- نام مرکز سمپاد
- سمپاد شیراز
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- RWTH
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
سایز باری که رو دوش سایتمونه چقدره؟سرور سایت داره میمیره از باری که رو دوششه![]()
سایز باری که رو دوش سایتمونه چقدره؟سرور سایت داره میمیره از باری که رو دوششه![]()
نمیدونم با چه شاخصی باید بهت بگم. موضوع حجم دیتا نیست. حجم پردازش هاست. یک میلیون ریکورد هست تو دیتابیس از پست ها. باید بره از توی اونها دربیاره.سایز باری که رو دوش سایتمونه چقدره؟
تو سه نقطه عمودی اخر گزینه یکی مونده به اخر جعبه متن مخفیهچجوری می تونم جعبه متن مخفی ایجاد کنم؟

میتونید تو گوگل سرچ کنیدمیشه کلمات سه حرفی رو هم بشه سرچ کرد و ارور نده که بیش از حد کوتاهه؟
فک کنم کیفیت فعلی ها دقیقا همون کیفتیه که تو توئیتر اینا به کار میره.سلام و وقت بخیر.
این شکلکای جدید سایت چرا کیفیتش به خوبی شکلکای یاهو نیست؟ انگار برفکیه(رزولوشنش پایینه؟)
مقایسه کنید:
![]()
اسکرین شات بده. ما تست کردیم رو کروم گوشی مشکلی نبود.این قابلیت ایموجی که اضافه شده، فرم صفحه توی گوشی به هم ریخته. این نوار ابزارها همین طور ادامه داره و صفحه خراب شدا
دسته بندی کنین لطفا. ادم میخواد ایموجی حیوان بزاره مثلا دو ساعت باید هی بره پایین، انگشتامون خسته شدنفک کنم کیفیت فعلی ها دقیقا همون کیفتیه که تو توئیتر اینا به کار میره.
اسکرین شات بده. ما تست کردیم رو کروم گوشی مشکلی نبود.

اسکرین شات بده. ما تست کردیم رو کروم گوشی مشکلی نبود.
یک بار دیگه چک کن احتمالا بهتر شده. به خاطر اسمایلی ها نبود. به خاطر ادیتور سایته که یکم تغییر کرده.
الان درست شدیک بار دیگه چک کن احتمالا بهتر شده. به خاطر اسمایلی ها نبود. به خاطر ادیتور سایته که یکم تغییر کرده.
https://www.uplooder.net/files/c1de...f07baa/فهرست-شکلک-ها---انجمن-سافت-۹۸.pdf.htmlنمیتونم از ایموجیهایی که کدشون یادم رفته استفاده کنم
خب دلم براشون تنگ شده
نمیشه یه فیلد هم به یاهو مسنجرا بدین زیاد جا نمیگیره
جمع شدن دیگه. فقط فعال موندن که تو پست های قدیمی دیده بشن.نمیتونم از ایموجیهایی که کدشون یادم رفته استفاده کنم
خب دلم براشون تنگ شده
نمیشه یه فیلد هم به یاهو مسنجرا بدین زیاد جا نمیگیره
تو تنظیمات اکانت هستاون پایین هی میزد اجازه بده هشدار بدیم بهت منم اجازه دادم ولی از مرورگر بستمشون. اونا برای چتن؟ چهجوری دوباره بازشون کنم؟
چون دوطرفه هستند. فقط پقتی کامل پاک میشه که طرف مقابلم پاک کنه.سلام
ببخشید چرا چت های پی وی بعد پاک کردن مکالمه پاک نمیشن؟