پاسخ : تبلیغات سایت در مدارس
به نقل از مـهمّد بذرکار :
واقعا اکثر بچه هایی که میان نت، چنین اخلاقی دارن؟ نمیشه برای بهبودشون کاری کرد ؟!
آره
من مدرسه خودمونو ميگم حداقل؛ تا حالا به چندين نفر از دوستام گفتم همچين جايي هست و همه سمپاديا هستن و كلي خوبه و...
حدس بزن اولين چيزايي كه پرسيدن چي بود؟
- "دخترا هم هستن؟"
- "اي كلك پس تو اينجا دختربازي ميكني كه بيرون نمياي هميشه اينترنتي؟"
- "خوب اگه شماره بديم زنگ ميزنن؟"
يعني تا اين حد افتضاح
و وقتي گفتم دختربازي جيزه و... گفتن اي بابا ميريم تو چت روما كلي دختر هست، گفتم باو محيط علميه گفتن علم ميخوايم چيكار بابا ولمون كن
اينا مال پارسال بود ولي تا همين الانم هروقت ميبينن نتم ميگن چندتا دختر تور كردي؟
نشريه رو ميزدم رو برد، زنگ بعد درحالي كه باهاش موشك درست كرده بودن مياوردن اسم دختري چيزي پيدا ميكردن ميگفتن اسم دافت لو رفت (معذرت ميخوام اينا رو ميگم ولي حقيقته)
يكي دو نفر كه آدم تر بودن هم ميگفتن اينجا كه همش درسيه گفتم خوب آره ديگه! بازم ميگفتن اي بابا به چه دردمون ميخوره
يكي از اين دسته دوم تو هنون زمانا عضو شد (بهمن-اسفند) و اون زمان من مدير كوفت و شنود بودم، هرچي اسپم ميداد پستاشو پاك ميكردم گير داده بود كه نامردي و ناسلامتي دوستمي و... (واسه همين استعفا دادم اون موقع، اونم ديگه نيومد)
دسته سوم خرخوناي كلاسن، اكثرا نميدونن نت چيه و فقط وقتي معلم ميگه فلان مقاله يا كتاب رو بيارين نمره داره فوري ميچسبن به اينترنت، بهشون ميگم برين سمپاديا ميگن اه همش درسيه، ميگم خوب تو كه خودتم خر ميزني ميگن آخه چيزاي توش نمره نداره
دسته چهارم خرمذهبيان، هنوز "س" اول سايت رو نگفته خواهر مادر منو شوهر خارجي ميدن و ميگن بي دين و... از بس هم ميرن مسجد وقت ندارن بفهمن نت چيه، فقط ميدونن تبيان و شيعه نيوز و سايتاي دولتي خوبه بقيه بد
همين ديگه
به نقل از فائزه.م :
منم گفتم حداقل مدرسه ما اينجوريه (چيزايي كه گفقم عين حقيقته بي كم و زياد)
اما قبول دارم خيلي مدارس واقعا بچه هاي خوبي دارن، با جنبه و با معلموما و خلاصه از همه نظر توپ؛ مثل بكس هاشمي نژاد يك كه خدايي با همت بي نظيري سايت رو تركوندن! همه هم بچه هاي خوب و باحال و بامرام
يا بچه هاي قدوسي، حلي ٢ تهران و...
فرزانگان امين هم كولاك كرده، بچه هاش يك دسته از بهترين يوزراي سايتن
فرزانگان مشهد هم از الحظ كميت هم تا حدودي كيفيت خوبن
كرج زياد نيستن ولي همونايي كه هستن خوبن
فرزانگان ٢ تهران هم عالين
فرزانگان بندر كم كار شدن الانا
و...