• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

كمك به صنعت گردشگري

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ایده هایی برای گسترش توریسم

مهمترین کار قبل از هر عملی ایجاد زیرساخت هاست !
تا زمانی که هتل و رستوران تو کشور ما تفریح محسوب بشن نه نیاز نمیشه توریست زیادی جمع کرد !
به شدت با عقیده شیخ مکتوم بن راشد حاکم قبلی دبی موافقم ، اون گفت شما بسازین ، توریستا خودشون میان !
دیدیم که تو دبی ساختن و ساختن و بعد توریست ها اومدن و ساخت و سازو ادامه دادن تا اینکه تبدیل شد به یه قطب گردشگری !

• لایک
امتیازات: N.M
پاسخ : كمك به صنعت گردشگري

به نظر من بايد تبليغات صورت بگيره هر چند فكر هم نميكنم الان دولت ايران علاقه اي به آوردن توريست داشته باشه

من اینُ تو تاپیک توریستی ترین کشورای دنیام گفتم،
یه سری از کشورا مث ترکیه،رومانی و...میان برا جذب توریست،به کارگردانا یه پیشنهادی میدن، میان بشون میگن که اگه بیان انقد از فیلمتونُ تو کشور ما بسازید،به ازای هردقیقه ما انقد به شما تخفیف میدیم تو مخارج فیلمتون، بد کارگرداناییم که فیلمای اکشنُ و پر خرج میسازن، میرن تو این کشورا فیلم میسازن چون تو کشورای خودشون هزینه ها سرسام آوره...
مثلا ماموریت غیرممکن 4، یه تیکش تو دبی فیلمبرداری شده بود، بد خو خیلیا تام کروزُ دوس دارن دیه، وقتی میفهمن که همچی فیلمی قراره تو دبی ساخته شه از همه جای دنیا میرن،باز مثلا تا دوسال بد مردم میرن اون برجیُ ببینن که تام کروز روش حرکات اکشن انجام داده، تا 4 سال بعدم که میان باز یه فیلم دیگه میسازن اونجا و نون گردشگریشون تو روغنه....

به نقل از GCD :
به نظر من بهتره گردشگری توی ایران رواج پیدا نکنه
میدونی با رواج گردشگری چه فاجعه ای پیش میاد؟

رواج گردشگری واسه ملتی خوبه که وقتی میرن جایی اسم خود و فک و فامیل و 7 جدشونو روی آثار باستانی ننویسن، پوست خوراکی ها و آشغالا رو توی مکانای طبیعی نریزن و خلاصه گند نزنن به همه چی
نه واسه "امت" ایران

اتفاقا دلیل این کارایی که ملت میکنن و بلاهایی که سر آثار باستانیاشون میارن اینه که فرهنگ گردشگری رواج پیدا نکرده. اگه فرهنگ سازی بشه و مردم ارزش مکان های توریستی مخصوصا آثار تاریخی رو درک کنند و فرهنگ استفاده ازش رو یاد بگیرن، اونوقت دیگه روی دیوارهاش یادگاری نمی نویسند.
در ضمن وقتی به اماکن تاریخی بها داده نمیشود، مثلا سنگ های تخت جمشید همینجوری رو زمیناس یا جاهایی که داره خراب می شود بازسازی و تعمیر نمی شود این چیزا برای مردم هم بی اهمیت می شود.

Back
بالا