پاسخ : هشتمین همایش ریاضی پژوهان جوان
به نقل از kosar_A :
are pariya ras mige ma ham unja boodim.kheyli namardi shod.kargahe karborde riyazi dar uloome zamin,joghrafia va masayele shakhsi.nima to ke khodet unja boodi

خیلی جالبه تو این تاپیک بعد از این همه مدت باز کسی توش پست داد !!! #-o
اولا اینکه طبق قوانین سایت فینگیلیش نویسی ممنوع است !

دوما موضوع رو تحریف نکنین !!!! مسائل شخصی چیه بابا !!! همایش ادبی نبود که دلنوشته بگن ملت ...!!

مسائل شهری بود ! :)
سوما اینکه من تو همه ی کارگاه ها برای نظارت یه مدتی بودم !

اما مدت زمانی که تو اون کارگاه بودم اونقدری نبود که بتونم قضاوت کنم راجب داوری !!!
در هر صورت سعی بر این بوده که از بهترین افرادی که امکانش وجود داشته و در درسترس بودن برای داوری ها استفاده بشه
از طرفی همه ی دوستان زحمت کشیدن و همگی انتظار دارن با برد جواب زحماتشون داده بشه ...
در هر صورت داوری واقعا کار سختی هست و به شخصه به خودم این اجازه رو نمیدم با این دانش محدودم نسبت به اون اساتید بخوام به این راحتی اظهار نظر کنم ! :)
اما خب هدف اصلی این همایش ها یا حداقل همایش ما این نیست که چند تا مقاله ی برتر انتخاب بشن و تمام !
هدف شرکت در همایش ، کسب تجربه ، آشنایی با شیوه ی مقاله نویسی و تحقیق ، استفاده از حضور اساتید بزرگی که دعوت شدن و ... بوده !
این پست رو مفصلش کردم چون بعضی از دوستان دیگه هم راجب داوری گله مند بودن ... خواستم الان که کمی فاصله شده و جو آرام شده یه مختصر توضیحی داده باشم !
امیدوارم در هر صورت مشهد بهتون خوش گذشته باشه و همایش براتون مفید بوده باشه ! :)