اینجانب انگشت در دهان, خالصانه به فرمایشاتِ شما گوش فرا خواهم داد .به نقل از face on :درمورد کافور هم اگه میخواید تا پروندشو رو کنم

به نقل از ستاره :غذاهای دانشگاه ما خیلی گوشت داره!!آدم میترسه بخورتشون.
آخه قیمتش800تومنه!
به جز قورمه سبزی بقیه غذاها عالین البته در مورد قورمه من خودم فقط قورمه سبزی مامانم رو دوس دارم واسه همین میگم به جز قورمه ! :)بله به 2 دلیل میگی خوبه غذاشبه نقل از farhid :ب نظر منم واقعا اونجور ک میگفتین بد نیستن
میشه خوب خوردشون
فقط میشه خوب خوردشون ...به نقل از farhid :ب نظر منم واقعا اونجور ک میگفتین بد نیستن
میشه خوب خوردشون

به نقل از آرشــــــــ هاشمی :خدمت دوستان امیرکبیری هم بگم
پارسال توی لوبیا پلو سوسک پیدا شد
و دقیقا من دیدمش
آب سوسک قشنگ درومده بود به خورده لوبیا پلو رفته بود
خود سوسکم که...
همین پارسالل آخراش کوبیده رو میشد از ی رفش گرفت اورد بالا و بعد صاف نگهش داشت
همین پارسال بعد از یک ماه از گذشت ترم مرغ دادن نپخته بود ی طرف بوی بدی میداد و همون باعث شد من و از بین بقیه ک میشناختم 7-8 نفر دیگه مصموم بشن
پارسال همین اوایل ترم بود توی ساندویج سلف کالباس تاریخ گدشته ریخته بودن و بعد گندش درومد و در عین ناباوری پیمانکار سلف عوض نشد
و نهایتا بعد از عید همین امسال بود که توی سلف پسرا ساعت 12:30 ظهر که شلوغ ترین تایمه سلفه آأم پیدا نمیشد ک بره غذا بخوره

ما هم دوبار تو سلفتون غذا خوردیم.یه بارش مصموم شدن بچه هابه نقل از آرشــــــــ هاشمی :خدمت دوستان امیرکبیری هم بگم
پارسال توی لوبیا پلو سوسک پیدا شد
و دقیقا من دیدمش
آب سوسک قشنگ درومده بود به خورده لوبیا پلو رفته بود
خود سوسکم که...
همین پارسالل آخراش کوبیده رو میشد از ی رفش گرفت اورد بالا و بعد صاف نگهش داشت
همین پارسال بعد از یک ماه از گذشت ترم مرغ دادن نپخته بود ی طرف بوی بدی میداد و همون باعث شد من و از بین بقیه ک میشناختم 7-8 نفر دیگه مصموم بشن
پارسال همین اوایل ترم بود توی ساندویج سلف کالباس تاریخ گدشته ریخته بودن و بعد گندش درومد و در عین ناباوری پیمانکار سلف عوض نشد
و نهایتا بعد از عید همین امسال بود که توی سلف پسرا ساعت 12:30 ظهر که شلوغ ترین تایمه سلفه آأم پیدا نمیشد ک بره غذا بخوره
حالا نمیگم چی پیدا کردیم تو غذا