@Admin2 مطهری سایت خیلی کند شده. میایم دو دقیقه سایتو چک کنیم، نیم ساعت رفرش میکنیم.
سلام ..اگر بخوام ایمیل مو عوض کنم باید حساب جدید بزنم ؟! ...یک قسمت توی تنظیمات هست که میشه ایمیل رو تغییر داد، شدنیه؟!...ایمیل قبلیم یاهو بوده فکر میکنم فیلتری چیزی شده با رمز قبلی ام ارور میده و دیگه برام رمز جدید نمیاد که بتونم با سیستم های دیگه م واردش شم و فقط روی گوشیه مامانم اکانت ش هست ....نمیشه بدون تغییر حساب کاربر ایمیل جدیدم جایگزین شه؟!
الان دیگه تاییدیه ایمیل نمیخوایم. عوض میکنی بکن. مشکلی پیش نمیاد.سلام ..اگر بخوام ایمیل مو عوض کنم باید حساب جدید بزنم ؟! ...یک قسمت توی تنظیمات هست که میشه ایمیل رو تغییر داد، شدنیه؟!...ایمیل قبلیم یاهو بوده فکر میکنم فیلتری چیزی شده با رمز قبلی ام ارور میده و دیگه برام رمز جدید نمیاد که بتونم با سیستم های دیگه م واردش شم و فقط روی گوشیه مامانم اکانت ش هست ....نمیشه بدون تغییر حساب کاربر ایمیل جدیدم جایگزین شه؟!
تو تنظیمات عمومی میتونی تم رو عوض کنی. خیلی وقته دارک داریم.لطفا یه تم دارک دیگه به سایت اضافه کنید واسه دل ما دارک پسندا
چت باکس غیرفعال شد فکر کنم مساله سرعت حل شد.دکتر مطهری:) میشه چت رو کلا بردارید؟! هر کس خواست با چت مت پیش بره؟! ....سرعت سایت رو داغون کرده و باکس مخفی و جملات هاید شده بازم باز نمیشه بدون لپ تاب از وقتی برگشته ....
لطفا بگید ایمیلمو هم میشه عوض کنم یا نه ؟!
@Admin2
عه پس اوکیه... فکر کردم مثل تاریخ تولد فقط خودتون باید عوض کنیدالان دیگه تاییدیه ایمیل نمیخوایم. عوض میکنی بکن. مشکلی پیش نمیاد.
ممنونم...سرعت سایت خیلی خوب شدچت باکس غیرفعال شد فکر کنم مساله سرعت حل شد.
باکس مخفی مشکل داره؟ مطمئنی؟

اگه کسی پسوردشو فراموش کرده باید چی کار کنه؟الان دیگه تاییدیه ایمیل نمیخوایم. عوض میکنی بکن. مشکلی پیش نمیاد.
نیاز به ایمیل نیست، بدون تایید گرفتن از ایمیل همون لحظه میشه رمز رو عوض کرداگه کسی پسوردشو فراموش کرده باید چی کار کنه؟
چون ب ایمیلش دسترسی نداره طبیعتا نمیتونه ریست پسورد بزنه

تشکر فراوان🥰نیاز به ایمیل نیست، بدون تایید گرفتن از ایمیل همون لحظه میشه رمز رو عوض کرد

میتونید یکم بهبود بدید؟ چون به خوبی تم اصلی نیست اصلا، مثلا لینک ها سیاه میشن، یا این که همش سیاهه یکم تقسیم بندی هاش نامعلوم تر میشه. خلاصه کاربری تم اصلی بهتره.
دو تا تم دارک هست. یکی تو استایل ها گزینه دیفالت دارک هست. یکی هم دیفالت عادی به variation دارک هست. یکم فرق دارن با هم. تست کن. ولی در کل نمیشه الان هیچ کدومو تغییر داد. وقتشو ندارم.میتونید یکم بهبود بدید؟ چون به خوبی تم اصلی نیست اصلا، مثلا لینک ها سیاه میشن، یا این که همش سیاهه یکم تقسیم بندی هاش نامعلوم تر میشه. خلاصه کاربری تم اصلی بهتره.
برای تغییر رمز باید رمز قبلی رو بدونی. ایمیل نمیخواد.اگه کسی پسوردشو فراموش کرده باید چی کار کنه؟
چون ب ایمیلش دسترسی نداره طبیعتا نمیتونه ریست پسورد بزنه

خب مشکل همینه. خروج زده و رمز قبلی رو نمیدونه ک بتونه وارد شهبرای تغییر رمز باید رمز قبلی رو بدونی. ایمیل نمیخواد
اگر به ایمیل دسترسی داشته باشه میتونه ریکاوری کنه. غیر از این راهی نیست.خب مشکل همینه. خروج زده و رمز قبلی رو نمیدونه ک بتونه وارد شه
تا جایی که درجریانیم و دکتر هم گفتن، وضع نت به دیتاسنترها آسیب زده و خب سرورها هم کارشون با اختلال مواجه شدهسایت برای من خیلی کند شده. نمیدونم مشکل نت هست یا از خود سایته. به سختی رفرش میشه و حتی ارسال پیام هم مصیبته.
اوهوم. البته الان سایت واسم اوکی شده و روونه.تا جایی که درجریانیم و دکتر هم گفتن، وضع نت به دیتاسنترها آسیب زده و خب سرورها هم کارشون با اختلال مواجه شده
نه دست اینطرفه نه دست اونطرف
وای نههه.... از منم چیزی نمیاره.... میزنه هیچ نتیجه ای برای نمایش وجود ندارهههههمن الان رفتم در قسمت ارسالهام و جز آخرین ح.ب که گذاشته بودم هیچی نبود.
لطفاً بگید که باگ خورده و رفع میشه و ۷ سال خاطراتم تو این فروم به فنا نرفته.😭🙏