• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

غذای سلف دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MRA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غذای سلف دانشگاه

20150429_191527_2.jpg

چن روز بعدِ طالبی هم،هندونه دادن. :-"
ولی جوجه هِ ماله سلف ارمِ.آشغال بود.جوجه های مرکزی بهترن.

به نقل از Aghaliat :
20150429_191527_2.jpg

چن روز بعدِ طالبی هم،هندونه دادن. :-"
ولی جوجه هِ ماله سلف ارمِ.آشغال بود.جوجه های مرکزی بهترن.
کی هندونه رو با جوجه دادن ؟؟ :o هندونه تو یک وعده دیگه بود که ! :( سلف ارم با مرکزی ینی فرق داره غذاهاشون

به نقل از ali 73 :
کی هندونه رو با جوجه دادن ؟؟ :o هندونه تو یک وعده دیگه بود که ! :( سلف ارم با مرکزی ینی فرق داره غذاهاشون
علی؛چارشنبه هفته قبل،شام بود دیگه،من اتفاقا چون رزرو نکرده بودم و بیرون هم بودم برا فراموشی رفتم سلف ارم،بعدشم دوستم زنگ زد که بریم سلف،منم اومدم بالا رفتیم مرکزی خوردیم،اونجا هم همین غذا همین بود با کیفیت صد بار بهتر،حتی هندونشم بهتر بود. :-"
فک کنم دقیقاً یکی باشه برنامه غذایی،منم نمی رم ارم کلاً،فقط یه چن بار دوستان کشوندن اونجا منو که بیرون بشینیم غذا بخوریم،ولی این پیمونکار مرکزی می گفت که برنامه غذا ها دست دانشگاس.
نظرت در مورد این حجم رسیدگی هم بگو،نیمسال اول آبم به زور می دادن الان هر روز یه چیزی دارن.اثرات حضراته مسمومه دیگه؟ :-‌"

به نقل از Aghaliat :
علی؛چارشنبه هفته قبل،شام بود دیگه،من اتفاقا چون رزرو نکرده بودم و بیرون هم بودم برا فراموشی رفتم سلف ارم،بعدشم دوستم زنگ زد که بریم سلف،منم اومدم بالا رفتیم مرکزی خوردیم،اونجا هم همین غذا همین بود با کیفیت صد بار بهتر،حتی هندونشم بهتر بود. :-"
فک کنم دقیقاً یکی باشه برنامه غذایی،منم نمی رم ارم کلاً،فقط یه چن بار دوستان کشوندن اونجا منو که بیرون بشینیم غذا بخوریم،ولی این پیمونکار مرکزی می گفت که برنامه غذا ها دست دانشگاس.
نظرت در مورد این حجم رسیدگی هم بگو،نیمسال اول آبم به زور می دادن الان هر روز یه چیزی دارن.اثرات حضراته مسمومه دیگه؟ :-‌"
اره هفته پیش بود :D اتفاقا ما یه مهمونی داشتیم مجبور شدیم نصف هندونمون رو بهش بدیم بخوره :)) کلی فحشش دادم تو دلم
نه پس فرقی نداره ولی پیمونکارش فرق داره ! یه بارم 2 سال پیش مسمومیت اتفاق افتاد بازم تو ارم بود ، اصن ارم خب نیس :-"
هندونه سالای قبلم میدادن ولی خربزه نه ! قبلا بعضی وقتا موز میدادن که الان نمیدن ، فقط دلستر روز 4 شنبه ها قبلا نبوده و جدید اضافه شده
فک نکنم به خاطر اون باشه چون بقیه دانشگاه ها هم یکم تغییرات تو برنامه غذاییشون بوده

قد قد کردن دانشجویان

سلف دانشگاه ما کلا به مرغ علاقه ی زیادی داره
این هفته ی آخری شورشو در آوردند فکر کنم پایان امتحانات دانشجویان قد قد کنند شایدم تخم بزارند همیشه مرغ زیاد می دنا ، الویه می دند توش مرغه کباب سفید می دند مرغه ، ناگت مرغ می دند اما اون موقع شکلش یکم فرق داشت اما این هفته 8 وعده :((
2015-06-09_18-30-51.jpg

من که واسه این هفته کارت دوستام قرض می گیرم که از فشار مرغی کم کنم :-"

صبحونه قیمه میدن بهتون؟! :|

عه پنشمبه جمعه ها غذا میدن ب شما؟

بما نمیدن، منم لج میکنم روزه میگیرم!!

#تف ب ریا البته :))

چرا تو یک روز ظهر و شب غذا یکی میدن ؟؟ خدایا شکرت ما شکرگزار نبودیم [-o< ;))

ولی خوش به حالتون جمعه هم غذا دارین

پاسخ : قد قد کردن دانشجویان

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
سلف دانشگاه ما کلا به مرغ علاقه ی زیادی داره
این هفته ی آخری شورشو در آوردند فکر کنم پایان امتحانات دانشجویان قد قد کنند شایدم تخم بزارند همیشه مرغ زیاد می دنا ، الویه می دند توش مرغه کباب سفید می دند مرغه ، ناگت مرغ می دند اما اون موقع شکلش یکم فرق داشت اما این هفته 8 وعده :((
2015-06-09_18-30-51.jpg

من که واسه این هفته کارت دوستام قرض می گیرم که از فشار مرغی کم کنم :-"
اره راس میگی اصن این هفته ترکوندم کلا اگه مرغ نبود اینا چکار میکردن :))
و این که واسه فرجه هاست که جمعه هام غذا میدن
خدا رو شکر مگ روزه میگیرم فشار مرغی کمتر میشه :))

قیمت غذاهایی مثل جوجه و کوبیده و ماهی همه جا هزار تومنه ؟
[SIZE=78%]قیمتا مصوب وزرات خونه ست ؟[/SIZE]

Back
بالا