• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زود تند سریع بگید : انجمن فراسرشت کجاست ؟؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع akvan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : زود تند سریع بگید : انجمن فراسرشت کجاست ؟؟؟

اینکه متافیزیک سرشار از شبه علمه تردیدی نیست ولی اینکه پاکش کنیم هم الزامی نداره بلکه توهین به یه سریاست چون حتی فرصت ندادید تا حرفاشون رو برا خودشون ارشیو کنن.کسانی که اعتقاد دارن متافیزیک شبه علمه میتونستن خیلی موثرتر عمل کنند و خیلی از متافیزیکی ها رو نجات بدن و به سمت علم سوقشون بدن ولی در عوض راهی پیشگرفته شد که نتیجه ی عکس داشت. دوستان ساینسی میتونستن با بحث کردن تو فراسرشت به تشخیص شبه علم از علم کمک کنن مثلا یک نفر اعتقاد داره مدیتیشن شبه علمه و هیچ تاثیری نداره میاد در این خصوص یه پست میذاره بعد دوستانی که جایی مطلب علمی خوندن در موردش میان یه مقاله علمی در این خصوص میذارن (مثلا خود من مقاله از مجله ساینس میذاشتم . ) ولی خب از طرفی یه نفر مثلا میومد علیه قانون راز مطلب میذاشت دوستان متافیزیک میگشتن میدیدند مقاله ی علمی در این خصوص نیست بعد همه با هم به این نتیجه میرسیدند که احتمالا نوشتن وفکر کردن به هدف تنها یه چیز انگیزشیه و برا همین ما فقط میتونیم افراد رو به صورت تک تک پیدا کنیم که جواب گرفتن و رازی در کار نیست .فراسرشت تنها جایی بود که میتونست به پالایش افکار سمپادی ها کمک کنه و خب پاک شد !!!
از این بابت خیلی خوشحالم که به لطف تلاش های سایت هایی مثل گمانه به افرادی که با شبه علم اشنا میشن روز به روز افزوده میشه که تعدادیشون در مدیران سایت پیدا میشن . امیدوارم از این به بعد سنجیده تر عمل کنیم.

به نقل از ali kh :
این که دانشگاه شما چنین مباحث غیر علمی رو اجازه فعالیت بده،دلیل نمیشه که کار درستی کرده باشه.(تازه اونم دانشگاه های ما که وضعشون در سیاست گذاری نیاز به توضیح نداره)
چه طور به خودتون اجازه می دید این طور صحبت کنید؟
این استادی که سر کلاس ما اومد 300 تا پزشک شاگردش بودن تو دوره های انرژی درمانی.دانشجو نه، پزشکی که بیاد دوره ببینه.
من دلیلی نمیبینم با شماها بحث کنم ولی خیلی خودتونو دست بالا گرفتید متاسفانه، این خیلی خطرناکه.

به نقل از ملکه شیشه ای :
کلا حذف شد چون مدیران غیر علمی می دونستنش :|

من واقعا متاسفم، ما سر کلاسای دانشگاه تهران همونجور که استاد طب سنتی و طب سوزنی میاد از رشتش برامون میگه استاد انرژی درمانی هم اومد، اون وقت اینجا خیلی راحت میگن حذف. چون چندنفر ...(واژه شو نمیگم.) گفتن شبه علمه،، هه :|

سرکار علیّه عادت کردین که هر چقدر هم منابع علمی جلوتون ردیف کنن، نتیجه‌ی حاصل رو نظر شخصی چند نفر ... [با ادب شخصی‌تون آشنایی ندارم] بدونین و از اون طرف چون وضعیت علمی این مملکت به قدری افتضاحه که کسی که به انرژی درمانی اعتقاد داره اجازه‌ی ورود به دانشگاه پیدا می‌کنه، تصوّر کنین اعتباری وجود داره برای انرژی درمانی. اتّفاقاً ما هم یک استادی داشتیم که سر کلاس کارت‌های مطب انرژی درمانی‌ش رو پخش می‌کرد و شماری از افراد رو هم انرژی درمانی (!) کرده بود طی جلسات خصوصی. خوشبختانه دستگیر شد بلافاصله پس از افشای داستان. شما تواضع رو با باور به مزخرفات در عین وجود شواهد بر خلاف اون مزخرفات، اشتباه گرفتین. مقابل منطق باید متواضع باشین.

به نقل از Akvan :
اینکه متافیزیک سرشار از شبه علمه تردیدی نیست ولی اینکه پاکش کنیم هم الزامی نداره بلکه توهین به یه سریاست چون حتی فرصت ندادید تا حرفاشون رو برا خودشون ارشیو کنن.کسانی که اعتقاد دارن متافیزیک شبه علمه میتونستن خیلی موثرتر عمل کنند و خیلی از متافیزیکی ها رو نجات بدن و به سمت علم سوقشون بدن ولی در عوض راهی پیشگرفته شد که نتیجه ی عکس داشت. دوستان ساینسی میتونستن با بحث کردن تو فراسرشت به تشخیص شبه علم از علم کمک کنن مثلا یک نفر اعتقاد داره مدیتیشن شبه علمه و هیچ تاثیری نداره میاد در این خصوص یه پست میذاره بعد دوستانی که جایی مطلب علمی خوندن در موردش میان یه مقاله علمی در این خصوص میذارن (مثلا خود من مقاله از مجله ساینس میذاشتم . ) ولی خب از طرفی یه نفر مثلا میومد علیه قانون راز مطلب میذاشت دوستان متافیزیک میگشتن میدیدند مقاله ی علمی در این خصوص نیست بعد همه با هم به این نتیجه میرسیدند که احتمالا نوشتن وفکر کردن به هدف تنها یه چیز انگیزشیه و برا همین ما فقط میتونیم افراد رو به صورت تک تک پیدا کنیم که جواب گرفتن و رازی در کار نیست .فراسرشت تنها جایی بود که میتونست به پالایش افکار سمپادی ها کمک کنه و خب پاک شد !!!
از این بابت خیلی خوشحالم که به لطف تلاش های سایت هایی مثل گمانه به افرادی که با شبه علم اشنا میشن روز به روز افزوده میشه که تعدادیشون در مدیران سایت پیدا میشن . امیدوارم از این به بعد سنجیده تر عمل کنیم.

پیرامون شبه علمی بودن این مسائل در انجمن مباحث علمی یک تاپیک جدا زده شده، بحث کردیم و برای شبه علمی بودن منابع مختلفی رو ذکر کردیم. جای بحث علمی در انجمنی نیست که اسمش فراسرشته.

انجمنی که حداقل دو سال حتی یک پست هم نداشت چجوری به پالایش فکر و اینا داشت کمک می‌کرد که آه و افسوس از آرشیو شدنش؟
الان اگر خیلی انجمن مفیدی بوده چطوری در عرض دو سال حتی یک نفر یک بار ازش استفاده‌ای نکرده؟

به نقل از ملکه شیشه ای :
چه طور به خودتون اجازه می دید این طور صحبت کنید؟
این استادی که سر کلاس ما اومد 300 تا پزشک شاگردش بودن تو دوره های انرژی درمانی.دانشجو نه، پزشکی که بیاد دوره ببینه.
من دلیلی نمیبینم با شماها بحث کنم ولی خیلی خودتونو دست بالا گرفتید متاسفانه، این خیلی خطرناکه.
گرچه شما ما رو قابل بحث کردن و جواب دادن نمی دونی،ولی این پست رو بخون.
شما بحث مالی این قضیه رو در نظر نمی گیرید.من هم اگر پزشک بودم و به فکر پول و سود،مطمئنا در این کلاس ها شرکت میکردم و روش های درمانی شبه علم مثل این انرژی درمانی و هومیوپاتی رو تبلیغ و اجرا میکردم.چون مردمی مثل مردم کشور ما که از ساده ترین سواد علمی هم به دورند و از روش های درمانی رایج به دلایل متعدد زده شدند راحت گول میخورن و پول خوبی نصیب این افراد میشه.

برید بین قفسه های داروخونه ای که توش کار میکنید گشت بزنید،ببینید دارویی مربوط انرژی درمانی پیدا میکنید یا نه؟

به نقل از Lorca :
پیرامون شبه علمی بودن این مسائل در انجمن مباحث علمی یک تاپیک جدا زده شده، بحث کردیم و برای شبه علمی بودن منابع مختلفی رو ذکر کردیم. جای بحث علمی در انجمنی نیست که اسمش فراسرشته.
در صورتی که ما تمام فراسرشت رو شبه علم بدونیم میشه تو یک تاپیک خلاصش کرد درصورتی که اینطور نیست . وقتی که موضوعات مختلفی درش وجود داشته باشه که علمی باشه اونوقت بحث در مورد این موضوعات نیازمند یه انجمن میشه

به نقل از Bahar_R :
انجمنی که حداقل دو سال حتی یک پست هم نداشت چجوری به پالایش فکر و اینا داشت کمک می‌کرد که آه و افسوس از آرشیو شدنش؟
الان اگر خیلی انجمن مفیدی بوده چطوری در عرض دو سال حتی یک نفر یک بار ازش استفاده‌ای نکرده؟
اولا اون 6500 پست رو خود بچه ها گذاشته بودند و تو تاریخچه ی همین تالار سرچ کنید از این انجمن تقدیر میشد
دوما اگر کسی از مطلبی استفاده کنه نمیاد اونجا بگه استفاده کردیم . انجمن در دوره ای فعال بود بعد از اینکه افراد گرداننده سرشون شلوغ شد خوابید مثه بسیاری از انجمن های سایت .
پالایش کردن فکر در زمینه ی متافیزیک . وقتی همچین انجمنی وجود میداشت و شما هم کمک میکردید میشد موضوعات رو در افکار بچه ها پالایش کرد .حالا افرادی که اعتقاد دارند معتقد میمونند و افراد بی اعتقاد هم بی اعتقاد و هیچ تالار سمپادی دیگه ای این حجم از اطلاعات رو نداشت .

به نقل از Akvan :
در صورتی که ما تمام فراسرشت رو شبه علم بدونیم میشه تو یک تاپیک خلاصش کرد درصورتی که اینطور نیست . وقتی که موضوعات مختلفی درش وجود داشته باشه که علمی باشه اونوقت بحث در مورد این موضوعات نیازمند یه انجمن میشه

جای موضوعات علمی توی انجمن مباحث علمیه و چنانچه مبحث علمی‌ای وجود داشته باشه، منتقل می‌شه به انجمن مباحث علمی. همون‌طور که اگر طبّ جایگزین خودش رو اثرگذار ثابت کنه، می‌ره توی «طب» و دیگه اسمش «طبّ جایگزین» نیست. این که چیزی وجود داشته باشه که ادّعا داشته باشه علمیه ولی در عین حال خودش رو از علم جدا بدونه، خطرناک و غلط‌اندازه.

به نقل از Lorca :
جای موضوعات علمی توی انجمن مباحث علمیه و چنانچه مبحث علمی‌ای وجود داشته باشه، منتقل می‌شه به انجمن مباحث علمی. همون‌طور که اگر طبّ جایگزین خودش رو اثرگذار ثابت کنه، می‌ره توی «طب» و دیگه اسمش «طبّ جایگزین» نیست. این که چیزی وجود داشته باشه که ادّعا داشته باشه علمیه ولی در عین حال خودش رو از علم جدا بدونه، خطرناک و غلط‌اندازه.
این صورت بخش های علمی فراسرشت باید به فروم های دیگه منتقل میشد نه اینکه پاک میشد .ولی باز ایا درسته مثلا اموزش روش های مدیتیشن تو مباحث علمی قرار داده بشه ؟
متافیزیک در واقع اون مباحثیه که وجودش در مطالعات و ازمایشات اثبات میشه ولی دلیلش معلوم نیست .مثلا یه زمانی با هیپنوتیزم مثل جادوگری برخورد میشد ولی بعدا در مطالعات علمی تاثیراتش و ادعاهاش اثبات شد و مورد توجه روانشناسان و پزشکان قرار گرفت و بحث در موردش تو متافیزیک کمتر و کمتر شد ولی متافیزیکدانان هیچ تلاشی نکردند که از علم جداش کنند یا بگن نه جادوییه .
به هرحال اون انجمن پاک شده و دیگه بحث در موردش فایده ای نداره امیدوارم بخش های علمی سایت قویتر بشه

به نقل از Akvan :
این صورت بخش های علمی فراسرشت باید به فروم های دیگه منتقل میشد نه اینکه پاک میشد .ولی باز ایا درسته مثلا اموزش روش های مدیتیشن تو مباحث علمی قرار داده بشه ؟
متافیزیک در واقع اون مباحثیه که وجودش در مطالعات و ازمایشات اثبات میشه ولی دلیلش معلوم نیست .مثلا یه زمانی با هیپنوتیزم مثل جادوگری برخورد میشد ولی بعدا در مطالعات علمی تاثیراتش و ادعاهاش اثبات شد و مورد توجه روانشناسان و پزشکان قرار گرفت و بحث در موردش تو متافیزیک کمتر و کمتر شد ولی متافیزیکدانان هیچ تلاشی نکردند که از علم جداش کنند یا بگن نه جادوییه .
به هرحال اون انجمن پاک شده و دیگه بحث در موردش فایده ای نداره امیدوارم بخش های علمی سایت قویتر بشه

چنانچه قادر باشین منابع علمی معتبر در تأیید مدیتیشن بیارین، البته که درسته در مباحث علمی قرار داده بشه. من اگر چه موافق حذف اون انجمن بودم و هستم [اینجا سمپادیاست و یک فوروم عمومی نیست؛ اینجا بر اساس یک جامعه‌ی دانش‌آموزیِ علمی ساخته شده] امّا تصمیم‌گیرنده‌ نبودم. چیزی که باعث می‌شد شاخ در بیارم اینه که اتّفاقاً سراسر اون انجمن رو جست و جو کرده بودم و چیزهایی دیدم که فقط در دفاتر و مطب‌های رمّالی می‌شه پیدا کرد. نیازی نیست متافیزیک‌دانان تلاش کنن جداش کنن؛ خود به خود وارد متون و مقالات علمی می‌شه وقتی علمی بودنش ثابت بشه.

به نقل از M.H.D :
منم میخواستم بعد کنکورم واسه این انجمن پیگیری کنم. نمیدونم چدا ایرانیا دنبال اثبات علمی متافیزیکن اونوقت روسیه و امریکا از شصت سال پیش دارن روی این چیزا تحقیق میکنن و استفاده های نظامی میکنن ازش.

منبع؟ :‌)

به نقل از M.H.D :
انرژی درمانی و هیپنوتیزم و کرم چاله حتی نظریه نسیبت انیشتین بهم مربوطه.
منم دلیل علمیشو پیدا کردم و بعد کنکور مقالمو میفرستم کمبریج.

تبریک می‌گم و امیدوارم چنان‌چه مقاله‌تون به چاپ رسید [در هر ژورنال peer-reviewed] ما هم بخونیم چرا که این چیزایی که بهم ربط دادین حقیقتاً در حدّ زمین‌لرزه در بدنه‌ی فیزیکِ امروزی خواهد بود و می‌تونین در انتظار نوبل فیزیک هم بنشینین.

متأسفانه بدون آوردن مقالات، استفاده از کلمه‌ی «اثبات» و «آمریکا» و «روسیه» و «اروپایی‌ها» و عبارت «چه اشکالی داره؟» هیچ وزنی به ادّعایی که می‌کنین اضافه نمی‌کنه دوست عزیز.

هر چند که کاملاً قابل درکه که تجربیات شخصی شما برای شما حکم حقیقت داشته باشن، نمی‌تونین به تجربیات شخصی‌تون به عنوان دلیل و مدرک برای قانع کردن بقیه استناد کنین و در این صورت مرتکب مغالطه می‌شین.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا