- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- یزد
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- پزشكي
پاسخ : سمپادی های ورودی 86
ما ترم اول نداشتیم
ولی ترم دوم یکی داریم۲۰
ما ترم اول نداشتیم
ولی ترم دوم یکی داریم۲۰
بچه ها خواهشا توی هر پست هر دو تا سوالو جواب بدین یا سوال اولوبه نقل از farnazZ :چه عجب این قفلش باز شد !!!![]()
!
بچه ها تابستون واستون کلاس گذاشتن یا نه ؟؟؟![]()
![]()
معدل های مدرستون چه جوری بوده ؟؟![]()
![]()
کلاس می خوساتن بذارم لغو شدبه نقل از farnazZ :چه عجب این قفلش باز شد !!!![]()
!
بچه ها تابستون واستون کلاس گذاشتن یا نه ؟؟؟
![]()
اخه تو اینجا چی کار می کنی؟به نقل از sahere :نه کلاس نذاشتن مدرسه در حال تغییر مکانه
خوب بوده
نه ورودی راهنمایی ملاکه نه دبیرستانبه نقل از behzad93 :ورودی های 86 که الآن باید کنکور داده باشن.بهتره بپرسین کنکور چطور بود!
واسه ما کلی کلاس گذاشتن که تا اوایل ماه رمضان ادامه دارن. :-\به نقل از farnazZ :بچه ها تابستون واستون کلاس گذاشتن یا نه ؟؟؟![]()
![]()
![]()
به نقل از fatameh :من فاطمه احمدی از رفسنجانم
خیلی هم از 74 بودنم خوشبختم![]()
![]()
پیشاتون تا اونجا که من میدونم اکثرا رفتن مدرسه مدیر قبلیتون کهبه نقل از ali bahari :خوبه معاون پژوهشی دارین
ما پارسال داشتیم تابستون که من اومدم دبیرستان هم بودش.آقای باطنی رو واسه ریاضی از تهران آورد واسمون کامپیوتر قبول شدم.اما حالا اونم نداریم.مدیر جدید واسه پیش ها هم کلاس نذاشته بدبختا سال دیگه کنکور دارن....![]()
oh...عجب روابط تنگاتنگی داریم ما سمپادیا...به نقل از •Silmarillion• :پیشاتون تا اونجا که من میدونم اکثرا رفتن مدرسه مدیر قبلیتون که
همین امروزشم رفته بودن مدرسه کلاس داشتن صبح![]()
آخ گفتی گلمبه نقل از fatameh :بجه ها میشه بگین اینجا میخواین چیکار کنید تا منم وارد بحث بشم ؟؟لطفا
منظورت کلاسایی که مدرسه میذاره هست یا کلاسایه درسی ای که مثلا آموزشگاه و... میریم؟به نقل از farnazZ :کلاس های تابستونی چه توره ؟؟؟؟
خوبه ؟؟