پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب انگار باید یکم رک تر بگم...هیچ اهمیتی نداره!
پروفایل یه چیز شخصیه و مالکشه که میتونه این مدل تصمیم ها براش بگیره. یه چیز جمعی نیست که نیاز به مشارکت همه افراد تحت تاثیر ازش باشه بلکه متعلق به خود شخصه و تصمیم مالک اجرا میشه، نه هیچ کس دیگه ای |: به همین دلیل ناراحت هم بشن، از نظر قانونی و حقوقی هیچ اهمیتی نداره |:
اینقد رک نگوووو.....

قابلیتی درزنفرو هست که در نظرسنجیها بشه قبل از انتخاب گزینه ها افراد بتونند یه چیزایی رو پر کنند مثلن سن و جنسیتشون؟ :-"

هیچ فیلتری وجود نداره
و از کجا معلوم فردی ک عضو شده واقعا سمپادیه!؟

هیچ فیلتری وجود نداره

این از قدیم الایام واسه من سوال بوده
هرچند تا حالا راه حل بی دردسری به ذهنم نرسیده

قابلیتی درزنفرو هست که در نظرسنجیها بشه قبل از انتخاب گزینه ها افراد بتونند یه چیزایی رو پر کنند مثلن سن و جنسیتشون؟ :-"
نه

هیچ فیلتری وجود نداره
اگر به کسی از اعضا نگه و مشخصاتش رو سمپادی بنویسه نمیشه فهمید خیلی. ولی معمولا کمتر کسی اینقدر فیلم بازی میکنه که تو سایت باشه.

ولی وجدانا یه امکانی بذارین تا پستای قدیمی رو ویرایش کنیم. حالا حذفم که چه بهتر. آبرومون میره با این وضع.

ناموسا چه اهمیتی (فرقی‌)‌داره کی کیو دنبال میکنه ! آخه مزیت خاصی هم نداره کلا دنبال کردن کسی

+ بانگ هم نخوای بذارن برات میتونی پاک کنی بانگ هاشونو !

اهميت دنبال کردن تو اون خوراك خبريه ((:
که مثلا من ببینم کساییی که باهاشون حال می کنم به چه پستایی لایک دادن و چ چیز جدیدی نوشتن.

اهميت دنبال کردن تو اون خوراك خبريه ((:
که مثلا من ببینم کساییی که باهاشون حال می کنم به چه پستایی لایک دادن و چ چیز جدیدی نوشتن.
خب من اینو مزیت خاص نمیدونستم :دی

تاپیک هایی که قفل شدن امکان ویرایش نیس
بگو باز کنیم ویرایش کنی. اگر منظورت حرف بزن هاست باید بگم باز بودند ولی یهو میدیدی تو آرشیو قدیمی یکی پست میداد!

اگه يه بخشى از سايت إيجاد بشه تا نشون بده بيشترين لأيكات را به كى دادى يا مثلا بيشتر لايك هايى كه گرفتى از كى بوده جالب مى شه
این امکانش تو سیستم نیست متاسفانه. باید کدنویسی بشه که طبیعتا اینکارو نمیکنیم :))

آقا من تسلیمم : ))
هرکار میخواید بکنید
منتها من کاره ای نیستم
مطهری باس تسلیم بشه : )))

نميشه تاپيك هاي مورد علاقمونو پين كنيم؟اينطوري كه اول اونا رو نشون بده تو صفحه اول بعد بقيه تاپيك ها رو؟
دنبال شونده/كننده هامون فرقي با بقيه كاربرا دارن براي ما؟

بنظرم رویدادها و فراخوان‌ها رو مثل قدیم براشون پوستر ایجاد کنید الان مثلاً هزار و یک شب داریم، چند فراخوان توی انجمن‌های مختلف توسط مدیران داده شده و ...

بنظرم رویدادها و فراخوان‌ها رو مثل قدیم براشون پوستر ایجاد کنید الان مثلاً هزار و یک شب داریم، چند فراخوان توی انجمن‌های مختلف توسط مدیران داده شده و ...
پیرو همین موضوع
دوستان علاقه مند و توانمند در زمینه پوستر سازی پیام بدهند تا از تواناییشون استفاده کنیم و برای تاپیک های مختلف (اعم از مسابقات و ...) پوستر و بنر بسازیم.

آخرین ویرایش:
سلام. واقعا خیلی کار بزرگیه که یه سایت رو این همه سال با هزینه شخصی سر پا نگه داشت. کاش یه قسمت Donate هم بذارید که ما هم بتونیم توی هزینه ها کمک کنیم.

نمیدونم این به همین قسمت دقیقا مربوط میشه یا نه ٬‌

ولی کاش یه تم دارک مد هم میبود:( زیادی روشنه دیگه برای شبا

Back
بالا