• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هشتمین همایش ریاضی پژوهان جوان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هشتمین همایش ریاضی پژوهان جوان

با هم دستم دادیم... ;)

اشکال نداره ایشالا همایش های دیگه... ;)

آره پریا راست میگه ما هم اونجا بودیم. خیلی نامردی شد. کارگاه کاربرد ریاضی در علوم زمین, جغرافیا و مسائلِ شخصی. نیما تو که خودت اونجا بودی.

×فارسی تایپ کنید.

به نقل از kosar_A :
are pariya ras mige ma ham unja boodim.kheyli namardi shod.kargahe karborde riyazi dar uloome zamin,joghrafia va masayele shakhsi.nima to ke khodet unja boodi
:o
خیلی جالبه تو این تاپیک بعد از این همه مدت باز کسی توش پست داد !!! #-o ;D

اولا اینکه طبق قوانین سایت فینگیلیش نویسی ممنوع است ! ;D
دوما موضوع رو تحریف نکنین !!!! مسائل شخصی چیه بابا !!! همایش ادبی نبود که دلنوشته بگن ملت ...!! ;D
مسائل شهری بود ! :)
سوما اینکه من تو همه ی کارگاه ها برای نظارت یه مدتی بودم ! ;D
اما مدت زمانی که تو اون کارگاه بودم اونقدری نبود که بتونم قضاوت کنم راجب داوری !!! ;D

در هر صورت سعی بر این بوده که از بهترین افرادی که امکانش وجود داشته و در درسترس بودن برای داوری ها استفاده بشه
از طرفی همه ی دوستان زحمت کشیدن و همگی انتظار دارن با برد جواب زحماتشون داده بشه ...
در هر صورت داوری واقعا کار سختی هست و به شخصه به خودم این اجازه رو نمیدم با این دانش محدودم نسبت به اون اساتید بخوام به این راحتی اظهار نظر کنم ! :)

اما خب هدف اصلی این همایش ها یا حداقل همایش ما این نیست که چند تا مقاله ی برتر انتخاب بشن و تمام !
هدف شرکت در همایش ، کسب تجربه ، آشنایی با شیوه ی مقاله نویسی و تحقیق ، استفاده از حضور اساتید بزرگی که دعوت شدن و ... بوده ! ;D

این پست رو مفصلش کردم چون بعضی از دوستان دیگه هم راجب داوری گله مند بودن ... خواستم الان که کمی فاصله شده و جو آرام شده یه مختصر توضیحی داده باشم ! ;D

امیدوارم در هر صورت مشهد بهتون خوش گذشته باشه و همایش براتون مفید بوده باشه ! :)

کلی خوش گذشت به جز چند قسمتش که کلی تلاش کردم تا از ذهنم پاک شد =(( :( امسال اگه خدا بخواد به خاطر دوستام شرکت میکنم چون خودم شاید نیام شایدم بیام ;D

نمیدونین چقدر خوش گذشت اما تو اون من :x اما بعدا با یه کیس دیگه دیدمش :-\ :-\ =(( =(( =(( =((

سلام .. میشه لینک دانلود کلیپ رضاصادقی و بزارید ؟ :)

Back
بالا