پاسخ : سوالات و مشکلات
به نقل از گـَـنـدُم - August :
به هیچ وجه اینطور نبوده، من جز موارد انگشت شماری که در همش احترام به مدیران رو رعایت کردم و اینکه نمیتونم و ترکیب بشه رو نوشتم
پیش نویش با موبایل ممکن نیست[nb]گوشی محدودیت کاراکتر ایجاد میکنه و تا تقریبا 800 حرف بیشتر اجازه ی نوشتن در یک باکس رو نمیده[/nb] و لازم بوده که پست بدم اون موقع و پگست دادن من از روی شکمم یا برای منافع شخصی نیست دوست عزیز اگه من اینجا پستی میدم فعالیت برای این فرومه
قبلا یادم هکه که این رو پرسیدم دوست عزیز و خود مدیران اذعان داشتند و گفتند که در صورتی که نتونستید اینکارو کنید اشکالی نداره و ذکر کنید که نمیتونید و ترکیب بشه براتون، منتها من تاکنون که اخلاقیات شمارو شناختم خصومت های شخصیتون رو با کاربران مبنای اصلی کارتون قرار میدید و چشمتون رو بروی واقعیت ها میبندید؛ من مشکلی ندارم شما میتونید حتی به دلیل اینکه از چشو ابروت خوشم نمیاد هم هشدار بدید اما خصومت های شخصی شما کاملا برای من مشخص هست،مونده بردارید شروع کنید همه پست هام رو دیس لایک کنید
هیچ کس عنوان نکرد مدیران نوکر ما هستند بله مسئول زورگویی هستند که وقتی زیر پستت مینویسی که ترکیب کنند و قادر به درست کردن نیستید هشدار بفرستند؛ فکر میکنم شما معنای درخواست رو نمیفهمید یا دوست ندارید بفهمید
این رفتار ها قابل تحمل نیست و سوء استفاده از اختیارات
در مورد احترام به مدیران که اصلا بحثی درش نیست و بر منکرش لعنت !
اگر از آیتم Mobile استفاده نکنید و به طور عادی با موبایل آن بشید علاوه بر پیشنویس میتونید از تمام امکانات سایت مثل PC استفاده کنید.
شما از گزینه Mobile استفاده کردید که ضعف های فنی زیادی داره و طبیعی بوده که نتونید خیلی از امکانت پیش فرض اصلی انجمن رو داشته باشی .
گذشته از اون این فقط یک هشدار ساده است و خیلی بزرگش کردی و به مسائل کاملا بی ربطی که واسه من بسیار عجیب هست ربطش دادی و جوری موضع گرفتی که انگار من پست هات رو پاک کردم.
روزانه ممکنه 10ها نفر در سمپادیا به دلایل مختلف از مدیران مختلف هشدار دریافت کنن پس با این حساب مدیران سایت با تمام این کاربران خصومت شخصی دارن!
من همین اول کار که با اکانت جدید هستی توصیهای بهت میکنم :
الان مدتیه که فعالیت مفیدی رو توی سایت شروع کردی و ما هم بخاطر این قضیه واقعا ازت ممنونیم.
ولی اگر قرار باشه بخاطر مسائل بسیار ساده و پیش پا افتادهای مثل همین هشدار شلوغ بازی دربیاری، تهمت دشمنی و خصومت شخصی و... به من یا هر کس دیگه ای بزنی، شمشیر رو از رو ببندی و لحنت تند باشه و در یک کلام همون روند سابق با اکانت قبلی رو پیش بگیری باید بگم که به مشکل برمیخوری!
اگر سوء تفاهمی بخاطر این هشدار به وجود اومده و باعث شده یک درصد پیش خودت فکر بکنی که من برای چیزی که نمیدونم اصلا چی هست میخوام باهات تصویه حساب بکنم باید بگم که اشتباه میکنی و کلا اهل اینجور بچه بازی ها نیستم.
به طور مکرر ارسال متوالی توی انجمن های مختلف داشتی و بدیهی بود که دیر یا زود هشداری با این مضمون دریافت میکنی.
الان هم عین متن هشداری که گرفتی خیلی محترمانه ازت میخوام که دیگه ارسال متوالی نداشته باشی چون خلاف قوانین سایت هست.
ممنون :)