- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران/جامعهشناسی
پاسخ : نشان دادن امتیاز دهنده
با عرض معذرت، من فکر نمی کنم به شما و شخص شما بی احترامی کرده باشم !!!
من فقط نظر خودم رو محترمانه بیان کردم و خدمتتون عرض کردم که کسی از سیستم امتیاز دهی سوء استفاده نمی کنه که شما می فرمایید « به یک شخص خاص » تعداد معینی منفی داده بشه !
موضوع اینه که وقتی می خواید از سیستم امتیازدهی استفاده کنید، نباید به فردی که پست رو نوشته توجه کرد !
الان مثلاً شما به پست من منفی دادید؛ آیا معنیش اینه که با من پدر کشتگی دارید یا این یک نوع عقده برای شماست ؟!! البته که نه !
این سیستم برای بیان موافقت یا مخالف با یک پست و نوشته هست ! برای پست نه شخص !
حالا برخی به راحتی باهاش برخورد می کنند و بسته به موافقت و مخالفت خودشون ( تفننی !!! ) ازش استفاده می کنند، برخی هم مثل من گاهی سخت گیری هایی رو انجام می دن تا به پست نویسنده امتیاز بدن ! برای مثال، من به شیوه ی بیان و منطق نویسنده امتیاز می دم، نه موافقت یا مخالفت شخصیم با نظر فرد !
تا حدودی سلیقه ای، بدون حد و مرز و البته غیر قابل کنترل هست !
باز هم اگر فکر می کنید بی احترامی و بی ادبی ای از سوی من صورت گرفته، عذر خواهی می کنم ! :)
به نقل از nima-m :من نگفتم که من اینجوری برداشت می کنم، ولی کم هم نیستن کسایی که اینجوری برداشت می کنن. نمونه اش همین پست بالاییه من.
من نگفتم کسی بچه هست. نگفتم کسی با کسی پدر کشتگی داره. نگفتم کسی عقده ی رفع نشده داره. لطفا به خودتون تهمت نزنید
منفی و مثبت برای من مهم نیست. همین الان اصلا همه ی امتیازات من رو بکنید -1311.
حالا خوبه خودم هم مخالفم با اینکه اسم کسی نمایش داده بشه.
بسیار شده که منفی دادم به یه پست و طرف دلگیر شده. برای همین میگم.
لطف کنید از این به بعد کمی با اخترام پست بذارید.
با عرض معذرت، من فکر نمی کنم به شما و شخص شما بی احترامی کرده باشم !!!
من فقط نظر خودم رو محترمانه بیان کردم و خدمتتون عرض کردم که کسی از سیستم امتیاز دهی سوء استفاده نمی کنه که شما می فرمایید « به یک شخص خاص » تعداد معینی منفی داده بشه !
موضوع اینه که وقتی می خواید از سیستم امتیازدهی استفاده کنید، نباید به فردی که پست رو نوشته توجه کرد !
الان مثلاً شما به پست من منفی دادید؛ آیا معنیش اینه که با من پدر کشتگی دارید یا این یک نوع عقده برای شماست ؟!! البته که نه !
این سیستم برای بیان موافقت یا مخالف با یک پست و نوشته هست ! برای پست نه شخص !
حالا برخی به راحتی باهاش برخورد می کنند و بسته به موافقت و مخالفت خودشون ( تفننی !!! ) ازش استفاده می کنند، برخی هم مثل من گاهی سخت گیری هایی رو انجام می دن تا به پست نویسنده امتیاز بدن ! برای مثال، من به شیوه ی بیان و منطق نویسنده امتیاز می دم، نه موافقت یا مخالفت شخصیم با نظر فرد !
تا حدودی سلیقه ای، بدون حد و مرز و البته غیر قابل کنترل هست !
باز هم اگر فکر می کنید بی احترامی و بی ادبی ای از سوی من صورت گرفته، عذر خواهی می کنم ! :)