• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

به نقل از نــســیم :
ای بابا این اینترنت سرور ارور میاد همچنان که....مگه درس نکردینش؟..... :-??
بچه‌ها خب :د
تحمل کنین یکم!میدونم خیلی روی اعصابه ، ولی خب واسه خوشگلی که نیس،عمداً هم که گذاشته نشده . میبینید که میگن کاری هم نمیشه براش کرد فعلاً:د
شکیبایی به‌خرج بدین لطفاً.

فرق بین نخوانده‌ها و آخرین‌ها رو نمی‌فهمم غیر از این‌که نخوانده‌ها اطلاعات جامع‌تری رو ارائه می‌ده. :-/

این سرور ارور ~X( ~X(

به نقل از .mary. :
این قسمت "نخوانده ها" کلن سیستم ـش فرق کرده یا فقط من مشکل دارم باهاش ؟! :-?
به نقل از کیارش :
هوم. منم همچین حسی دارم.
حجم تاپیک‌هایی که تو قسمت نخوانده‌ها نشون می‌ده به شدّت کاهش پیدا کرده. مثلاً من یه روز کامل نمیام سایت بعد قبلاً حداقل پنج شیش صفحه تاپیک نخونده وجود داشت؛ ولی الان یه صفحه هم نمی‌شه.
در صورتی که وقتی می‌رم تو انجمن‌ها ارسال‌های جدید وجود دارن؛ ولی تو نخوانده‌ها نمایش داده نمی‌شن.
مشکل من همچنان رفع نشده ...

عاغا این کد پانویس رو برگردونین لطفا پر کاربرد هستش و تو پست هایی هم که در اونها ازش استفاده شده اجرا شده نیستند دیگه و این جالب نیس:

98319520414055552552.jpg

بهتر نیس قبل از اینکه جریانات قدیمی دوباره پیش بیاد زودتر امتیازای زیر آواتار رو برگردونین به همون صفحه شخصی؟

نمی‌شه اون «کاربرانی که در 180 دقیقه‌ی اخیر فعال بودند» زمان‌ش کمتر بشه؟ :‌دی مثلاً بشه یه ساعت؟ خب آدم دنبال یه نفره که آن باشه بعد می‌بینه سه ساعت پیش آن بوده!
یکی ـم این که می‌شه تو لیست دوستان، آخرین زمان فعالیت رو هم نشون بده؟ مثل گروه‌های کاربری.

با تشکر از مدیران بابت زحماتشون, نمیشه سیستم بانگ ها رو مثل قبل کنید که هر دو بانگ در یک صفحه باشه؟

سیستم نخوانده های سایت به این شکل باید کار کنه که وقتی شما بعد 1 روز میاید سایت اون تاپیک های به روز شده تو اون یک روز رو بهتون نشون بده. نه تاپیک های قبل از اون.

پانویس ها هم حذف شدند کم کم به نبودنش عادت میکنید. پست های قدیمی هم دیگه اونقدر خونده نمیشن که مشکل پیش بیاد.

وجود امتیازات زیر آواتار ... امتیازات هم به نوعی مشوق فعالیت بیشتر کاربرانه و هم به نوعی اعلام تشکر مخالفت موافقت اینا. یک تعادلی بین اینها باید باشه که این تعادل بسته به زمان های مختلف و شرایط مختلف فرق میکنه. واسه همین الان اومده زیر آواتارا.

اون 180 دقیقه ... برای اینکه بفهمید کی آنلاین هست کی آنلاین نیست فرقی نمیکنه 1 ساعت باشه یا 3 ساعت. لحظه ای نیست در هر صورت ... اسم هرکس تو لیست اول تر باشه یعنی زمان آنلاینیش نزدیک تر بوده. اگر اسم یک نفر همین جوری هی تو لیست عقب بره یعنی آفلاین شده. در ضمن آخرین زمان فعالیت هم هست تو پروفایل ها.

سیستم بانگ هم فعلا همون یک بانگ در پروفایله.

میگم نمیشه دوباره واسه نظرای بانگ پ.خ بیاد؟ ;;)

سخته اینجوری آدم یادش میره پروفایلشو چک کنه :-"

• لایک
امتیازات: igin
Back
بالا