اوخ اوخ این بسکتبال! #-o
تمام بند های انگشته آدمو بی ریخت میکنه!
والا یه دختر زیاد که بسکت بازی کنه هم کف دستش پهن میشه هم بند های انگشتش اسیب جدی میبینه!
من 3 سال پیش که خیلی بازی میکردم، در حدی بود که انگشتامو نمیتونستم خم کنم!
همشون با هم تو اتل میرفت!
اما جالبه نه شکستگیه نه در رفتگی!
چیه؟
را ه حل درمانش چیه؟
همون ممقدار کم باور کنید تو دستای یه دختر خیلی تاثیر داره! :)
تا جایی که دیدم بیشتر دخترا این مشکل رو دارن.
حالا راه حلی واقعا نداره که اسیب دیدگی کمتر باشه؟
همون ممقدار کم باور کنید تو دستای یه دختر خیلی تاثیر داره! :)
تا جایی که دیدم بیشتر دخترا این مشکل رو دارن.
حالا راه حلی واقعا نداره که اسیب دیدگی کمتر باشه؟
من این شکلی بود عادت داشتم وقتی توپ میومد طرفم طرفم یعنی 2متریم میخواستم هرطور شده توپ رفته رو بگیرم!!بعد واسه ی همین زیاد این بلا سرم میومد :-sموقع ریواندم احتمال آسیب زیاده الانم انگشتام آثار بسکتو دارن!هه هه راستی من یه مدت با ناخون بلند(خیلی بلند)بسکت بازی میکردم البته بازی من وحشیانس یکم!همه تو کف بودن چطوری نمیشکنه!رکورد زدم!
یک چیز باحال:تسریع شکستگی با تزریق
نوس و همکارانش برای تسریع بهبودی استخوان، ژنی به نام Axin2 را که باعث کاهش اثر این پروتئین در موشها میشد، غیرفعال کردند. غیرفعال شدن این ژن باعث شد اثر پروتئینهای Wnt و مدت زمان ماندگاری آن در بدن موشها تشدید شده و در نتیجه سلولهای استخوانی تازه سریعتر از شرایط همیشگی رشد و تکثیر پیدا کنند.
آنها برای مقایسه سرعت رشد بافت استخوانی در موشهای آسیبدیدهای که در آنها این ژن غیرفعال شده بود نسبت به موشهای سالم، درون بخش در حال ترمیم حفره بسیارکوچکی ایجاد کردند و دیدند سرعت رشد و تکثیر سلولها در این بخش به مراتب بیشتر از بافت سالم استخوانی در موشهای دیگر است. در واقع استخوان شکسته در این موشها تنها چند روز پس از آغاز شکستگی با سرعت بالایی شروع به بهبود کرده است، روندی که آغاز آن حداقل چندین هفته در شرایط عادی به طول میانجامد.
پس از آن تیم کپسول حاوی پروتئینهایWnt را به تعدادی از موشهای آسیبدیده تزریق کرد و باز هم دید سرعت رشد استخوان در موشهایی که این پروتئین را به صورت کمکی دریافت کردهاند، نسبت به سایر موشهای آسیبدیده بیشتر است.
راجب رگ به رگ شدن بگم . معمولا" پزشکها اینو تشخیص نمیدنو با شکستگی استخوان یا دررفتگی اشتباهش میگیرن (طبق چندین تجربه شخصی ) .
زمانى اين حالت به مفصل دست مىدهد که رباط ها و بافتهاى اطراف آن مفصل بهطور ناگهانى پيچ بخورند يا پاره شوند . براى مثال اگر پا بههنگام دويدن يا راه رفتن بهطور غيرمنتظره چرخش کند , قوزک پا دچار رگ به رگ شدن مىشود .
علائمش مثل شکستگیه , ورم و درد شدید . نمیشه تکون داد اصن :-ss
حرکتش ندین , بذارینش توی آب گرم و آروم ماساژش بدین و بعد روی اون محل ژل پیروکسیکام بمالینو آروم ماساژش بدین دوباره تا جذب پوستتون شه , بعد هم با یه باندی چیزی روشو ببندین تا گرم بمونه . روزی دو سه بار اینکارو کنین تا خوب شه .
ما به طور کلی دو جور شکستگی داریم...ساده و مرکب
ساده یعنی استخون ترک برمیداره و سر جاش می مونه ولی مرکب یعنی شکستگی همراه با جابجایی
ما یه سری مجاورت استخون و عصب داریم که اگه استخون بشکنه و جابهجا شه،ممکنه عصب رو قطع کنه...اینا خیلی بده چون باعث از کار افتادن ماهیچه ها هم میشن به تبع...که واسه ترمیم عصب در بهترین حالت حدود 12 ماه زمان لازمه...
من ابله به خاطر یه مسائلی خیلی عصبانی شدم و مشت زدم تو دیوار و متاسفانه استخوان متاکارپ(کف دست) وسطم شکست. شکستگی جزیی بود و دکتر به فیکس کردن دستم با اتل بسنده کرد
حالا حدودا یه هفته گذشته و باید برم چک کنم ببینم صاف جوش خورده یا نه. خیلی نگرانم. شما تا حالا چنین تجربه ای داشتین؟؟
من ابله به خاطر یه مسائلی خیلی عصبانی شدم و مشت زدم تو دیوار و متاسفانه استخوان متاکارپ(کف دست) وسطم شکست. شکستگی جزیی بود و دکتر به فیکس کردن دستم با اتل بسنده کرد
حالا حدودا یه هفته گذشته و باید برم چک کنم ببینم صاف جوش خورده یا نه. خیلی نگرانم. شما تا حالا چنین تجربه ای داشتین؟؟
معمولا شکستگی استخوان متاکارپ بعد از 4 هفته التیام پیدا می کنه ، چون شکستگی استخوان شما جزیی بود مدت زمانیش کمتر شد ولی برای کسایی که استخوانشون کاملا شکسته و آسیب دیده همون 4 هفته ست که میشه آروم و تدریجی با فعالیت کم دست کم کم تحرکش رو به دست آورد که البته یه مدت طول میکشه تا کاملا روون بشه و بعد از حدودا 6 ماه بهبود کامل میشه و احتمال آسیب دیدگی استخوان تقریبا مثل بقیه استخوان ها میشه.