پاسخ : آخرین وضعیت سمپادیا از نگاه آمار
به نقل از Samaneh.Z :
(هــی میومدم پایین میدیم نجوم آماتوری نیست! گفتم حتما شبیه دفعه ی قبل شده ! اما بلاخره اون پایین ها دیدیمش

سعی میکنم فعالش کنم . کاری که وظیفه ی همه ی مدیراست. )
اول از همه فکر میکنم اینکه آمارها اومده پایین میتونسته به کپی پیست ربط داشته باشه ! خب نگاه کنین ، چندتا اجمن کلا کپی پیستو غیرمجاز اعلام کردن ، یه سری هم گفتن منبع بگین ، خب بلاخره طرفی که میخواد تاپیکو بزنه ، وقتی میبینه اینقدر سخت گیریم ، نمیزنه خب ! زده میشه !
بعد هم فکر میکنم اینقدر رفتار ماها /شماها/آن ها ! بد بوده که یه سری زده شده به کل از سایت ! رغبت برای پست دادن ندارن !
حالا میتونه ربط هم داده شه به این که بچه ها درس دارن و نمیخوان درگیر سایت شن.
دیگه اینکه به نظرم انجمنای علمی بهتر شدن ! قبول ندارین یه پست توی انجمنای علمی به یه پست توی حرف بزن یا شناخت می ارزه؟! ( استثناها رو بذارین کنار. ) حالا اینکه بحثا خوب نمیشه ،بنظرم تقصیر مدیرشه
ببخشید وارد بحث می شم اما
یکی از دوستان حرف خوبی زد ، ما که نمی تونیم کسی ُ بکشونیمش تو مباحث علمی !
آقا دس به صد تا کار می زنیم ! اِن تا ایده هَس که میشه عملیش کرد . اما یه ذرشو که عملی می کنیم می بینیم هیچ خبری نی !
خ ُ صد در صد من اگه کارم ُ ول نکنم یه ذره نا امید می شم که
مث اینکه کاربرا ، خصوصا بعضی کاربرای جدید که کم هم نیستند ، هیچ علاقه ای ندارن به استفاده علمی از فروم
حالا تخصصی تر وارد بحثش نمی شم ، سر دراز داره
ولی یکی از مشکلات هم یه عده ای از کاربرای ِ قدیمی هستن که میرن .
یه عده ای هستند که میرن ُ کنکور می دنُ بر می گردن ، ولی یه عده ای می رن ، دیگه نمیان
یا یه عده ای تا تقی به توقی خورد ( من که نمی دونم از سر چیه ) میان همه مدیریتا رو میذارن زمین ُ تو امضاشون می ذارن خستم از فروم ، خداحافظ فروم ،
فروم دیگه مثل قبل نیست .
ببینین ، کاربرای ِ خوب و آشنا با فضای ِ انجمن می رن و کاربرای جدید - عده زیادیشون - تا مدت زیادی سر در گمن .
انگشت شمارند افرادی که کاربر جدیدند ُ کاربر مفید !
به نقل از 4245 :
چند تا از انجمنامون واقعا به خواب زمستانی رفتن ، یکیش همین علمی ! واقعا خیلی انجمن مفیدی میتونه باشه !
ولی متاسفانه نه اوضاع خود انجمن مناسبه نه مدیرش سر میزنه !
من 2 بار یه سری تاپیک چرت رو اوردم بالا تا حذف یا منتقل بشن ! مدیرای داخلی زحمت بکشن یه سری بزنن خوب میشه !
اصلا به نظرم انجمن علمی کلا یه بار حذف بشه دوباره ایجاد بشه بهتره ! با این وضعش انرژی منفی میده !
یکی دو مورد دیگه رو هم گزارش دادم قبلا ، ولی خوب اونا انجمنای کوچیکی هستن ، زیاد طرفدار ندارن ! ولی واقعا انجمن علمی حیفه !
وقتی مدیرا یه برنامه هایی دارن واسه ما ، ما پتانسیل نداریم ! وقتی اونا پتانسیل ندارن ، ما شاکی میشیم !
تعریف مشخصی واسه انجمن علمی وجود نداره اصن انگار !
ینی من نمی دونم باید پستای ِ کپی پیستی باشه ، نباشه ، حذف شه ، نشه .حذف کنم که هیچی نمی مونه
تو مدیران هم گفتم که بخوام حذف و ادغام کنم همه ی این شیش صفحه می شه دو الی سه تا تاپیک !
علمی ته مونده ی بحثای ِ بقیه انجمنای علمیه !
اینا روببینین :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,68592.0.html
حاصل ِ یک خلاقیت !
مدیر انجمن بخشی از انجمنه . به طبع بخشی از خوبی یا بدی انجمن به پاشه
من یک نفرم . تاپیکا رو جم و جور می کنم ، به فکر ایده هم هستم !
مگر ممکنه مدیر انجمنی به انجمنش سر نزنه ؟ چه حرفیه ؟
شما هم اگر انتقاد یا پیشنهادی از انجمنی دارید با مدیر انجمن در میان بذارید
برای درخواست مدیریت هم برید مدیر گزینی ، گردن مام از مو باریکتر !
متاسفم که اینجا اینا رو گفتم ولی عمومی گفتید باید عمومی جواب می دادم .