چرا؟به نقل از Nopo Nopotim :اگه دارید اینطوری میکنید فک کنم لایک توی انجمنای علمی هم ارزشی نداره ! : )
چون تقریبا انجمنای علمی خوابیده و خیلی کم فعالیت داره !!!!به نقل از علی ع. :
یکی از علتای این کار این بود که همه نیان هر وخ هوس کردن لایک بگیرن ، یه پست حرف بزن بدن.به نقل از Nopo Nopotim :چون تقریبا انجمنای علمی خوابیده و خیلی کم فعالیت داره !!!!
و
اینکه هرکسی بره اونجا فعالیت کنه برا لایک نیست ! ! !
و یه چیزی هم اینه که حذف سیستم امتیاز دهی حرف بزن نمیتونه کار خوبی برای مدیریت اون باشه و این کار به نابودی انجمن ختم میشه ! : )
عزیز من !به نقل از گولـی :یکی از علتای این کار این بود که همه نیان هر وخ هوس کردن لایک بگیرن ، یه پست حرف بزن بدن.
خوب اینجوریه که یه تاپیکای زردی مثه حرف بزن و سوتیا و غیره ، تعداد صفه هاش سر به فلک می کشه ، بعد بقیه ی تاپیکا خاک می خورن یا یه عده ی خاصین فقط توش که دارن فعالیت می کنن!
چرا توی علمی کسی لایک نمی گیره؟دلیلش اینه که فعالیت و بازدیدا ازش کمه!
همه ی این کاراام برا اینه که این تاپیکا که مهم تره بیاد بالا فعالیتش متوسط بشه ، نه کم!
ینی شما نبود تاپیک حرف بزنو نابودی انجمن گفت و شنود می دونید؟! اگه اینجوریه که انجمن گفت و شنود 7 صفه تاپیک دیگه جز حرف بزن داره!
یا اگه ام منظورتون حرف بزنه که اون تاپیکه انجمن نیست ; چرا کم کم که بچه آ عادت کنن پستم می دن.ولی نه با این سرعت!
ارزش ؟!به نقل از MeLi :من خیلی بحثُ نخوندم یه چیزی به ذهنم رسید صرفا خواستم بپرسم نمیشه لایکا تو حرف بزن باشن ولی لایکای اونجا به تعداد مثبتا اضافه نشن؟![]()
ارزشش به اینه که باعث میشه لایکُ دیسلایکا باشن ولی ملت بخاطر لایک پست ندنبه نقل از Nopo Nopotim :ارزش ؟!
این حرکت اسمش " خود درگیری مضمن " ـه ، یعنی سر خودمونو گول میمالیم !به نقل از MeLi :ارزشش به اینه که باعث میشه لایکُ دیسلایکا باشن ولی ملت بخاطر لایک پست ندن![]()
![]()
به نقل از Nopo Nopotim :ارزش ؟!
خيلي پستا طبق قوانين پاك نميشن. اما لايك ميتونه يه معيار باشه صرفاً براي اين كه من نوعي ببينم كدوم پست ارزش خوندنُ داره!به نقل از نرگس¹ :نه خب، براي همه نشون داده بشه. ببين، مثلاً اين طوري بود قبلاً كه من كه حوصلهي خوندنِ همهي پستاي حرف بزنُ نداشتم، اونا رو ميخوندم كه نسبت به بقيه بيشتر لايك داشتن!اين طوري وقتم با پستاي "ستارهي جديدمُ
" و اينا تلف نميشد!
الان دو تا راه جلوي رومه. يا همه رو بخونم، يا هيچكدوم!:-s
به نقل از Samaneh.Z :ولی من یه سوالی دارم ، تا حالا شده یه حس مشترک داشته باشید ، یا بخواین نشون بدید که یه چیزی رو خوندید از لایک استفاده کنید ؟ ( بفهمید کی خونده پست رو حتی )![]()
بعد یه چیزی ، یادتونه ورزش و گفت و شنود لایک نداشت ، بعدا یکی از بچه ها اومد تو انجمن مربوط به شورای مربوط بهشون یه پست بلند بالا نوشته و قانعتون کرد ؟ اول گفت شنود برگشت ، بعد ورزش !! چرا دوباره همون کارو کردید ؟!!
کلن یعنی خیلی بحثا داشتید سر اینچرا هی برمیگردیم جای اول ؟!!
به نقل از MeLi :برام عجیبه شما لایکای حرف بزن که میتونه براش 1000 تا علت داشته باشه و هزار تا مزایا داشته باشه برداشتین بعد بعد پر امتیاز ترین پستای هفته رو گذاشتین؟ : ))
الان مثلا حرف بزن لایک نداشته باشه پر لایک ترین پستاام میشن محتوا ها و مباحث علمی؟
همین پر لایک ترینا چند تاش حرف بزنه؟
بیخیال حرف بزن بخدا بجایی بر نمیخوره یکی بیاد یه پست حرف بزنی بده فوقش 20 تاام لایک بخوره![]()
به نقل از محمّد :اون قسمت پرامتیازها امشب غیرفعال میشه. فعال کردنش یک دلیل خاص داشت.