ببینید من هنوز در مورد دعوتنامه خبر کاملی ندارم.و نمیدونم که امسال میفرستن یا نه.به نقل از کیمیا.پ :دعوت نامه ميفرستن فرزانگان؟!
يا اينكه اصلا ترجيح ميدن از فرزانگان كسي نياد؟!
البته این قضیه رو می شه راحت کنترل کرد. کافیه در هر قسمت مدرسه یه نفر وایسه که بچه ها ول نشن به امون خدا! این مسایل حلشون خیلی سادست ولی کسی همت نمی کنه انجام بده!به نقل از mamareza :ببینید من هنوز در مورد دعوتنامه خبر کاملی ندارم.و نمیدونم که امسال میفرستن یا نه.
ولی چیزی که هست مدیرای مدرسه ما و فرزانگان خیلی از اینکه از فرزانگان به صورت دسته جمعی بیان راضی نیستن.
البته این دلیلش فقط بی جنبه بودن خود بچه هاس.(منظورم بچه های حلی و فرزانگانیاس)
لطفا بحثو سیاسی نکن حالو حوصله بسته شدن سایتو نداریم.به نقل از پویا م :البته این قضیه رو می شه راحت کنترل کرد. کافیه در هر قسمت مدرسه یه نفر وایسه که بچه ها ول نشن به امون خدا! این مسایل حلشون خیلی سادست ولی کسی همت نمی کنه انجام بده!
کلا همه جای ایران اینطوری که کسی همت نمی کنه!
بابا درباره ی سایت نگید که دلم بدجوری پره! تا چند هفته پس از گرفتن seminar27 سایت seminar27 کاربر رو ریدایرکت می کرد به users.allamehelli.ir !!!! رسما فایده ی سایت رو بردن زیر سوال! خدا رو شکر فک کنم درس شده الان :)به نقل از oo00oo :اینم آدرس سایت سمینار
خیر سرشون سایت درس کردن (فکر کنم دادم به پویان علیزاده واسشون درس کرده)
کل سایت یه اسلاید شو جی کوئری هست که به صورت یه فایل اچ تی ام ال آپلود شده رو یه هاست
فک کنم هاست مدرسه
و مطالبش هم که همش تکراری و یه سری عکس و لوگو
میدادید خودم سه بعدی واستون درس میکردم![]()
![]()
![]()
نمیدونم.برا مارو از همون اول گفتن سمینار حالا هم همینه.به نقل از saeedcd71 :خب خوشحالم که این همه زحمت در همه جا اتفاق می افته ولی ناراحتم که بازم به سمپاد اهمیت نمی دن اما یک موضوع ببخشید ولی به این که شما برگزار می کنید نمایشگاه می گن نه سمینار به خدا من همه جا دیدم به این می گن نمایشگاه و سمینار چیزی دیگه هست .
ما هم نمایشگاه 8 ام تموم شد
منظورت از این جمله را نفهمدیم اگر میشه توضیح بدهبه نقل از mamareza :ولی باید اینو در نظر گرفت که همه ی نمایشگاه ها از سمینار همین مدرسه میاد.
منظورم اینه که اگه بخوان برا یه اتفاق اسم انتخاب کنن باید برن ببین اولین باری که اون اتفاق افتاد اسمش چی بود.به نقل از saeedcd71 :منظورت از این جمله را نفهمدیم اگر میشه توضیح بده
به نقل از کیمیا.پ :شما براي مدرسه ي خرد دعوت نامه فرستاديد بعد براي مدارس فرزانگان نفرستاديد؟!
به نقل از mamareza :چیزی که هست مدیرای مدرسه ما و فرزانگان خیلی از اینکه از فرزانگان به صورت دسته جمعی بیان راضی نیستن.
البته این دلیلش فقط بی جنبه بودن خود بچه هاس.(منظورم بچه های حلی و فرزانگانیاس)
خوب فرزانگان مدرسه ای هست که بچه هاش خیلی با بچه های حلی در ارتباطن و این آشنایی ها ممکنه مشکل ساز باشه.به نقل از کیمیا.پ :خب خرد هم تا جايي كه من ميدونم يه مدرسه دخترونس!
دختر دختره پسر هم پسر!به نظر من خيلي غيرمنطقيه كه مشكل فقط با فرزانگان باشه!
اينجوري ميشه كه روابط بين مدارس فرزانگان و حلي بهم ميخوره و ديگه مدرسه ي ما هم دعوت نامه نميده...
البته فک کنم برا عموم آزاد باشه.به نقل از panther :بیخیال!
عقده سمینار که نداریم!
لابد صلاح ندونستن دعوت نکردن!
پس آدم هم بی دعوت جایی نمیره،
ایشالا خوش بگذره!![]()