به نقل از Amir243 :اقا ما نمیتونیم رای بدیم
اصلا گزینش وجود نداره چند روز پیش درست شده بود دوباره رفت
بعضی انجمنها نیاز به مدیر ندارن. برای بعضیها مورد مناسب پیدا نشده و بعضی هم در دست بررسیه.به نقل از A M I N :چرا بعضی از انجمن ـا مدیر ندارن؟
مرورگر یا اینکه یه بانگ خاصی بوده مشکل داشته. ctrl+F5 رو بزن.به نقل از fatemes :یه مدته که بانگ های کاربرا برای من میاد یه گوشه و از کادر اصلی خارج میشه، طوری که باید اسکرول کنم سمت چپ بانگ ها دیده شد، مشکل از مرورگر منه یا اشکال فنی ـه؟
حذف اکانت نداریم کلا. راهی نداره.به نقل از دهقان خلافکار :یه سوال ... الان اگه یکی بخواد کلا اکانتش حذف شه باید چیکار کنه ؟ نه اینکه بن شه ... کلا اکانتش تو سایت نمونه ... ؟
به نقل از mohammad1998 :چرا تاپیک مناظره بحث بر انگیز سقط جنین نمیاد؟؟
میاره که. این آیکون بالا رو بزنی میاره حتما.به نقل از ـفـاتــــ :قبلن یه چیزی بود که صفحه تایپ عوض میشد و میشد مثله حالت قبلش؟ میدونید چی میگم؟
الا مثلن برای لینک کردن url نمیاره مثله قبل نه؟ چجوری کار میکنید باهش؟
الان من برا لینک کردن خودم دستی دارم تایپ میکنم اون url هارو خب![]()
به نقل از حمیـده :میاره که. این آیکون بالا رو بزنی میاره حتما.
به نقل از حمیـده :خب من الان میخوام جواب تو رو بدم، یه سایتیو لینک کنم برات، اون آیکون کرهی زمین بالا رو میزنم اینطوری میشه :
url/
url
بعد مینویسم دیگه بقیهاش رو. برات نمیاره یعنی اینو؟
پس شاید مشکل از مرورگرته. چون برا من درسته.به نقل از ـفـاتــــ :نه اصن url نمیاره که. یه صفحه کوچولو میاره که باید لینک رو وارد کنم توش. بعد مثه اون url ها نمیشه.
بعد قبلن هم اینجوری میشد ها. ولی یه جایی داشت که صفحه تایپ کلن مثله حالت قدیمش میشد که url میاره و اینا.
چند دفعه اینجوری شده؟!به نقل از ♥hastikhanoom♥ :چرا برای من یهویی تنظیمات پ.خ بهم میخورن،یا پیامای چند ساعت اخیر محو میشن؟
نمیدونم والا. اصلا ایده ای ندارم.به نقل از ♥hastikhanoom♥ :فکر میکنم این دفعه ی سوم باشه.
فک کردم کسی شوخی میکنه،عوضم کردم. باز همین شد
مطمئنی؟ شاید یه سری پست هات حذف شده. بعیده از 4هزار به 3هزار برسه یهوبه نقل از مينا :من امتیاز درجم ۴۰۰۰ وخرده بود.منتظر ستاره زرد دومی بودم![]()
امروز ۳۰۰۰ اورد امتیاز درجمو...
تغییر دادین درجه بندی کاربرارو یا اکانت من مشکل داره؟