- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سه
- شهر
- طـــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- زیست فناوری/ ژنتیک
لطفا اگ برا سرور پول جم میکنید، ی حقوقم ب من بدید 

از توی تنظیمات اطلاعیه ها درستش کنیدسلام
دوستان راهنمایی لطفا
چجوری میشه این اطلاعیه ها ک کی ب تاپیک پاسخ داده رو غ فعال کرد ؟؟
زنفوروو اینکه سیستم مدریت محتوی این سایت چیه ؟؟ مای بی بی ویبولتین چی ؟؟
نه اگر بازدید فوق بالا (حدود 1000 یا 10000 بار در روز فکر کنم اگر داشته باشیم شرکتایی هستن که می فروشن تقاضا می دین می گن بیا این رو راه بنداز بعد ماهیانه پول می دن بهتون)مساله تبلیغات اینه که باید متقاضی تبلیغاتی وجود داشته باشه تا بشه تبلیغ گرفت. مدتهاست پیشنهاد تبلیغ توی سایت دریافت نکردیم.
ارسال ها به پروفایل برگشت و قسمت جستجو هم فعال شد. اگر مشکلی در استفاده از سیستم دیدید حتما بگید چون کلا سایت رو یه بار بردم رو کامپیوتر درست کردم و دوباره برگردوندم رو سرور.
زنفورو
دوست عزیز وقتی شما پتانسیل یا جنبه برخورد با جنس مخالف رو حتی تو فضای مجازی ندارین قصور از خودتون هستش هر چند داشتن ی دوست باید فارغ جنسیتش قضاوت شهپستی خطاب به @MTHR و بقیه مدیران
واقعیت اینه که نمیدونم چند بار باید یه" دختر" تو این سایت آسیب ببینه، روح و روانش اذیت بشه، مورد فریب، مخ زدن قرار بگیره تا شما متوجه بشین سایت خیلی وقته نیازی به تاپیک جدید نداره. بلکه نیاز داره تا یک نفر از لحاظ اخلاقی سایت رو مدیریت کنه.اتفاقی که میفته اینه که اغلب موارد دخترا آسیب جدیتری به روحشون وارد میشه. هر چند میدونم صدام به جایی نمیرسه و جواب @MTHR طبق معمول اینه که" هر اتفاقی که براتون تو این سایت میفته مقصر خودتونید و دوستایی که پیدا میکنید اینجا. " و بقیه افرادم وقتی میبینن یه اتفاق ناگواری در حال روی دادنه نه تنها که هیچ کاری نمیکنن بلکه دامن میزنن همکاری میکنند فرصت طلبی میکنن. (متاسفم حتی برای روانشناسای سایت، معتقدین سایت، مدیرای سایت، شورای صنفی های سایت، کتابخان های سایت )[باز اگر این جمله م رو اشتباها حمل بر عقل کل بودن و تخریب کسی نکنین] به عنوان کسی که اینجا بارها اسیب دیدم، (ناخواسته)،پیشنهادم اینه از لحاظ اخلاقی هم بررسی کنید. خیلی وقتا یه پسر اینقدر اصرار میکنه یا از در دوستی و حمایت و محبت میاد که دختر هیچ راهی نداره بعدشم که خوشیهاش تموم شد دختره رو تک و تنها میذاره(واقعیت جامعه اغلب همینه)
جز این اکانتی ندارم حقیقت برا هر کسی ک نخواد قبولش کنه تلخ تلخ البته کسی رو ک خودشو زده ب خواب نمیشه بیدار کرد!بحث من حجاب نیست که برای گشت ارشاد باشه. بحث اینه وقتی خودت دختری و آسیب پذیری نباید با یه پسر که قصدش معلوم نیست همکاری کنی و باعث اسیب به روح دختری بشی
@Karin شما اکانت اصلیتون رو اول معرفی کنید بعد سخن برانید

پستی خطاب به @MTHR و بقیه مدیران
واقعیت اینه که نمیدونم چند بار باید یه" دختر" تو این سایت آسیب ببینه، روح و روانش اذیت بشه، مورد فریب، مخ زدن قرار بگیره
تا شما متوجه بشین سایت خیلی وقته نیازی به تاپیک جدید نداره.
بلکه نیاز داره تا یک نفر از لحاظ اخلاقی سایت رو مدیریت کنه.
اتفاقی که میفته اینه که اغلب موارد دخترا آسیب جدیتری به روحشون وارد میشه و بقیه افرادم وقتی میبینن یه اتفاق ناگواری در حال روی دادنه نه تنها که هیچ کاری نمیکنن بلکه دامن میزنن همکاری میکنند فرصت طلبی میکنن. (متاسفم حتی برای روانشناسای سایت، معتقدین سایت، مدیرای سایت، شورای صنفی های سایت، کتابخان های سایت )[باز اگر این جمله م رو اشتباها حمل بر عقل کل بودن و تخریب کسی نکنین]
به عنوان کسی که اینجا بارها اسیب دیدم، (ناخواسته)،پیشنهادم اینه از لحاظ اخلاقی هم بررسی کنید.
خیلی وقتا یه پسر اینقدر اصرار میکنه یا از در دوستی و حمایت و محبت میاد که دختر هیچ راهی نداره بعدشم که خوشیهاش تموم شد دختره رو تک و تنها میذاره(واقعیت جامعه اغلب همینه) حالا ممکنه پسری هم باشه اسیب ببینه من من از طرف دخترا حرف میزنم
من به اقای مطهری و ثنا چندین بار گفتم. ولی وقتی میبینی کاری نمیکنن باید چیکار کرد؟
سمپادیا جایی برای مخ زدن و اسیب رسوندن به دخترای مردمو زیراب اینو اون زدن نباید باشه
در اینکه اینجا افراد خوبی برای دوستی وجود دارن شکی نیست. (لازم هم نیست دیگران رونمایی کنن)
شما اول بی زحمت مشخصات مدرسه رو وارد کن. طبق قوانین سایت اجباریه.قبلا به جا 15تا 20تا تاپیک رو که تازه آپ شده بود می ذاشتید
و آخرین فعالیت ها هم از صفحه پروفایل حذف شدن
نمیشه برشون گردوند؟
دقیق نمیدونم! یکم سر بچه ها خلوت بشه کنکوری ها هم به سایت برگردن.
تا چهار صفحه اطلاعیه ها به صورت مستقیم نمایش داده پی شوند برای اطلاعیه های قدیمی تر به صورت مخصوص از میان گزینه های حساب شما انتخاب کنید برای مثال در جهت نمایش اطلاعیه های لایک به صورت کامل روی گزینه امتیازات دریافتی کلیک کنید.کو؟
منظور اون نیستا -_-
خوراک خبری ک "فلانی فلان چیز رو لایک کرد" تو صفحه پروفایل ها امکان برگشت نداره؟
+کسی چت روم نداره . چرا؟ برمیگرده؟
آهاااا! فهمیدم!نه منظورم این هم نیستا ((: کنار ارسالی ها آخرین فعالیت هر کاربر رو نمایش میداد مثلا:
خوراک خبری دیگه.
- افرا از ارسال فلانی در حرف بزن تشکر کرد.
- افرا به موضوع حرف بزن پاسخ داده است.
- افرا آواتار خود را عوض کرد.
منظورم اینه
یک نفر؟ کی؟ خودت؟ رفرش می زنم چت رو امیدوارم که برگرده ... فعلا علی الحساب کش مرورگرت رو پاک کن تمام صفحات باز شده سایت روی تمام دستگاه ها رو ببند و بعد دوباره وارد شو (عوض کردن مرورگر و عوض کردن دیوایس هم بعضی وقتا جوابه)+کسی چت روم نداره . چرا؟ برمیگرده؟