• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

غذای سلف دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MRA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غذای سلف دانشگاه

تو دو سال پیش سهمیه کافورتو به اندازه کافی استفاده کردی. می تونستی صبر کنی تا دانشجو بشی ;D

بودجه شونو کم کردن فک کنم :-؟ ما غذاهای سلفمون خ خوب بود. بعد عید سبزی پلو با ماهی مونو حذف کردن. عشق بود این غذا، عشـــق!

به نقل از فهــــیم :
تو دو سال پیش سهمیه کافورتو به اندازه کافی استفاده کردی. می تونستی صبر کنی تا دانشجو بشی ;D

بودجه شونو کم کردن فک کنم :-؟ ما غذاهای سلفمون خ خوب بود. بعد عید سبزی پلو با ماهی مونو حذف کردن. عشق بود این غذا، عشـــق!
سلفارو واگذار کردن بخش خصوصی برا همون میخوان با کمترین هزینه غذا تهیه کنن! :| :| :| :|

به نقل از Fateme Rahmati :
هیچکس نمیدونه غذاهای سلف دانشگاه آزاد و پیام نور بجنورد چجوریه؟؟ :|

من مي دونم غذاي دانشگاه أزاد خوبه ،ما يه روز استاداي دانشگاه دعوت كردن ،غذاش خوب بود ،داداشم ميگه قابل خوردن

من که تصمیم دارم به کافور پلو ها لب نزنم! :دی

به نقل از فهــــیم :

اصن بچه های سال ما اون شور و شعف رو ندارن. وگرنه کافور باران میکردم اینجا رو.

من یه بار تو شریف استانبولی خوردم بعد از اون از استانبولی متنفر شدم!
باید برنامه سلف رو در بیارم روزایی که استانبولی میدن از نزدیکش هم رد نشم!

من ماله خواهرم دانشگاه دندانپزشكي مرغ خوردم ميخواستم بالا بيارم :|دانشگاه فردوسي

• لایک
امتیازات: Diyar

به نقل از :: باران :: :
سلفارو واگذار کردن بخش خصوصی برا همون میخوان با کمترین هزینه غذا تهیه کنن! :| :| :| :|
یعنی ممکنه بدتر هم بشه؟ :(

به نقل از Ehem_Ehem :
اصن بچه های سال ما اون شور و شعف رو ندارن. وگرنه کافور باران میکردم اینجا رو.
موافقم. چرا ورودی های امسال انقد بی ذوقن؟

به نقل از فهــــیم :
آره باو!یکی از فامیلا تا سال آخر اکثر غذاهای سلفشونو تعریف میکرد که از لحاظ کیفیت خ خوبن نسبت به بقیه دانشگاها! اما سال آخر که دادن بخش خصوصی جوجه کباب 80 % با نون خشک درست می شد, چلو ماهی حذف شد, قیمه و قرمه سبزی هم که خیلی افتضاح [-(

به نقل از فهــــیم :
نميدونم بخدا. :))
من كل سال رو به اين اميد درس خوندم كه بعد كنكور بيام سمپاديا شلوغ كنم. :دي اين كه نشد عاخه

Back
بالا