• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ورزش های رزمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saboteur
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کدوم هنر رزمی زیر از بقیه قوی تره؟

• رای‌دهندگان
    186
پاسخ : ورزش های رزمی

هزینه‌ هر ترم کلاس رزمی به طور متوسط چقدره؟

به نقل از نسترنّگار :
هزینه‌ هر ترم کلاس رزمی به طور متوسط چقدره؟
اساتید درجه 1 و 2 و 3 دارن

تو تهران نمیدونم

اما تو زنجان فوق العاده ارزان !

در حد رایگان !

پانزده هزار تومان ماهیانه !
سالن اختصاصی بسیار بسیار بزرگ و با امکانات + استاد درجه 1

توى تهران من مؤسسه توان ( چهار راه پارك وى) رو قيمت كردم، هر ماه ٩٠ تومن؛ كونگ فو. از دختراى تهران كسى كلاس رزمى ميره؟ ميشه يه كم درباره باشگاتون توضيح بدين؟ شما تو زنجان باشگاه همراهان ميرين؟

بعد ميشه درباره سبك هاى مختلف كونگ فو بيشتر توضيح بدين؟ تو صفحه هاى قبل دو سه جا توضيحات كوتاه بود. مثلاً فرق وينگ چون و توآ چيه؟

به نقل از نسترنّگار :
توى تهران من مؤسسه توان ( چهار راه پارك وى) رو قيمت كردم، هر ماه ٩٠ تومن؛ كونگ فو. از دختراى تهران كسى كلاس رزمى ميره؟ ميشه يه كم درباره باشگاتون توضيح بدين؟ شما تو زنجان باشگاه همراهان ميرين؟

بعد ميشه درباره سبك هاى مختلف كونگ فو بيشتر توضيح بدين؟ تو صفحه هاى قبل دو سه جا توضيحات كوتاه بود. مثلاً فرق وينگ چون و توآ چيه؟
من سالن کونگ فوی غدیر رو میرم. یه سالن اختصاصی برای کونگ فو با امکانات عالی هست. باشگاه همراهان مدتهاست که فعالیتش ضعیف شده

در مورد سبک های کونگ فو، چند تا لینک می دم و یک موضوعی رو میگم.
لینک اول : مصاحبه با راهدان جلیل زاده از اساتید بزرگ توآ
ویکی پدیا همیشه مطالب خوبی داره

اما در کل یک موضوعی رو بگم. در ایران، خیلی ها ادعا می کنن که سبک شائولین جنوبی یا شائولین شمالی رو آموزش میدن. یا چه میدونم، سبک هایی مثل تای چی. اما تقریبا دروغه ؛ تنها سبک ( و البته بهترین، چون بنیان گذار این سبک، پروفسور میرزایی، یکی از سه استاد بزرگ معبد شائولین هستند ) خوب در ایران، توآ هست. باز هم، به هر حال من حساسیتت روی سبک رو درک میکنم. یک سری ضربات و حرکات و فنون در تمام سبک های کونگ فو، مثل شائولین جنوبی و شمالی ( pure shaolin هم گفته میشه ) ، تای چی و توآ مشترک هستند. ( نمونه ، بری باشگاه وضعیت همینه :دی البته اصلا نترس، خیلی از اینکارا لذت خواهی برد! ) باید این ضربات پایه ای رو یاد بگیری، بدنت آمادگی های ابتدایی رو به دست بیاره و در کل، آماده بشی برای کونگ فوی حرفه ای. پس در ابتدا مهم نیست دقیقا چه سبکی رو انتخاب کنی ( اما مسلما توآ ، شدیداً توصیه میشه )

من وال میرفتم دفاع شخصی که یه چیز چرتی بود
حالا کیک بوکسینگ رفتم
برا تقویت قردت بدنی عالیه ها!
میخوام برم کنگ فو!کدوم سبکش چه فرقی با اون یکی داره!؟

دیدین مسابقات کشوری برگزار شد؟
تو رشت بود
تو کاراته دوسم اول شد
تو ووشو هم تیم گیلان دوم شد
مسابقات عالی بود
مرد اول کاراته جهان از 14سالگی تا الان که 70خورده ای سنش بود کاراته میکرد
دان10رو هم داش!

ی؟...........من تکواندوکار میکنم میخوام وزن کم کنم!...............لطفاراهنماییم کنید [-o<

من 6ساله کاراته کار میکنم این ورزشوترجیح مدم خیلی شیرینه =P~ =P~

به نقل از melika74 :
من 6ساله کاراته کار میکنم این ورزشوترجیح مدم خیلی شیرینه =P~ =P~
من هم کنگفو کار کردم هم کاراته(کیوکشین) بنظرم کنگفو قوی تره =D>

Back
بالا