جدا چرا برای ارشیوای خیلی قدیمی ح ب ,کسایی ک لایکمون کردن نشون نمیده؟!
خب من میخوام الان ببینم اونا دیگه کی بودن چرندیات اون زمان منو لایک کردن
خب من میخوام الان ببینم اونا دیگه کی بودن چرندیات اون زمان منو لایک کردن

ببین در طی بازیابی سایت تمام لایک هایی که قبل از اون بودن زیر پست ها نمایش داده نمیشه(آخرین بار ها: یک بار در قالب قبلی سایت بود یه بار هم در قالب جدید)جدا چرا برای ارشیوای خیلی قدیمی ح ب ,کسایی ک لایکمون کردن نشون نمیده؟!
خب من میخوام الان ببینم اونا دیگه کی بودن چرندیات اون زمان منو لایک کردن![]()
الان نشون میدهجدا چرا برای ارشیوای خیلی قدیمی ح ب ,کسایی ک لایکمون کردن نشون نمیده؟!
خب من میخوام الان ببینم اونا دیگه کی بودن چرندیات اون زمان منو لایک کردن![]()
نه! تائید ایمیل به آدرس جدید ارسال میشه.من خواستم ایمیلم تغییر بدم بعد دیدم نوشته اگه ایمیل تغییر بدیم ممکنه حساب کاربریمون دوباره نیاز ب تایید داشته باشه
لینک تایید دوباره به ایمیل سابقمون فرستاده میشه؟(من اصلا اطلاعات اون ایمیلمو ندارم و نمیتونم لاگین کنم و برای همین میخوام تغییر بدم ک اگ نیومدم سایت حداقل ایمیلاشو داشته باشم)
من دارم کهمدیران گرامی اسمایلیا گم شدن
اگه همه امکاناتش رفته احتمالا خودت خرابکاری کردیمرسی ولی هیچی خودشون نمیشه
دونخته گریه
با دیوایس دیگه بیا
کش های مرورگرت رو پاک کن
تمام tab های مرورگری که باهاش وارد میشی رو ببند و دوباره یک new tab باز کن و بیا ...
_______________کلا چت باکس دچار خطا ها و باگ های زیادیه
من فریک زدم یا شما این سوالتون رو چند بار تاحلا مطرح کردید؟؟؟وقتی از اینترنت mobile data استفاده می کنم نمیتونم وارد اکانتم بشم
چرا؟
من فریک زدم یا شما این سوالتون رو چند بار تاحلا مطرح کردید؟؟؟
متاسفانه نمیدونم نظری ندارموقتی از اینترنت mobile data استفاده می کنم نمیتونم وارد اکانتم بشم
چرا؟
به نقل از نیوشا، وقتی لاگین کردی تیک مرا به خاطر بسپار رو هم بزن، تضمینی درست میشهسایت لاگین نمیشه :/
هزاردفه میزنی، یبارو به زور لاگین میشه بعد دوتا تاپیک که باز میکنی باز لاگ اوت میشه -_-
+
همین پست رو هم صددفه نوشتم و لاگین زدم -_-
خب من دوس ندارم مرا به خاطر بسپارد!به نقل از نیوشا، وقتی لاگین کردی تیک مرا به خاطر بسپار رو هم بزن، تضمینی درست میشه