• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی نشریات کودک و نوجوان در ایران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Seti
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بررسی نشریات کودک و نوجوان در ایران

+ مجله ی کودم و نوجوان باید جذاب باشه...یادتونه بچه ها گل اقا چه جوری بود؟ خنده دار ...عالی...من الانم میخونم میخندم!

نه مث الان که بچه ها رو خنگ فرض میکنن...باهاشون با لحن بچه ها ی 2 ساله حرف میزنن!

من قدیما بچه ها گل اقا که میخوندم حس بزرگی میکردم...احساس غرور میکردم که جلوی یه مهمون اون مجله روی میزم باشه!

ولی بابام که برام یه چیز دیگه میخرید میورد چن صفه ی اولشُ میخوندم حس میکردم دارم بچه به حساب میام و اصن در شان من نیس از این چیزا بخونم...منی که حالا دیگه خونـــــــــدن نوشــــــــــــــــــــتن بلدم دیگه نباید با این لحن باهام حرف زد!

مجله هایی که الان هستن واقعا بچه ها رو درک نمیکنن!دستِ کم میگرننشون!

شاید به نظرشون بچه های دیروز با امروز فرق دارن ! میزان درک و فهم و سنی که بزرگ میشن !

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از fatima !!!!! :
شاید به نظرشون بچه های دیروز با امروز فرق دارن ! میزان درک و فهم و سنی که بزرگ میشن !
نمیدونم شاید...ولی به نظرِ من اتفاقا کاملا برعکسِ بچه های امروز خیــــــــــلی باهوش از تر از دیروزیان!

بچه های امروز خیلی پیشرفته تر شدن و زمانی که میفهمن خیلی پایین تر اومده!

گویا بحثِ نشریه‌های کودکان تموم شده دیگه :-" ؛ می‌رسیم به نشریات نوجوانانه.

چه نشریاتی رو می‌شناسید که مخاطب‌شون نوجوانان ـن؟ مطالب‌شون چه‌جوری بود؟ چه‌جوری باید می‌بود به‌نظرتون؟ به‌نظرتون چقدر این‌جور نشریات می‌تونن خواننده رو جذب کنن؟ اصل‍اً چه گروه سنّی‌ای می‌رن سراغِ این نشریات؟ منظورم این ه که به یه فرد هیجده ساله هم می‌گن نوجوان. جوری هستن که هم اون نوجوانِ سیزده‌ساله جذبِ نشریه شه و هم اون هیجده‌ساله‌هه؟ اگه آره؛ چرا و اگه نه؛ چطور می‌شه هم‌چین کاری کرد؟
بفرمایید. ؛؛)

به نقل از ارغـوان اس. :
چه نشریاتی رو می‌شناسید که مخاطب‌شون نوجوانان ـن؟ مطالب‌شون چه‌جوری بود؟ چه‌جوری باید می‌بود به‌نظرتون؟ به‌نظرتون چقدر این‌جور نشریات می‌تونن خواننده رو جذب کنن؟ اصل‍اً چه گروه سنّی‌ای می‌رن سراغِ این نشریات؟ منظورم این ه که به یه فرد هیجده ساله هم می‌گن نوجوان. جوری هستن که هم اون نوجوانِ سیزده‌ساله جذبِ نشریه شه و هم اون هیجده‌ساله‌هه؟ اگه آره؛ چرا و اگه نه؛ چطور می‌شه هم‌چین کاری کرد؟
بفرمایید. ؛؛)

نشریه ای رو نمی شناسم. ;;) یه رشدنوجوان بود که به درد همون خردسالان می خورد. :-"
بیشتر دیدم که نشریه های مربوط به بزرگسالا رو میخونن دیگه. دلیلش هم به نظرم اینه که نشریه ای که خاص این دوره باشه وجود نداره. بعضی مجله ها مثل دانستنی ها، همشهری داستان یا مجله های طنز هستن که خیلی مطالبشون پیچیده نیست و جالبه، اینا به درد نوجوونا هم میخوره.

اگه قرار باشه نشریه ای برای نوجوونا باشه، یه خصوصیت مهمش باید گستردگی موضوع های مطالبش باشه. چون تو این سن اکثرن نمیدونن چی دوست دارن، نمی شه باهاشون مث بزرگسالا برخورد کرد و خیلی تخصصی در یه زمینه ی خاص مطلب نوشت. باید جوری باشه که به علایقشون جهت بده. :دی

Back
بالا