• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رضا امیرخانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رضا امیرخانی

بچه ها؟! ;))
یه چیزی بگم؟نمیزنین منو؟! :-<
روم نمیشه :-[
من هر چی سعی میکنم اینو "بی و تن " بخونم نمیشه :-"
تلفضش چیه؟همچنین معنیش :-"

بعد من عاشقش شدم...با من او حتی! ;D
سبک نوشتنش...همه چیش اصن...موضوعی که انتخاب کرده...
اصن به عنوان یه نویسنده ی ایرانی خیلی عالیه 8-^

اگه میشه کتاباشو اولویت بندی کنید‏(بر حسب محتوا و...‏).چون میخوام بعد اتمام کتابی که دارم میخونم کتابای این نویسنده رو بخونم.

به نقل از Dr.Stansfield :
من هر چی سعی میکنم اینو "بی و تن " بخونم نمیشه :-"
تلفضش چیه؟همچنین معنیش :-"
bivatan خونده میشه . معنیشم در طول ِ داستان میفهمی ! خیلی معنیها میتونه داشته باشه توی ِ این کتاب . تک تک ُ بگم خوبی ِ داستان از بین میره ! :د

به نقل از E.N :
اگه میشه کتاباشو اولویت بندی کنید‏(بر حسب محتوا و...‏).چون میخوام بعد اتمام کتابی که دارم میخونم کتابای این نویسنده رو بخونم.
به نظر من اون من او رو بخون
بعد ارمیا بعد بی وتن ، از به و جانستان کابلستان و... بعد از اینا!

اتفاقا نظر من اینه که اول ارمیا رو بخون!بعد من او بعد بیوتن.بعد هر چی عشقت کشید.ارمیا رو نویسنده وقتی نوشته که تو این خطوط نبوده.هنوز یه حال و هوای خامی و بی تجربگی داره.بعد من او رو ک بخونی میتونی مقایسه کنی...بیوتنم که همون ارمیا2 هستش!

قیدار هم در دست چاپ داره احتمالا برای نمایشگاه بیاد بیرون

به نقل از ---nightrise--- :
اتفاقا نظر من اینه که اول ارمیا رو بخون!بعد من او بعد بیوتن.بعد هر چی عشقت کشید.ارمیا رو نویسنده وقتی نوشته که تو این خطوط نبوده.هنوز یه حال و هوای خامی و بی تجربگی داره.بعد من او رو ک بخونی میتونی مقایسه کنی...بیوتنم که همون ارمیا2 هستش!
ارمیا زیادی عقاید امیرخانی رو بیان کرده واسه همین ممکنه در نگاه اول دیده بدی به مخاطب بده!

و کلا ارمیا واسه کتابِ اول خطر تک روایتُ داره! ولی منِ او انتخاب بهتریه چون یه چیز میان روییه! ;D

و در ضمن ارمیا نثرش خیلی ضعیفتر از من او یا بیوتن یا کارهای بعدی امیرخانیه . [گفته‌ن قبلن این رو در جواب ِ این سوال ؟ فکر نکنم . ]

بله چون کار اولشه !

من ارميا رو به بي وتن ترجيح مي گم.
حداقل بي وتن اون جذابيت موجود در من او رو نداشت.

Back
بالا