفت وايستا بپرسم
داوره هيچي بارش نبود

Back
بالا