• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هفتمین مسابقه پژوهشگران جوان سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع goldstar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هفتمین مسابقه پژوهشگران جوان سمپاد

به نقل از **mahtab** :
سایت مشخصی نداره!؟ :)

فکر نمی کنم :-?
ولی هر سال برگزار می شه و از طرف هر مدرسه یه سری طرح داده می شه مثلا مدرسه ما پروژه های برتر( به من )رو هر سال معرفی می کنه!!
من خودم 3 سال پیش یه پروژه ای داشتم که مدرسه فرستادش و 3-4 بار زنگ زدن گفتن یه سری از کارها رو انجام بدم که منم هیچ کاری انجام ندادم و بعد از یک ماه 70 تومن پول فرستادن!!
هدفشم کمک به طرح های دانش آموزی و حمایت از اونهاست

من ميدونم يه چن ماهي بعد از دراومدن پروژه ناگهاني زنگ ميزنن سير تا پيازه پروژرو غافلگيرانه ميپرسن

خب هدفش که حمایت از پروژه های بچه های سمپاده! مثلا منم یکی از پروژه هام برنده شد و 330 هزار تومن جایزه گرفت! سال بعدشم که شرکت کردیم، دفعه ی دوم زنگیدن، خونه نبودیم بعدم دیگه خبری ندارم! فک کنم هنوز برگزار میشه! میرم از مدرسه می پرسم!

طرحی که من سوم راهنمایی فرستادم رو اواخر شهریور امسال زنگ زدن گفتن توضیح بده و این ها اگه خواستی میتونی همین طرح رو بفرستی، اگر هم نخواستی میتونی طرح دیگه ای بدی! یه ذره طرحش زیادی عجیب غریب هست این سال مخصوصا سازمان که کمی آشفته هست نمیشه زیاد گفت که همه این طرح ها پیگیری میشه.

به نظر من ارزش زیادی نداره فقط اگه طرح خوبی داشته باشین طرحتون لو میره و اگه طرحتون برگزیده بشه گواهیش هیچ جا اعتبار نداره.

Back
بالا