• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سرعت بالاتر از سرعت نور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Turk
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سرعت بالاتر از سرعت نور

به نقل از شایان.ش :
نسبیت خاص می‌گه یک ناظر هیچوقت نمی‌تونه سرعت بیشتر از c رو اندازه گیری کنه. حالا اینکه در اون شرایط چه اتفاقی می‌افته برمی‌گرده به تغییر تو اندازه گیری زمان و طول. کلا اصل علیت که سونا گفت یکی از مقدس ترین اصول فیزیکه و خیلی از نشدنی ها رو با اون نعیین میکنن.
چیزایی که من شنیدم در مورد اصل علیت کمی متفاوته ، یعنی شاید تا چند وقته پیش اصل علیت یه اصل مقدس بوده ،ولی با اومدن کوانتوم و دیدگاه های پوزیتوستی دیگه اون تقدس رو نداره ، البته نمی دونم به جایی رسیده که بگن نیست ولی حتی اگر هم باشه فقط براشون مهم اتفاقیه که میفته و رسیدن به پیش بینی درست ،بر اساس مشاهدات و نه چرایی اون اتفاق .
بنابر این بیان کردن این جور نظریه ها حالا خیلی آسون تر از قدیماست ولی این نظریه ها انقدر زیاد شدن و انقدر هر کی اومده واسه خودش یه نظریه داده که کمتر آدم می تونه در موردشون نظر بده .

من نشنیدم که علیت نقض شده باشه.
به نقل از مرضیه :
مهم اتفاقیه که میفته و رسیدن به پیش بینی درست ،بر اساس مشاهدات و نه چرایی اون اتفاق .
ولی با این حرفت موافقم.
البته به پوزیتویسم هم اشکالات زیادی گرفتن ;D

به نقل از شایان.ش :
من نشنیدم که علیت نقض شده باشه.ولی با این حرفت موافقم.
البته به پوزیتویسم هم اشکالات زیادی گرفتن ;D
می شه یه خورده بازش کنی !

فیزیک اختر شناسان دانشگاه تگزاس با مطالعه برروی پالسار یا تب اختری در فاصله ی 10 هزار سال نوری از زمین متوجه شدند امواج رادیویی تابش یافته شده از این تب اختر با سرعتی بیش از سرعت نور در فضا سفر می کنند
انیشتین در گذشته نظریه ای مبنی بر امکان حرکت سریعتر از نور ارائه کرده بود که براساس آن در صورتیکه ÷دیده ای خالی از اطلاعت باشد می تواند سریعتر از نور حرکت کند . این قانون فیزیکی در آزمایشهایی که انجام شده است به اثبات رسیده است .

مواد قبل از این که به سرعت نور برسند تبدیل به انرژی میشوند
من این رو قبلا از یه جا خوندم. نمیدونم شایدم غلط باشه.

فکر میکنم یه متنی رو از پروفسور هاوکینگ داشتم میخوندم
هاوکینگ گفته بود از نظر انشتین رسیدن به سرعت نور ممکنه ولی گذر از اون ناممکن
بعد اومده بود یه سوالو طرح کرده بود
گفته بود فرض کنید یه سفینه داره با سرعت نور حرکت میکنه
آیا اگه یه فضانورد یا یه همچین چیزی توی اون سفینه بتونه راه بره سرعت نور رو نشکسته ؟

پ.ن : میگردم لینک مطلبو میزارم الان دقیقا یادم نیست کلیاتش چی بود

ممکنه
اگه هم باشه ما کشف نکردیم!

همان طور كه ذكر شد بر اساس نسبيت اينشتين سريعترين سرعت در طبيعت نور است اما امروزه با تحقيقاتي پيچيده ثابت شده كه از مرز سرعت نور نمي توان گذر كرد منظور اين است كه با سرعتي بيش از نور نمي توان سرعت را پايين تر از سرعت نور آورد و با سرعتي پايين تر از نور نمي توان به سرعتي بالاتر از نور رسيد و در واقع مساله عبور از مرز سرعت نور است.
از اين موضوع كه بگذريم آرنولد زومرفلد آلماني ادعا كرده كه در محاسباتش ذره اي را كشف كرده كه قابليت بالا را ندارد و از مرز سرعت نور مي گذرد و آن را تاخيون ناميده است.البته هنوز خيلي ها اين گفته را قبول ندارند. تاخيون ها ممكن است در اثر برخورد بين ذرات كيهان و جو زمين پديد آيند .شواهدي نيز در آزمايشات سال 1973 وجود دارد كه تاخيون را تاييد مي كنند شواهدي كه هيچگاه تاييد نشدند.

اه بده مدتی طولانی یه دستی به این فیزیک بکشیم!

سرعت بسیار بالاتر از نور هم وجود داره ولی نه برای انتقال اطلاعات،پس هیچ قانونی تو طبیعت نقض نمیشه حتی علیت،اصلا خود انیشتین با بروبچه ها نشون داد که می تونه باشه.برای اطلاعات بیشتر در مورد EPR Paradox تو اینترنت بگردید.

تاکیون ها هم هیچ گاه نمی تونن سرعتی پایین تر از نور داشته باشن، چون جرم موهومی دارن (اینا همش نظریه است پیش بینی هم نشده، راه عملی هم برای آزمایش این مدعا فعلا نیست)

پس فعلا خیال همه از بابت سرعت نور جمع باشه، غیر قابل رده. فعلا ما انسانا بهتره به قکره ماخ باشیم تا سرعت نور. :))

ولی من یه جایی خوندم که قراره ازمایش برای این ذره تا سال (های) اینده عملی بشه !_سعی می کنم اطلاعات بیشتری در اختیارتون قرار بم _

Back
بالا