- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
من وقتی میرم توی قسمت شخصی سازی پروفایل،نمایش فعالیت های اخیر شما تیک نخورده،اما توی پروفایلم زمان و انجمنی که اخرین بار توش فعالیت کردمو نشون میده

نقل قول کرده یا به موضوع مثلا حرف بزن شما پاسخ داده؟الان برا من تو هر تاپیکی که پست گذاشتم هرکی پست میذاره میگه منو نقل کرده!!چرا اینجوریه ؟؟
ببخشید همش سوال می پرسم

پاسخ دادهنقل قول کرده یا به موضوع مثلا حرف بزن شما پاسخ داده؟
خب وقتی تو يه تاپیکی پست میزاری خود ب خود تو اون تاپیک اشتراک پیدا کردی واسه همون مینویسه ب موضوع فلان شما پاسخ دادهپاسخ داده
برو تو بخش تنظیمات عمومی بعد تنظیمات اصلی تیک گزینه اول رو بردار ! " به طور خودکار در موضوعاتی که..."الان برا من تو هر تاپیکی که پست گذاشتم هرکی پست میذاره میگه منو نقل کرده!!چرا اینجوریه ؟؟
ببخشید همش سوال می پرسم
نه متاسفانهتغییر نام کاربری نداریم یعنی؟
نمیدونم. ما سعی میکنیم حداکثر یک روزه پاکشون کنیم اما هی جدیدترش میاد.چرا اخیرا کاربرای جعلی برای تبلیغات چیزای مختلف زیاد شدن؟
هنوزم نداری؟ اگر نداری پیغام خصوصی بده بهم.ببخشید من چت باکس دیشب داشتم ولی الان ندارم ؟؟؟

دلیلش حقیقتا مشخص نیست واسه خودمم که چرا نمیاره واسه بعضیا.چرا یه سری ها چت باکس دارن یه سری ها ندارن؟!
خب اگه قرار بر نداشتنه که چت باکس همه نباشه...این همه تبعیض؟!!...این چه وضعشه عاخه؟!!...
مدیران پاسخگو باشن لطفا...مرسی![]()

نمیشه پاک کرد به جز حرف بزن.چجوری میتونم پستی که گذاشتم رو پاک کنم؟![]()