به نقل از نـgــیN :من بار اول که میخوام وارد شم ، همیشه میگه رمز عبور اشتباه ولی بار دوم وارد میشه ! چرا ؟!
خیـر !به نقل از محمّد :ظرفیت بالای صددرصد هم یعنی بالا دیگه ! مشکلی داره؟
Fatal error: Call to undefined function template_error_message() in /home/sampadii/public_html/forum/Sources/Load.php(2192) : eval()'d code on line 31
من میتونم امتیازاتم رو ببینم توی پروافیلمبه نقل از Amir - Eblis :به این علت که کلا" برداشته شده ...
به نقل از hawrie :من میتونم امتیازاتم رو ببینم توی پروافیلم![]()
به نقل از lollipop :یه امکانی بود قبلا که امتیاز آخرین پستارو و این که کیا لایکش کردنو نشون میداد یه جا...
الان دارین اونو؟؟![]()
![]()
آره خوب دارم دیگهبه نقل از lollipop :یه امکانی بود قبلا که امتیاز آخرین پستارو و این که کیا لایکش کردنو نشون میداد یه جا...
الان دارین اونو؟؟![]()
![]()
این مشکل فقط برای حرف بزنه برا بقیه تاپیکا درسته ٬ اگه بشه حلش میکنیمبه نقل از hashor :آقا چرا توی اون لیستی که اون پایین نشون میده کیا بهت +/- دادن ، وقتی روی لینکش کلیک میکنی ، میره آخرین پستی که توی اون تاپیک بوده ؟![]()
![]()
به نقل از علی ع. :این مشکل فقط برای حرف بزنه برا بقیه تاپیکا درسته ٬ اگه بشه حلش میکنیم
×درست شد فک کنم ٬ یه تست بکنید
خوب ممکنه اسپم داده باشین که پاک میشه پستاتونبه نقل از Mr.Mamareza :دوستمون این قضیه اندازه نمودار هارو داره پیگیری میکنه... .
حالا یه چیز دیگه... .
من هر روز میام 7-8 تا از پست هام کم میشه... .
اتفاقی افتاده.... .
کسی داره پاک میکنه؟