پاسخ : کوروش نماد ایران؟
به نقل از Dr.Eniac :
داری چرت بهم میبافی یدونه سند هم ارائه نمیدی !
شماکه نظرت باکل دنیا متفاوته بگو خب دلیلت چیه که این حرفاتو میزنی ؟ تک تک حرفات نیازمنده دلیله ! یا تو تعریف درستی از ایرانی بودن نداری که میگی کوروش ایرانی نیست یا اینکه واقعن نیست و سند داری که در هر صورت بیا و توضیح بده !
یا تعریف درستی از امپراطوری نداری یا واقعن میتونی اثبات کنی که امپراطوری نبودن ، خب بیا توضیح بده !
یا تعریفی از صلح و حقیق بشر نداری یا اینکه واقعن میتونی اثبات کنی که کوروش مخالف صلح ، و فردی خونخوار بوده که بازم باید ثابت کنی !
ممنون میشم حرفات از روی منطق و با دلیل باشه :)
ممنون از نظر لطفتون نسبت به بنده
(به طور مثال)من اگه دلایلم با کل دنیا متفاوته دلیل بر این نمیشه که اشتباه میگم. هیچ وقت اکثریت دلیل بر حقانیت نمیشه، این رو تاریخ بار ها هم ثابت کرده. خیلی عذر میخوام که این رو میگم، ببخشید، اما اگه کل مردم دنیا هم یه حرف (بلا نسبت) احمقانه رو تکرار کنن، باز هم اون حرف احمقانست.من نمیگم حرفام درسته و حرفای شما اشتباه، سوء برداشت نشه.
توی تعاریفی که ما میدونیم، این طور هست که آریایی ها با ورود به این منطقه، اسم کشور رو ایران گذاشتن. من وقتی میگم هخامنشیان یا کوروش ایرانی نبودن، منظورم این نیست که آریایی نبودن، بلکه به این خاطر میگم که ما اسمی برای این کشور قبل از ورود هخامنشیان نداشتیم. پس من مجبورم از این کلمه برای این کشور استفاده کنم. وقتی میگم ایرانی نبودن، منظورم اینه که بومی نبودن و بعد از مهاجرت و جنگ بر ایران تسلط یافتن.

این رو اکثر مورخا قبول دارن. منبع هم توی کتاب تاریخ قبل از اسلام جناب پیرنیا.
امپراطوری رو میدونم چیه. توی پست قبلیم هم به این موضوع اشاره کردم و با بنای تخت جمشید اثبات کردم.. شما یه دقتی بفرمایید.
حقوق بشر رو هم میدونم چیه. و اما دلایلم:
توی کتاب "هزاره های گمشده"، نوشته ی پرویز رجبی،جلد دوم، ص136 این طوری نوشته:
کورش پس از پشت سر گذاشتن گوتیوم از رودخانه دیاله گذشت و به پای دیوار میان دجله و فرات رسید،که شهرهای اُپیس و سیپار را در دو سوی خود داشت. اُ
پیس به تصرف در آمد و به آتش کشیده شد .
توی کتاب "تاریخ شاهنشاهی هخامنشی"، از اومستد، ص 68 این طور میخونیم:
کورش نبرد دیگری در اوپیس کنار دجله نمود و
مردم اکد را با آتش سوزاند.
توی کتاب "شاهنشاهی هخامنشی"، نوشته ی جان مانوئل کوک، ص64 :
کوروش در نبردی در اوپیس بر
مردم پایتخت کهن اکد پیروز می شود و آنان را با آتش و کشتار عام نابود می کند.
به جز آقای رجبی من از افرادی نقل کردم که یهودی هستن و همه ی اون افسانه هایی هم که می خونیم در مورد کوروش رو همین ها نوشتن. حتی ویل دورانت یهودی هم به این موضوع اشاره می کنه:
نقص بزرگی که بر خلق و خوی کوروش لکه ای باقی گذاشته آن بود آنکه
گاهی بی حساب قساوت و بیرحمی داشته است.
حتی توی سالنامه ی نبونید هم همچین تعاریفی می خونیم. حتی توی تورات هم، از هخامنشیان به عنوان یه قوم غارتگر و ... یاد میکنه.
نمیدونم، شما اسم این ها رو حقوق بشر و صلح و ... میذارید؟
بین النهرین که مهد علم و تمدن بود، ریاضیات داشت، ریخته گری داشت، و حتی توی بابل، انسان بابلی جهت رصد آسمان اقدام به ساختن برج عظیم بابل می کنه که خودش مقدمه ای برای پیشرفتهای فضایی امروزه. واقعا این انسان شریف، قابلیت های زیادی داشته؛ تمدن هایی رو نابود کرد که جهان تا حالا به خودش ندیده و کسی هم روش نمیشد این ها رو نابود کنه.
به نقل از داماد مسعودی_handsome :
ببخشید اگه ی خورده تند حرف میزنم پیشاپیش میگم من تو دلم هیچی نیست جز ی مقداری......
خدایی قصدی به جز جلب توجه داشتی از این حرفات؟
:)
خداشاهده که فقط میخوام تبادل نظر کنیم، همین.
راه های مناسب تر دیگه ای هم برای جلب توجه وجود داره.