غذای سلف دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MRA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غذای سلف دانشگاه

این پیغامی که امروز تو پرتال دانشگاه زدن :D

سلام
با توجه به اعلام قیمت غذای دانشجویی توسط صندوق رفاه دانشجویان، قیمت‌های گروه‌های غذایی به شرح زیر اعلام می‌گردد.
صبحانه: ٥٠٠٠ ریال
ناهار و شام: سه گروه ٦٠٠٠ ریال، ٨٥٠٠ ریال و ١٠٠٠٠ ریال
دانشجویان سنواتی: از ١٥٥٠٠ ریال تا ٢٢٠٠٠ ریال
سند و منبع خبر را می‌توانید از طریق سایت اداره تغذیه، قسمت اطلاعیه‌ها به آدرس http://profsite.um.ac.ir/~nutrition/messages.html مشاهده کنید.
با تشکر

البته امروز که غذا رزرو میکردم بیشتر غذا ها 850 تومن بود
;D

به نقل از SalehM :
اگر قرار باشه 1000 تومن باشه، خودمون آماده کنیم گرون تر میشه. یه بربری 500، چای و پنیر و شکر مثلا، ( دیگه اوج فقیرانه بودنش. :-" ) میکنه شاید یه چیزی حدود 2000 تومن اینا.

صبحانه وعده اصلی غذاییه! توش کوتاهی نکنید. جواب معده بدبخت رو بعدش چی میخواید بدید آخه؟

به نقل از سَعیده :
صبحانه وعده اصلی غذاییه! توش کوتاهی نکنید. جواب معده بدبخت رو بعدش چی میخواید بدید آخه؟
نه منظورم اینه که خب همون سلف ارزون تر در میاد دیگه. با توجه به اینکه کیفیتش تقریبا یکیه.

بابا یه پنیر میگیری 400 تومنه بسته اش این کم کم یه هفته میره 2 تا نون میگیری سه نفر رو کفاف میده هزار تومن البته نون های شام رو هم میگن غارت کنید ببرید اتاق :دی بعد دیگه بقیه چیزاش هم 500 این شد هزار و نه صد تازه بسته پنیره یه هفته داریش تازه سه نفر از اون نون استفاده کردن می صرفه خودت بخری که!
# اقتصادی مثلا :))

به نقل از SaranaZ :
بابا یه پنیر میگیری 400 تومنه بسته اش این کم کم یه هفته میره 2 تا نون میگیری سه نفر رو کفاف میده هزار تومن البته نون های شام رو هم میگن غارت کنید ببرید اتاق :دی بعد دیگه بقیه چیزاش هم 500 این شد هزار و نه صد تازه بسته پنیره یه هفته داریش تازه سه نفر از اون نون استفاده کردن می صرفه خودت بخری که!
# اقتصادی مثلا :))
آخرین باری که پنیر خریدی کی بود؟ ;D

به نقل از Lily Delicated :
آخرین باری که پنیر خریدی کی بود؟ ;D

دیشب از فروشگاه رفاه یه بسته پنیر سفید کاله خریدم 390 تومن :)))

به نقل از SalehM :
بجای #اقتصادی باید #اصفهانی می‌زدی.

اول تصمیمم همین بود بعد دیدیم نباید در بارهی هم وطن خودم با لفظ و نگرش بد حرف بزنم نوشتم اقتصادی :دی یاد گرفتی؟ نکن این کار رو نچ نچ نچ:دی.

× آقا اشتباه شد سه هزار و نهصد بوده :)))))))))))

همه ي. دانشگاه ها همه ي وعده ها رو ميدن؟! :/ مثن دانشگاه ما ممكنه نده؟! :/
خدايا بده ها :/ من اصن حال و حوصله ي غذا پختن ندارم :/
هرچي باشه ميخورم :-< تهش خيلي آشغال بود يا از بيرون ميخرم يا گشنه ميمونم يا از هم اتاقي گرام يه چيزي كش ميرم :-<

من اگه از یه چیز دانشگاه راضی باشم صبحونشه :-" بگیرین حتما! از تفریحات سالم ما این بود بشینیم حساب کنیم ببینیم قیمت چیزایی که دادن چقد میشه از 500 کم کنیم بعد ذوق کنیم دورهم :))

مثلا شیر و پنیر و نون با هم 500 به سوده دیگه :-" حالا اون روزاییشو که دوست ندارین یا دیدین اونقد مصرفتون نیست رزرو نمی کنین ;;)

به سوگند: به جز جمعه حله بقیه روزا ;;)

به نقل از مو قشنگ :-" :
از تفریحات سالم ما این بود بشینیم حساب کنیم ببینیم قیمت چیزایی که دادن چقد میشه از 500 کم کنیم بعد ذوق کنیم دورهم :))

مثلا شیر و پنیر و نون با هم 500 به سوده دیگه :-" حالا اون روزاییشو که دوست ندارین یا دیدین اونقد مصرفتون نیست رزرو نمی کنین ;;)
بعد اصفهانیا رو زیر سوال میبرن [-( :-"

بعضی دانشگاها ممکنه پنج شنبه ها هم ندن یا مثلا گرون تر از روزای دیگه باشه.

تعطیلی های وسط هفته غذا نمیدن؟

یعنی چی !!! چرا صبونه ی ما هزار تومنه اینا پونصده؟!! من این همه پول نمیدم یعنی چی؟!

به نقل از SaranaZ :
تعطیلی های وسط هفته غذا نمیدن؟

یعنی چی !!! چرا صبونه ی ما هزار تومنه اینا پونصده؟!! من این همه پول نمیدم یعنی چی؟!
می‌گفتن یزدی‌ها از اصفهانی‌ها بدترن ها :-" باور نمی‌کردم من :-"
برای ما ۱۵۰۰ بود فکر کنم. (من رزرو نمی‌کرد مبرای همین مطمئن نیستم از قیمتش :دی )

تعطیلی‌های وسط هفته خوابگاه ما غذا می‌ده (طبیعتا دانشگاه نمی‌ده :دی )

به نقل از مهســـــــــــــا :
می‌گفتن یزدی‌ها از اصفهانی‌ها بدترن ها :-" باور نمی‌کردم من :-"
برای ما ۱۵۰۰ بود فکر کنم. (من رزرو نمی‌کرد مبرای همین مطمئن نیستم از قیمتش :دی )

تعطیلی‌های وسط هفته خوابگاه ما غذا می‌ده (طبیعتا دانشگاه نمی‌ده :دی )

خخخ :))) آخه ناهارش 800 تومنه!

به نقل از SaranaZ :
خخخ :)) ) آخه ناهارش 800 تومنه!
:))
ناهارهای ما ۳قیمته:
۶۰۰- ۸۵۰- ۱۰۰۰

به نقل از مهســـــــــــــا :
ناهارهای ما ۳قیمته:
۶۰۰- ۸۵۰- ۱۰۰۰

اینا چه فرقی دارن؟؟
مقدارشون؟ ;D

بعد یه ساعت خاصی حتما باید رفت تو سلف که به آدم غذا برسه؟ :-?

به نقل از AMiR.R :
اینا چه فرقی دارن؟؟
مقدارشون؟ ;D

نوع غذا معمولا
مثلا جوجه گرون تره تا کباب یا ماکارونی

غذا هم من تا حالا نشنیدم تموم شده باشه جایی بر اساس تعداد رزرو هاس دیگه عملا و حتی بیشتر ;D

وزارت بهداشت کلا فرق داره با وزارت علوم یا دانشگاه ماس که قیمت همه غذاهاش 500عه و فقط یه نوع غذا میده هر وعده ؟

به نقل از پگاه :
نوع غذا معمولا
مثلا جوجه گرون تره تا کباب یا ماکارونی

غذا هم من تا حالا نشنیدم تموم شده باشه جایی بر اساس تعداد رزرو هاس دیگه عملا و حتی بیشتر ;D
جوجه و کباب و ماکارونی چیه؟! ببین مثلن اسفنج از کمربند و کلاف نخ گرون تره :-?

به نقل از بهزاد 93 :
جوجه و کباب و ماکارونی چیه؟! ببین مثلن اسفنج از کمربند و کلاف نخ گرون تره :-?

من کلا با غذاهای سلف مشکلی ندارم خیلی :))

نزنین اینقدر تو سر این غذای بیچاره‌ی سلف :)) اگر نبود من از گرسنگی مرده بودم(بنده حوصله‌ی آشپزی ندارم کلا :دی )
من فقط کوبیده به هیچ عنوان لب دهنم نمی‌برم X_X بقیه‌ش خوبه.

به نقل از AMiR.R :

مثلا روزهایی که به ما جوجه کباب و مرغ می‌دن، اگر دیرتر از ۱۲ بریم به احتمال زیاد دیگه جوجه تموم شده و باید اون مرغ‌های نپخته رو بخوریم :-"
بعد ساعت ۱۱ که شروع می‌شه ناهار پسرا صف می‌کشن :-" انگار نه انگار که ساعت ۱۱ه :)) ما هم یواشکی می‌ریم تو سلف کسی نبینه اینقدر زود رفنتیم :دی
یه دوست هم دارم وسط کلاس ۱۰.۵تا۱۲ پامی‌شد می‌رفت ناهار می‌خورد و می‌اومد :))

مگه از بین دو تا غذای هر روز یکی رو رزرو نمیکنین از قبل؟ چجوری تموم میشه؟ ;D کمتر از تعداد رزروی ها درست میکنن؟

+ گشنه تون هست واقعا 11-12 ؟! :))

Back
بالا