برا منم نصفه میاد !به نقل از سـاحـديـثــ :آرم بالاي صفحه كه عوض شده.براي من نصفه مياد.چي كار كنم كه كامل بياد؟
خود انجمن اصلی توی شاخه دانشگاه سمپادیا ـست. اونی که داخل شاخه فارغ التحصیلان و دانشگاه میبینید یه ارجاعه به انجمن اصلی.به نقل از shnk :عاقا ی سوالا چرا 2تا انجمن جزوه و کتاب داریم؟محتوای توشون یکیه
لینک اکانت و سایر جز ئیات رو به یک مدیر کل پ.خ کنید، اون ها رسیدگی می کنند.به نقل از Galaxy girl :دوستان داداش من یه 2و3روزی عضو شده و از دیشب تا حالام بنه چرا؟!![]()
به نقل از Black Death :اجرایی نداریم الان
نیاز نداریم یا آدمش نیست ؟![]()
برای ایجاد پانوشت متن مورد نظرتون رو انتخاب کرده و دکمهبه نقل از ~Dr.Shariati~ ::-غیر مستقیم
یه سوال چجوری پانوشت بزنم؟؟؟![]()
بد یه سواله دیگه اینکه هنر مدیر نداره یا داره؟؟؟ آخه خوابیده در صورتیکه میتونه از فعالترین انجمنا باشه
خب البته اگه کسه دیگه ای پیدا نشد من اگه طبق قوانین شرایطشو داشتم میتونم بعد امتحانا قبول کنم مدیریتشوبه نقل از جواد ب. :برای ایجاد پانوشت متن مورد نظرتون رو انتخاب کرده و دکمهتوی منوی ادیتور رو بزنید.![]()
مدیران انجمن هنر هم استعفا دادند و متاسفانه تا این لحظه نه ما فرد مناسبی رو پیدا کردیم نه فرد مناسبی برای مدیریتش درخواست داده.