پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

به نقل از Farz :
دوستای عزیز وقتی پیشنهاد میدید فکر هم بکنین روش، مدیر تمام تلاشش رو میکنه ک شما رو راضی کنه بعد ی بار میاین میگین باید باشه حتما باشه، بعد میاین میگین شوخی کردم؟ غلط کردم؟
یکم شان تاپیک رو نگه دارید، جدی تر باشید رو نظرات و ایده هاتون. : )

:) پیشنهاد دادن باشه، بعد حالا که هست، میگن اگه تاثیرش انقدر منفیه که باعث میشه سایت بالا نیاد ، خب نباشه بهتره .

شان پایین میاره این؟ : |

به نقل از Farz :
دوستای عزیز وقتی پیشنهاد میدید فکر هم بکنین روش، مدیر تمام تلاشش رو میکنه ک شما رو راضی کنه بعد ی بار میاین میگین باید باشه حتما باشه، بعد میاین میگین شوخی کردم؟ غلط کردم؟
یکم شان تاپیک رو نگه دارید، جدی تر باشید رو نظرات و ایده هاتون. : )

پیشنهادها زیادن، منتها بهمون میگفتن که این سایت اون قدرت و ظرفیت رو نداره که از پسشون بربیاد، من جدی نمیگرفتم. فکر میکردم بنیه‌ی سایت خیلی هم بد نیست. اما حالا با دیدن اون اتفاق، بهم شدیدا ثابت شد و کاملا حرفمو پس گرفتم.

پیشنهاد دادن که مایه نداره :| مدیرا هستن که میتونن تصمیم بگیرن عمل بکنن یا نکنن، اعتنا بکنن یا نکنن. ://

وقتی ی کاربر جدید میاد و این تاپیک رو میخونه می‌بینه عه! چقدر امکانات دیگه میتونه سایت داشته باشه ولی مدیرا اعتنا نمیکنن، و خبر ندارن سایت دچار مشکل میشه.
ب هر حال حرف شما ب عنوان ی کاربر ک مدت زمان زیادی رو اینجا بوده رو ی کاربر جدید تاثیر داره. اونم با این لحن ک من اگه مدیر بودم فلان کار و فلان کار میکردم، شیوه بیان جالبی نیس.
از شما ب عنوان ی کاربر قدیمی انتظار میره باور کنین این حرف رو ک سایت کشش نداره و مث کاربر تازه وارد رفتار نکنین.

به نقل از مهدی صفری :
:) پیشنهاد دادن باشه، بعد حالا که هست، میگن اگه تاثیرش انقدر منفیه که باعث میشه سایت بالا نیاد ، خب نباشه بهتره .

شان پایین میاره این؟ : |

خیر، اینکه تاپیک اینجور شه ک، ی روز بیاین بگین باشه ی روز بگین نه، شان پایین میاد
ب هرحال مدیر ب اینجا سر میزنه و نسبت ب ی پست ک از ی کاربر باسابقه س و لایک هم خورده(ینی حمایت بقیه کاربرا) نمیتونه بی اعتنا باشه.

*من با موب م یکی بیاد پستای منو ادغام کنه، مرسی :د

مهرناز : ادغام شد .

به نقل از Farz :
وقتی ی کاربر جدید میاد و این تاپیک رو میخونه می‌بینه عه! چقدر امکانات دیگه میتونه سایت داشته باشه ولی مدیرا اعتنا نمیکنن، و خبر ندارن سایت دچار مشکل میشه.
ب هر حال حرف شما ب عنوان ی کاربر ک مدت زمان زیادی رو اینجا بوده رو ی کاربر جدید تاثیر داره. اونم با این لحن ک من اگه مدیر بودم فلان کار و فلان کار میکردم، شیوه بیان جالبی نیس.
از شما ب عنوان ی کاربر قدیمی انتظار میره باور کنین این حرف رو ک سایت کشش نداره و مث کاربر تازه وارد رفتار نکنین.

قدیمی تر از ماها هم درخواست کردن اون امکان به سایت اضافه بشه :/ اونارو هم درنظر بگیرین خب :/ الان من شدم بده‌ی ماجرا :‌(

× چشم. نظر شما هم به عنوان یه داخلی برای ما محترم :) بد کاری کردم که انتظارم رو نسبت به سایت پایین نیورده بودم :) همینطور در مورد باقی مسائلش :)

بسه دعوا نکنین :-w
دهع .

سیستم لایک و دیسلایک برداشته شد دیگه به صلاح دید ارشدا و کل ها .

new ی جدید قشنگ نیس.

خودمم منتظر بودم یکی بگه قبلی رو برگردونم :))

نمیشه رنگش عوض شه
همش سبز و آبی
حتی این رنگی که اسم اکانت ها نوشته شده

تازه این نشان مدیریت مطلوب و همکار مدیر و تولید محتوا و اینا زشتن یا قلبشون خوشگل تر بشه یا اینکه نذارین اخه خیلی شلوغ میشه

• لایک
امتیازات: mRNA

من اعتراض دارم! "کنکوری 94" َمو میخوام. :))
میدونم هیچ کنکوریِ تهی مغزی نمیاد مدیر بشه :-" ولی امکانش نیست که اونم باشه؟ شیش تا حرف و دو رقم بیشتر نداره ها. :-"
در ضمن بنده به طور اتوماتیک از گروه کنکوریهای 94 پرت شده بودم بیرون؛ همینجا از مسئولین زحمتکش تشکّر میکنم. :دی

مدیر انجمن به این خوبی، به این قشنگی. :-"
دسترسی مدیریتت مشکل پیدا می‌کنه اگر کنکوری 94 اون بالا بیاد جای مدیر انجمن. دوتاش هم با هم نمیشه.

• لایک
امتیازات: farz

همش که نباید اعتراض کرد خو... من به شخصه ممنونم که بقیه نمیتونن بفهمن کیا به پروفایلشون سرزدن :-" :-"
اینم یه پیشنهاده دیه یعنی خواهشمندم این اتفاق هیش وقت نیوفته :D

بنر رو تعویض کنید. یعنی از حالت «به زودی» درش بیارید یا کلا لینک بهش بدید. الان لینک نداره این.

× تشکر! :د

یه سوال ، چرا تو سایت نمیشه تگ کرد و. .!؟ یا وقتی کسی جوابت رو تو یه تاپیکی میده و نقل قول میکنه ، تگ نمیشه که ببینیم؟؟؟ مثلا رو بانگ یکی نظر میداری ولی نمیتونی بفهمی که جواب داده و یا وقتی تو یه تاپیکی سوال میپرسی نمیتونی که هی بیای جک کنی ، گاهی اصن یادت میره :-" :-" :-" ابنکه نمیشه تگ کرد دلیل خاصی داره یا..؟؟ ^-^

یه مدت مود منشنن رو فعال کرد مُحمد، بعد کلی چیز بهم ریخت بخاطر اون، بعد غیر فعالش کرد :دی

یعنی چی به هم ریخت؟ ^-^ :-" :-?

مثلا فونت بخش "پاسخ ها" و "نخوانده ها" و... مشکل دار شد، یا فونت پروفایل ها، یا بانگ ها، و کلا مشکل ساز شد دیگه :دی

به نقل از صــــــــبــــــــا :
یعنی چی به هم ریخت؟ ^-^ :-" :-?

خب ی سری مشکلات ب وجود میاد دیگه، ساده ترین پُکیدن سایت ـه :دی

شما حتما تجربه داشتید ، من نمیدونم :-/ ولی خب به نظرم خیلی خوب میشد خب ی جورایی تغیرات اصولی میشه :-؟؟؟ :-/ ممنون :D :-"

با کروم باز نمیشه سایت

به نقل از پگاه :
با کروم باز نمیشه سایت
من الان با کروم اومدم و دارم پست میزارم :دی

Back
بالا