کی هندونه رو با جوجه دادن ؟؟به نقل از Aghaliat :![]()
چن روز بعدِ طالبی هم،هندونه دادن.
ولی جوجه هِ ماله سلف ارمِ.آشغال بود.جوجه های مرکزی بهترن.
هندونه تو یک وعده دیگه بود که !
سلف ارم با مرکزی ینی فرق داره غذاهاشون
علی؛چارشنبه هفته قبل،شام بود دیگه،من اتفاقا چون رزرو نکرده بودم و بیرون هم بودم برا فراموشی رفتم سلف ارم،بعدشم دوستم زنگ زد که بریم سلف،منم اومدم بالا رفتیم مرکزی خوردیم،اونجا هم همین غذا همین بود با کیفیت صد بار بهتر،حتی هندونشم بهتر بود.به نقل از ali 73 :کی هندونه رو با جوجه دادن ؟؟هندونه تو یک وعده دیگه بود که !
سلف ارم با مرکزی ینی فرق داره غذاهاشون

اره هفته پیش بودبه نقل از Aghaliat :علی؛چارشنبه هفته قبل،شام بود دیگه،من اتفاقا چون رزرو نکرده بودم و بیرون هم بودم برا فراموشی رفتم سلف ارم،بعدشم دوستم زنگ زد که بریم سلف،منم اومدم بالا رفتیم مرکزی خوردیم،اونجا هم همین غذا همین بود با کیفیت صد بار بهتر،حتی هندونشم بهتر بود.
فک کنم دقیقاً یکی باشه برنامه غذایی،منم نمی رم ارم کلاً،فقط یه چن بار دوستان کشوندن اونجا منو که بیرون بشینیم غذا بخوریم،ولی این پیمونکار مرکزی می گفت که برنامه غذا ها دست دانشگاس.
نظرت در مورد این حجم رسیدگی هم بگو،نیمسال اول آبم به زور می دادن الان هر روز یه چیزی دارن.اثرات حضراته مسمومه دیگه؟ :-"
اتفاقا ما یه مهمونی داشتیم مجبور شدیم نصف هندونمون رو بهش بدیم بخوره
کلی فحشش دادم تو دلم

اره راس میگی اصن این هفته ترکوندم کلا اگه مرغ نبود اینا چکار میکردنبه نقل از امـیـرحـسـیـن :سلف دانشگاه ما کلا به مرغ علاقه ی زیادی داره
این هفته ی آخری شورشو در آوردند فکر کنم پایان امتحانات دانشجویان قد قد کنند شایدم تخم بزارند همیشه مرغ زیاد می دنا ، الویه می دند توش مرغه کباب سفید می دند مرغه ، ناگت مرغ می دند اما اون موقع شکلش یکم فرق داشت اما این هفته 8 وعده
![]()
من که واسه این هفته کارت دوستام قرض می گیرم که از فشار مرغی کم کنم![]()