بلهبه نقل از Bahar_R :احتمالا از انجمن حرف بزن بوده و این انجمن فقط برای کاربران نیمه فعال به بالا باز میشه.
به نقل از ali99 :بله
از همین انجمنی که شما میگین بود !
چقدر طول میکشه ( یا چه تعداد پست ) که نیمه فعال بشم ؟
ممنون

بعد که روشون کلیک میکنم دوباره میشن فلش!

به نقل از میم ح میم دال :یک عکس از حالتی که اسمایلی میشن هم بگذار !

به نقل از میم ح میم دال :احتمالا مشکل از google chrome باشه. cache رو پاک کن

به نقل از میم ح میم دال :آهان اون فلش ! خب اون مال یکی از دانلود منیجرهاست اگه اشتباه نکنم. برنامهش رو نصب کردی رو کامپیوتر اونجا میاد. فک کنم flashget بود چنین چیزی داشت.
ب این قسمت توجه کن شما.
کاش میشد این محدودیت رو بردارین !به نقل از علــی[میم] :حالا اینکه بدونید چه تعداد پست یا زمان فعالین نیازه که ملاک نیست براتون ، شما به فعالیتون ادامه بدید زیاد طول نمیکشه که بر اساس تعداد پست ها و "زمان حضورتون" کاربر نیمه فعال بشید .

به نقل از Farz :پاک کردم کش رو ولی همچنان همینجوریه![]()

به نقل از مازیمون :کامپیوترت جنی شده![]()
یه دور اکستنشن هایی که نصب کردی رو غیر فعال کن. کروم یا فایرفاکس رو ریستارت کن. شاید فایده داشت.
"
۲۵ سال قبل از تولدش این پست رو برای امروزه ما گذاشته و ایشون ازش نقل قول کردن

این محدودیت برای جلوگیری از ساختن مولتی و رای های کاذب هست !به نقل از ali92 :کاش میشد این محدودیت رو بردارین !
برا یه عده مثل من که تا قبل با یه یوزر دیگه عضو بودن و فراموش کردن همه چیشو و الان یوزر جدید دارن سخته که ح.ب نتونن برن !
پ.ن : میخوام ببینم بیشتر پست بدم و فعال باشم تاثیری داره یا بیشتر به زمان مربوطه![]()
![]()
موقع نقل قول دقت کنی یک قسمت هست نوشته date=1428829166. اگر اینو تغییر تاریخ میره به عهد قجربه نقل از مازیمون :اینم دیدن داره گفتم بذارم تا از دست نرفته![]()
![]()
رادیکال یه سفری به گذشته داشته۲۵ سال قبل از تولدش این پست رو برای امروزه ما گذاشته و ایشون ازش نقل قول کردن
![]()
این لینک محل اتفاق افتادنش![]()
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,97528.msg1339132.html#msg1339132

به نقل از Farz :آره فک کنم :-اس
تازه ی لحظه اواتار مهسا مدیر کل تبدیل شد ب آواتار این کاربر، بعد گفتم یااا خدا مهسا ک این مدلی نبود.![]()
"
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=15106

با صدایه اون مرده بخونید
)