• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فرق ما با دانش آموزاي ديگه چقدره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pooria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرق ما با دانش آموزاي ديگه چقدره؟

اگه اونطوری باشه باید توی سمپاد خیلی بیش تر سخت گیری بشه تا دانش آموزای ضعیف تسلیم بشن X_X

یا باید امتحان ورودی سمپاد رو اونقدر سخت کنن که فقط دانش آموزان برتر به سمپاد واردبشن

منم همینو میگم، نه خیلی سخت ولی نه دیگه به این آسونی!!! ;;)

باید یه کاری بکنیم من نمی خوام با بچه های ضعیف بیفتم به اندازه ی کافی با بچه های ضعیف بودم

خداييش خيلي فرق چنداني نداريم! ;Dفقط به ما چار تا چيز بيشتر ياد ميدن كه الان غيرانتفاعيا هم دارن تقريبا همونا رو ميگن!يا ميتونن بگن! :-??
به مدرسه و يه آزمون كه نيس بچه يه آزمون داده لزوما كه واقعا استعداد درخشان نداره يا تيزهوش كه نيس ماها كه همه تيزهوش نيستيم :-"بيشترمون زود ميفهميم قابليت فهميدنمون بيشتره! ;Dاصن بنظر مياد يا اسم سمپاد غلطه يا واقعا...آخه خداييش ما ها كه همه تيزهوش نيستيم! :|

همه تيزهوشا هم از سمپاد كه در نيومدن! ;D
كلا فرق چنداني نداريم فقط ماها تلاشمون بيشتره زودتر ميفهميم خنگامونم كمترن! ;;)

به نظر من هیچ فرقی نداریم به خدا ما فقط بهمون یاد دادن که چه طوری بهتر فکر کنیمو ایده ها و خلاقیت هامونو نشون بدیم و

فرقی نداریم واقعا!
فقط با ما بیشتر کار شده!
با تمرین خیلی کارا میشه کرد!
مثلا من خودم اصلا استعداد نوشتن ندارم
ولی امسال خیلی پیشرفت کردم خب :-" ;D
توی آزمون تیزهوشانم همه چی سنجیده نمیشه که!
شاید حتی در اینده اونا موفق تر باشن B-)

منم می گم فرق چندانی نداریم.

ولی توی مدرسه ابتدایی ما همه ی تفاوت ها روشن می شن توی کلاس ما نمره ی تک رقمی می گرفتن وفرق زیادی بین دانش آموزای کلاس ما بود.

ولی در مقایسه با همه ی دانش آموزان درسخون ماهیچ فرقی نداریم حتی تیزهوش هم نیستیم وفقط علاقه ما به سمپاد بوده که مارو به یه سمپادی تبدیل کرده.

به نظرم پنج درصد بچه ها تیز هوشن
50 درصدشون تیزکوشن بقیه هم متسفانه مدهوشن!

به نظر من کلاً تیز هوشان داره راه رو اشتباه میره
اولاً آزمون ورودی طوری داره طرح میشه که هیچ ربطی به هوش نداره و صرفاً دانش آموزانی که کلاس بیشتر رفتن راحت تر قبول میشن در واقع شده حفظ کردن یه سری فرمول که بچه ابتدایی هیچی ازشون نمیفهمه و چون معلم گفته حفظ و جای گذاری می کنه
دوماً هدف از تیز هوشان باید طراحی دانش آموزانی برای المپیاد و خوارزمی و از این قبیل کار ها باشه و نه کنکور به نظر من کنکور هوش نمی خواد یا خیلی کم می خواد
تعداد هم یه مسئله مهمه چون من میبینم توی شهره ما که حد اکثر می تونه 50 دانش اموز با هوش داشته باشه 300 نفر میگیرن که باعث میشه کلاس خیلی کند تر بیش بره و معلما نتونن در مورده مسائل فرا دبیرستانی با دانش آموزان بحث و گفت و گو کنن
چرا منو مسئول تیز هوشان کشور یا یه همچین چیزی نمی کنن :))

اون اوایل همینجوری بود و سوالا برای ورودی تیزهوشان کاملا هوشی بودن و تعداد محدودی هم قبول میشدن درسته کم کم داره منحل میشه

فرق که داریم!ولی باید مراقب باشیم غرورمون از درس بازمون نکنه......... ;))

Back
بالا