• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سرعت بالاتر از سرعت نور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Turk
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سرعت بالاتر از سرعت نور

شما از سال ۲۰۰۸نقل قول کردین!!به این موضوع دقت کردین؟واین که آخرین فعالیت سونا ۳/۱/۲۰۱۰ بوده؟!!
ایشون یه فرض یا تصور رو بیان کرده....نمیشه این فرض رو رد کرد چون گفته ما درکش نمیکنیم! ( فقط یه فرضه! )
اما در کل میخواد بگه که ذراتی که با سرعتی بیشتر از نور حرکت میکنن غیر از ذرات دنیا ما هستن و ذرات دنیا ی ما هم به اون ها تبدیل نمیشه ...
پس ما نمیتونیم با سرعت بیشتر از نور حرکت کنیم!
نظر من هم همینه.....ما با سرعتی بیش از نور نمیتونیم حرکت کنیم و به سرعت نور محدودیم
- سرعت نور <سرعت حرکت ما < +سرعت نور
این جوری بگم...فکر میکنم که یه محدودیت دیگه هم داریم...به نام سرعت...
خیلی چیزا اثبات نداره ... درست گفتن ... اما ما قبول کردیم چون با بقیه دانسته ها مون جور بوده...
حالا یه نفر میتونه بگه قبول ندارم و برا حرفش اثبات بیاره !
یا ردش کن یا اگه نتونستی باید قبولش کنی!!!

به نقل از *وحــــــــید* :
خیلی چیزا اثبات نداره ... درست گفتن ... اما ما قبول کردیم چون با بقیه دانسته ها مون جور بوده...
حالا یه نفر میتونه بگه قبول ندارم و برا حرفش اثبات بیاره !
یا ردش کن یا اگه نتونستی باید قبولش کنی!!!

ببینین این اصلا منطقی نیست بگیم گفتن و ما قبول کردیم

حتما دلیلی داشته انیشتین همچین حرفی زده ...

تو اون زمان یهو یکی دربیاد بگه نور سرعتش همیشه ثابته ... به نظر شما همه اد میان قبول می کنن!!؟ نه ...

یه ازمایشی یه فرضی مشاهده ای چیزی پشت این نظریه هست ... :)

و سوال من دقیقا به همون مربوط میشه!

از نظر منطقی من تا وقتی نمیدونم از کجا اومده و چه پیشینه ای پشتش هست نه میتونم رد کنم و نه قبول! ;)

منطقیه.
چیزی که نه رد شده نه میتونی فعلا ردش کنی فعلا درسته...
من نمیدونم چرا و از کجا انیشتین این حرفو زده ... شاید اگه به فرضی که سونا گفته دقت کنی بشه توجیهش کرد
من هم با عقلم جور در میاد :دی
ولی مشتاق شنیدن علت حرف انیشاین هم هستم!!

به نقل از *وحــــــــید* :
منطقیه.
چیزی که نه رد شده نه میتونی فعلا ردش کنی فعلا درسته...
من نمیدونم چرا و از کجا انیشتین این حرفو زده ... شاید اگه به فرضی که سونا گفته دقت کنی بشه توجیهش کرد
من هم با عقلم جور در میاد :دی
ولی مشتاق شنیدن علت حرف انیشاین هم هستم!!

فرض سونا خودش دلیلش جای سوال داره ... یعنی من یه نرضیو که دلیلشو رو نمیدونم به خاطر فرضی که دلیل اونم نمیدونم بپذیرم؟ :o

پ.ن: به نظر من بحث اینجوری منحرف میشه ... تا همینجاش فکر کنم بسه

اگه کسی میدونه چرا ... بگه لطفا! ;D

این تاپیک 2008/8 شروع به کار کرده! ! ! :دی
جالبه ! حالا هم که نوترینو از نور جلو زده... و باعث شده که کلی از حرفای اینجا 100 % غلط از آب در بیان!!!
مثلا این که گفته شده بود اگه سرعت چیزی از نور بیشتر بشه ، از بین میره! نشان دهنده اعتقادات خرافی در سال 2008 بوده! :دی

خب من اطلاعاتی رو که دارم براتون می ذارم. حالا دیگه درست و غلطش با خودتون!
اولا که انشتین بر اساس محاسباتی که منم دیدمش که البته بسیار پیچیده و زیاده رابطه ی نسبیت خاص رو پیدا کرده و هم جوشی هسته ای هم راهی برای اثباتشه.
دوما اگر جرمی سرعتش از نور بیشتر بشه از بین نمی ره بلکه اگه ما به سرعت 99/99 درصد از سرعت نور برای اون جرم برسیم و بخوایم با افزایش انرژی سرعتش رو از حد نور بالا تر ببریم می بینیم که اون انرژی تبدیل به جرم می شه و هر چی جرم هم بیش تر بشه باید انرژی بیشتر به اون جسم یا حالا جرممون بدیم.
سوما قضیه ی نوترینو ها تا جایی که من می دونم به وسیله ی یه دانشمند آمریکایی هلندی نقض شده علتش رو هم تاثیر ساعت های نسبیتی موجود در ماهواره های جی پی اس بیان کرده که گفته اون ساعت ها روی سرعت نوترینو ها تاثیر می ذارن.

قبلیاش درست.فقط..این.. :-?
به نقل از kahrupay :
سوما قضیه ی نوترینو ها تا جایی که من می دونم به وسیله ی یه دانشمند آمریکایی هلندی نقض شده علتش رو هم تاثیر ساعت های نسبیتی موجود در ماهواره های جی پی اس بیان کرده که گفته اون ساعت ها روی سرعت نوترینو ها تاثیر می ذارن.

ها؟
ببخشید میشه اینو یکم بیشتر توضیح بدید؟

به نقل از ..AndromedA.. :
قبلیاش درست.فقط..این.. :-?
ها؟
ببخشید میشه اینو یکم بیشتر توضیح بدید؟
راستش باید بگم این سوال هم ذهنه منو ذرگیر کرده که چطور؟
ولی خبری که به دست من رسیده در همین حد بود چون پروژه ی من همین بود ولی یکی از دوستام گفت که توی یک سایت البته معتبر کشوری این مطلب رو خونده و وقتی هم که من رفتم خبرا آپ شده بود.
ولی راجع بهش تحقیق می کنم حتما اطلاع می دم.

هر کسی که یه چیزی میشنوه با اطمینان کامل میاد بیان میکنه و همه دانشمندان عزیز رو کاملا زیر سوال میبره!
حرف در این باره زیاده!
ما رو از راهنمایی تو گوشمون میخوندن هر چی به سرعت نور برسه انرژی میشه... از بین میره .. فلان میشه... سرعت نور جیززه!! اما درست نیست!
الان حرف قطعی ای زده نشده... هر کسی با اطلاعات محدود میاد فقط یه مقاله میده و نظر خودشو با اطمینان بیان میکنه ، ( تیری در تاریکی... )
متاسفانه فکر کنم الان نوترینو هم گیج شده دیگه!
اونایی که آزمایش کردن و این آزمایش رو تکرار میکنن و کلی وقت و هزینه میزارن مطمین باشید که همه نقد های وارد شده رو میخونن و شرایط رو بررسی میکنن بعد میگن نوترینو سریع تر از نور حرکت کرد!!!

به نقل از i!i!iVAHIDi!i!i :
هر کسی که یه چیزی میشنوه با اطمینان کامل میاد بیان میکنه و همه دانشمندان عزیز رو کاملا زیر سوال میبره!
حرف در این باره زیاده!
ما رو از راهنمایی تو گوشمون میخوندن هر چی به سرعت نور برسه انرژی میشه... از بین میره .. فلان میشه... سرعت نور جیززه!! اما درست نیست!
الان حرف قطعی ای زده نشده... هر کسی با اطلاعات محدود میاد فقط یه مقاله میده و نظر خودشو با اطمینان بیان میکنه ، ( تیری در تاریکی... )
متاسفانه فکر کنم الان نوترینو هم گیج شده دیگه!
اونایی که آزمایش کردن و این آزمایش رو تکرار میکنن و کلی وقت و هزینه میزارن مطمین باشید که همه نقد های وارد شده رو میخونن و شرایط رو بررسی میکنن بعد میگن نوترینو سریع تر از نور حرکت کرد!!!
یا
شاید

پ ن: فارسی تایپ کنید ( منطورتونم نفهمیدم!!! )

Back
بالا