فقط واسه المپیاد نجوم؟!به نقل از sadaf-a :من می خوام برم ریاضی فقط به خاطر المپیاد نجوم چون 2 سال براش درس خوندم
باید؟!! (به نقل از armitaa :من که باید برم تجربی! اما خب توانایی هام تو ریاضی بیشترهاز 100نفر تو مدرسه ما (تقریبا) 20-30نفر ریاضی و بقیه تجربی! که حدود 15نفر از کلاس ماست!!!!
آره.چون من ریاضی رو دوست دارم اما رشته دانشگاهی های تجربی رو بیشتر دوست دارم و باید برم تجربیبه نقل از lgh95 :باید؟!! (![]()
منم كتاباي نجوم زياد مي خوندم از اول راهنمايي ولي واسه المپياد خوندن بايد رياضي و فيزيك دبيرستانو بلد باشي؟به نقل از sadaf-a :من می خوام برم ریاضی فقط به خاطر المپیاد نجوم چون 2 سال براش درس خوندم
به نقل از armitaa :فقط تو مدرسه شما ریاضی زیاده پس...
آره دقیقا همینطوره اما خب تو سمپاد کمتر.چون بچه های ما تقریبا همه ریاضیشون هم قویه...به نقل از farnazZ :میدونی متاسفانه bazi ها که میرن تجربی بخاطر ریاضی و فیزیک میرن
و؛لی در تعیین رتبه این ۲ تا درس خیلی تاثیر گذاران
به نقل از armitaa :آره دقیقا همینطوره اما خب تو سمپاد کمتر.چون بچه های ما تقریبا همه ریاضیشون هم قویه...
با این سخنت کاملا موافقمبه نقل از mahya... :من که میرم ریاضی چون هم عاشق ریاضیم هم از خوندن زیست متنفرم.خدا رو شکر که دیگه مجبور نیستم ریاضی بخونم
دمت گرم دیگه جو سایت رو هم خراب کردیبه نقل از error :با این سخنت کاملا موافقم
منم کلا با ریاضی و فیزیک حال میکنم
با زیست دستشوییم میگیره (البته ببخشیدا توهین نشه)
آره از اون موقع شروع کردم ولی به طور خیلی جدی تر و حل کردن مسایل از تابستون پارسال شروع کردمبه نقل از lgh95 :فقط واسه المپیاد نجوم؟!
یعنی از دوم راهنمایی داری واسه المپیاد میخونی؟؟!!!!
من که تازه امسال به قصد المپیاد شروع کردم!البته از دوم تفریحی میخوندما!
باید؟!! (![]()
مجبور نیستی ریاضی بخونی؟!!! :-\ چه جوری عاشق ریاضیی بعد خداروشکر که دیگه مجبور نیستی ریاضی بخونی؟؟به نقل از mahya... :من که میرم ریاضی چون هم عاشق ریاضیم هم از خوندن زیست متنفرم.خدا رو شکر که دیگه مجبور نیستم ریاضی بخونم
:-\بابا ریاضیا!!!!ما که به زور28 تا میشیم!(=یه کلاس)به نقل از farnazZ :خوبه
ما فک کنم ۲ تا کلاس تجربی ۲ تا هم ریاضی
البته فک کنم !!!مطمئن نیستم
رشته؟آمار؟!!به نقل از ye tizhoosh! :با اجازه منم اولیم!!!
نیلوفر از فرزانگان کرمان!