- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : سؤالات و مشکلات سایت
بازگشت به نسخه دسکتاپم بزارین.
بازگشت به نسخه دسکتاپم بزارین.
کو؟به نقل از میم ح میم دال :اگر با این حالت مشکل دارید میتونید request desktop بزنید. البته گویا کروم فرقی نمیکنه ولی فایرفاکس دقیقا میشه ورژن دسکتاپ. اینم ایشالله حل می کنیم.
امتیاز شما همون امتیاز درجه است که توی آمار فعالیت میتونید ببینید. نه این امتیاز لایک ها.به نقل از Mohammad_A :میگم که امتیاز من با درجه کاربریم نمیخونه ها !!
چرا اینطوریه ؟![]()
قاعدتا باید کاربر نیمه حرفه ای باشم الان![]()
برای نسخه موبایل تلاش شده چیزهای کم مصرف حذف بشن. اونم حذف شده تا صفحه کم حجم تر باشه.به نقل از زهرا :) :تشکر ب خاطر رفع شدن اشکالای قبلی
تو نسخه ی موبایل گزینه ی گزارش ب مدیر انجمن ک قبلا بود نیس اک امکانش هست اضافه بشه باز
آره جملش باید اصلاح بشه.به نقل از sadra.h.h :واسه من یه سوالی پیش اومده ! تو پروفایل من گزینه ی Ban this account رو گذاشته ! یعنی من میتونم خودمو Ban کنم ؟؟!؟ آزمایشی واسه یه روز این کارو کردم خیلی باحال بود !!!!وقتی وارد سایت میشدم مینوشت : شما توسط مدیران !!!!!! Ban شده اید !!؟! آخه من که مدیر نیستم ؟!!؟ (شایدم من مدیر خودمم ؟!؟)
به نقل از میم ح میم دال :اگر با این حالت مشکل دارید میتونید request desktop بزنید. البته گویا کروم فرقی نمیکنه ولی فایرفاکس دقیقا میشه ورژن دسکتاپ. اینم ایشالله حل می کنیم.
به نقل از میم ح میم دال :توی منوی مرورگره.
به نقل از tigon :درست نشد![]()
سلام. بالا پایین شدن مطالب صفحه اول مربوط به بنر مسابقه نوازندگیه. چند روز دیگه که برداریم درست میشه.به نقل از جوجه :سلام
این بالای سایت ، تبلیغ ها پهناشون با هم فرق می کنه ، بعد هی که جا به جا می شن ، نوشته های دیگه می رن بالا میان پایین . تا آدم میاد رو یکی شون کلید کنه می ره بالا
و یه مساله دیگه ، نمی شه سیستم منشن کردن تو پست ها ایجاد بشه؟